Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות רכב חסכוני לאישה מעל גיל 50 שנוסעת ביום 80 ק"מ דרוש רכב קטן וחסכוני עכשיו ההתלבטות היא בין פג'ו 107,טויוטה אייגו, סיאט מי... הכוונה לקחת רכב חדש ומה עדיף אולי משהו מאותה הקטגוריה... תודה מראש..

פורסם

אני רק אגיד שהטויוטה אייגו, פיז'ו 107 והסיטרואן C1 שלא הזכרת פה, שלושתן הן אותה המכונית בדיוק רק בשינוי הסמל.

לכן לא הייתי חושב בכלל על האייגו כשיש את ה107 והC1 על הפרק, אלא אם אתה רוצה לשלם יותר בשביל סמל של טויוטה, זה לשיקולך.

אני אמין שאתה תלך על הגרסה הרובוטית ולא הידנית לפי ההודעה שלך, הייתי ממליץ לך בחום שהאשה תעשה נסיעת מבחן בכדי לראות איך היא מסתדרת עם הגיר הרובוטי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כן אין ספק שזה לא יהיה רכב ידני... ההבדל במחיר הבנתי שהוא 1000 שקל בערך והשאלה עם עדיף להשקיע בשביל שיהיה יותר קל למכור אחר כך... ואולי יש רכב אחר בסגנון שהיית ממליץ עליו?

פורסם

שמע הייתי ממליץ אולי על הקיה פיקנטו או משהו בסגנון הזה אבל אני באמת חושב שזאת תהיה המלצה

מגושמת כי אני חושב שהיא צריך לנסות את הרכב ולראות בעצמה מה מתאים לה. אני מניח שעם הגיל אתה

יותר רגיש לדברים הקטנים ברכב כמו גובה המושב, הרכות של הריפודים, האחיזה על הכביש והנסיעה עצמה.

אולי כדאי ללכת לסוכנות אלבר או משהו כזה ופשוט לנסות כמה רכבים ולראות מה יותר נוח. נראה לי שזה יחסוך כמה דילמות ...

פורסם

חוץ מזה, 80 ק"מ ביום ברכב מיני זו לא בדיוק חוויה, הייתי מציע למתוח מעט את התקציב ולקחת רכב סופר מיני שיהיה נוח ונעים לנסיעה.

למשל i20 שמוכרים בחברות הליסינג, אתה תהיה יד 2 אמנם, אבל הרכב עם 0 ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש הרבה במה שדור רשם, לנסוע 80 ק"מ ומעלה ביום ברכב מיני, זה לא כיף חיים. הכל צפוף וקטן והחוויה לא תמיד נעימה.

i20 תהיה בחירה מעולה, נוחה ונעימה לנסיעות ארוכות.

אם רכב יד שניה בא בחשבון אז פיאסטה אוטו' גם תהיה בחירה טובה, נוחה מאוד, חומרים איכותיים. רשמתי יד שניה מכיוון שהחדשות מגיעות עם גיר רובוטי שצריך להסתגל אליו ולא תמיד אנשים מתלהבים ממנו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לי יש c1, הרכב חסכוני, אמין, חמוד בטירוף, אבל לקילומטראז' יומי כזה, אני עושה אפילו יותר, עדיף רכב נעים יותר, אם חדש בהחלט המוביל בקטגוריה הוא לא ה i20 המיושן או הפיאסטה העייפה, בדוק את הקליאו 1.2 טורבו החדשה, נעים, חזק מאד, וחסכוני בטירוף

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
רק לחדד שהפיגו 107 הוחלף ב108 שהוא רכב הרבה יותר מרשים מהקודם.

אין ספק, אבל אחרי הכול זה עדיין רכב מיני,

עדיף אפילו רכב שהם לא יהיו בו יד ראשונה, אבל שיהיה נוח ונעים לנסיעה.

אופציה מקטגוריה שבין המיני לסופר מיני היא האקו מיקרה, מכונית אמינה, חסכונית, מאובזרת באופן סביר ברמת גימור בסיסית, ולא רעה בכלל ברמת הגימור הגבוהה. יש עליה מבצעים בחבר.

היא נופלת מהi20, הפיאסטה, הקליאו ושאר הרכבים, אך גם המחיר נמוך ב20 אלף ש"ח במבצעים הללו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
אין ספק, אבל אחרי הכול זה עדיין רכב מיני,

עדיף אפילו רכב שהם לא יהיו בו יד ראשונה, אבל שיהיה נוח ונעים לנסיעה.

אופציה מקטגוריה שבין המיני לסופר מיני היא האקו מיקרה, מכונית אמינה, חסכונית, מאובזרת באופן סביר ברמת גימור בסיסית, ולא רעה בכלל ברמת הגימור הגבוהה. יש עליה מבצעים בחבר.

היא נופלת מהi20, הפיאסטה, הקליאו ושאר הרכבים, אך גם המחיר נמוך ב20 אלף ש"ח במבצעים הללו.

זה מה שפותח שרשור ביקש..

למה שלא יהיו יד1 אם הם רוכשים חדש?

אין לי ספק שהמיקרה תהיה פחות נוחה ונעימה לנסיעה מהפיגו,אז מה עוזר לו שהיא קצת גדולה יותר?.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
זה מה שפותח שרשור ביקש..

למה שלא יהיו יד1 אם הם רוכשים חדש?

אין לי ספק שהמיקרה תהיה פחות נוחה ונעימה לנסיעה מהפיגו,אז מה עוזר לו שהיא קצת גדולה יותר?.

כי יש לך רכבי ליסינג עם 0 ק"מ, אתה קונה רכב חדש אך אתה יד שניה.

אני לא בטוח לגביי מה שאתה אומר על המיקרה, למיקרה יש גם יתרונות נוספים כגון גיר עדיף ונעים יותר, מנוע חזק יותר, רכב מרווח יותר ומאובזר יותר.

פורסם

ושאתה בא למכור רכב יד2 מליסינג ולא מקבל אפילו טלפון אחד,אתה לא מבין למה?!.

המיקרה לא דוגמא טובה,היא לא נוחה,המתלים פשוט זוועה,הכסאות קטנים ולא נוחים,והרכב מאד רועש מכל הכיוונים,מבחינת אבזור אתה טועה,הפיגו יותר מאובזרת מהמיקרה.

• תוכן חדש...