Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי העיצוב הכי מוצלח של מרצדס בכל הזמנים הוא של הדגם w126

[ATTACH=CONFIG]404677[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]404678[/ATTACH]

בעניי הייתה ותמיד תישאר מושלמת

תקופת עבודתו של ברונו סאקו במרצדס היתה המשמעותית ביותר, יחד עם זאת של פול ברך.

שניהם, כל אחד בזמנו, העבירו את מכוניות מרצדס דור קדימה עיצובית.

ה W126 היתה השריד האחרון לעיצובים הישנים של מרצדס, ובדגם הזה עשה ברונו סאקו עבודה נהדרת, ועובדה שגם 36 שנה לאחר שהוצגה היא נראית נאה ומרשימה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
כל עוד הביצועים משתפרים אז לא רואה משהו רע.

הcl יפהפיה אבל רובן חלשות יחסית אז זה לא מסתדר עם מראה אגרסיבי.

לא כולם מסתכלים על נתוני תאוצה למאה או חסכון בדלק ברכבים האלו. יש לקוחות שפשוט מכורים לנהימת המנוע, לסאונד המטריף הזה (והוא באמת כזה), מה שלא תקבל מ-3 ליטר טורבו.

ולגבי החלשה או לא, תלוי למה אתה רגיל.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למי אכפת איך הן נראות?

גנזו את המנועי 6.2/6.3 הפשוט מעולים ועברו למשהו קטן עם טורבו...חבל

חבל שמבל, התקנות החדשות של זיהום האויר מחייבות. זה לא נעשה לגמרי (אם בכלל) משיקולים אחרים.

אני אישית הכי מתחבר ל-CLA ו-CLS. עיצוב מדהים.

פורסם

אני חושב שיש במבחר דגמים שנראים מעולה ויש כאלה שממש התפקששו.

ה-A נראית מעולה לטעמי, ה-CLA ממש לא. מישהו כאן אמר שהחלק הקדמי לא מתחבר לאחורי וזה בדיוק מה שאני חושב, היא נראית קצת כמו טנדר מזוויות מסויימות.

ה-C נראית לא רע בדגמים הרגילים מלבד החלק האחורי שנראה כאילו עבר הגבהה, בדגמי ה-AMG סטייל לדעתי ערכת הפגושים לא עושה לה טוב והיא מזכירה את ה-CLA טנדר.

ה-E אחרי מתיחת הפנים נראית לא רע בכלל, אחת הנאות במבחר, גם ה-S החדשה נראית טוב.

ה-SL קצת אגרסיבית מדי, נראה כאילו חסר במבחר דגם אלגנטי ופחות אגרסיבי, כמו ההבדלים בין אלגנס לאוונגרד/AMG.

ה-CLS היא הכי נאה במבחר הפרטיות, היא פשוט נראית מעולה מכל זווית, הקווים שלא מסתדרים ברכבים הקטנים מקבלים פרופורציה טובה יותר עם המרכב הארוך.

בג'יפים דווקא ה-GL וה-G הם הכי תכליתיים ונאים בעיני.

ה-ML נראה גבוה וצר מדי, הפרונט עוד סביר אבל החלק האחורי מזכיר לי ביואיק רנדוו.

ה-GLK סופר מכוער, גם מבפנים וגם מבחוץ וגם ה-GLA לא נראה טוב לטעמי, כמו A עם ערכת פגושי פלסטיק (לא רחוק מהמציאות בעצם).

המרצדס הכי נאה אי פעם חייבת להיות ה-SL משנות ה-90, העיצוב הכי קלאסי, נקי ומעודן שיכול להיות, זאת מרצדס מבחינתי.

פורסם

לדעתי A וS קלאס נראות מעולה, כל השאר מבינוני עד זעווה (CLA, במיוחד צורת הלדים מאחור ובכלל החלק האחורי). אבל כל אחד וטעמו, עובדה שיש אנשים שאוהבים את CLA. בכל השאר התכוונתי לרכבים רגילים, לא ספורט וספורט-על.

• תוכן חדש...