Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב רבותיי

השמן בצמיגות 10-40

שניהם במחירים דומים

הAGIP יעלה לי 60 שקלים

הוולווליין http://www.valvoline.com/products/consumer-products/motor-oil/higher-mileage-motor-oil/2

יעלה לי 80 שקלים.

האם באמת ישנם תוספים מיוחדים לוולווליין אשר יתרמו למנוע עם ק"מ גבוה כמו שהם רושמים או שהדבר היינו טריק שיווקי?

לתשובתכם אודה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני הייתי הולך על valvoline, הם חברה שלדעתי יותר מוכרת בתחום, אבל לא דווקא על ה"מקס לייף" אלא על הקו של synpower.

לגבי התוספים-איני יודע. יתכן שמדובר בתוספים שגורמים להתנפחות קלה של אטמים ישנים שמורידה במקצת את צריכת השמן.

מה צריכת השמן של הרכב?

פורסם

יש לי ניסיון עם הagip, לא יכול להגיד שהוא רע. גם בימי מסלול /דריפטים לא שמעתי תקתוקים מהמנוע,

ניתן להשיג קסטרול אג'ד במחיר נמוך יותר.

M-TECH E46

פורסם

יש שם 4 ליטר AGIP 10-40 ב- 119 ש"ח. לא מזמן רכשתי אחד זהה ב 99 ש"ח באוטודיפו, ופותח השרשור מדבר על מחיר של 60 ש"ח (אני משער שגם ל 4 ליטר, וולווליין ב 80 ש"ח).

פורסם

ITAMARG: אני באמת לא יודע מה לעשות עם השמן.

מורן, מנהל טכני בארתור ירושלים, אמר לי כי בארצנו יש צורך ב10-40 למנוע D16

אחר, במוסך המרכזי של מאיר, טוען כי אם בא לי לפנק, לשים 5-40, אם לא,אז 10-40 מספיק.

INNVISION: אגי'פ מיובא על ידי IIG מיגון לרכב או משהו כזה, הוא נמצא מאחורי העבודה שלי. עקב יחסי יד רוחצת יד, אני משלם את המחיר הנ"ל לגלון.

פעם פירסמתי בפורום פרטים לגבי המקום, הוא כעס מאוד כי אסור לו למכור והמודעה נמחקה לאחר כבוד.

את המקס לייף אני קונה מאחד שגדלתי איתו בשכונת קטמון {זקן חלפים בתלפיות} אז ברור שאקבל מחיר עלות.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

INNVISION: אגי'פ מיובא על ידי IIG מיגון לרכב או משהו כזה, הוא נמצא מאחורי העבודה שלי. עקב יחסי יד רוחצת יד, אני משלם את המחיר הנ"ל לגלון.

פעם פירסמתי בפורום פרטים לגבי המקום, הוא כעס מאוד כי אסור לו למכור והמודעה נמחקה לאחר כבוד.

את המקס לייף אני קונה מאחד שגדלתי איתו בשכונת קטמון {זקן חלפים בתלפיות} אז ברור שאקבל מחיר עלות.

הבנתי :-D, תודה .

• תוכן חדש...