Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב אתמול שבזמן תנועה יש רעש של דפיקות כאלה, בדומה לרעש שיש כשנוסעים על גלגל מפונצ'ר אבל מלווה בזה גם רעידות בהגה ובאוטו עצמו...כשהרכב עומד אין רעש כזה מהמנוע ואין איזה משהו יוצא מן הכלל בהעברת הילוכים או תאוצה של האוטו ובדקתי את הצמיגים כולם מנופחים היטב.

רעיונות מחשבות ? אני מפחד לנהוג ככה

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

ניסיתי לבדוק מה קורה מתחת לאוטו אבל לא ראיתי משהו חריג, יש תחושה בזמן תנועה כאילו אני נוסע עם צמיג מפונצ'ר וגם יש את הקפיצות האלה, כמובן גם רעידות בתא הנוסעים וההגה. יש מצב שאולי מדובר בצירייה או משהו שקשור אליה ? אני מרגיש את זה בא מהאזור השמאלי קדמי.

בכל מקרה מחר בבוקר אני כבר אהיה במוסך לבדיקת הנושא+רצועת תזמון

פורסם

איך שאני מתחיל לנוע הצליל הזה מתחיל להופיע עם רעידות בהגה, ככל שהמהירות עולה מרגישים יותר רעידות

פורסם (נערך)

אל תשכח לעדכן אותנו אותנו ממה זה נגרם

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
טעות כתיב
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא בוקסות לא נעליים ולא בלאגן, צמיג אחורי עם בליטה. הוחלפו 2 צמיגים אחוריים לדנלופ :)

• תוכן חדש...