Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידע מעניין + 1

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה-SLK מאוד מעניינת. מעניין אם יש עוד כאלה מסתובבות להן. מה שכן, להחזיק רכב כזה מפחיד לאללה. משהו הכי קטן הולך וצריך למכור כליה כדי לתקן.

פורסם (נערך)

ראשית, לשירוקו DSG7. אני מתקשה מאוד להאמין שהרכב הזה, עם הגיר הבעייתי והמנוע הבעייתי, מוציאים את המחיר הזה, אלא אם מדובר באדם שלא פתח אינטרנט בשנים האחרונות. A3 DSG7 מעל המחירון? חובבי נהיגה? לא יודע מה אפשר ללמוד מזה.

שנית, המחירים מאוד קרובים למחירון, היתיי אומר קרובים מידי. אבל אם זה מה שהולך - אז זה מה שהולך. יש גם דוגמאות שמראות את ההיפך?

שלישית, אם אתם רק לוח, מהיכן אתם יודעים מחיר מכירה?

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קראתי באיזה מקום שבאודי S-TRONIC7 עם מצמד רטוב בניגוד ל-VW. או שזה לא קשור לדגמים להם אותו מנוע כמו ב-VW?

פורסם

צר לי אבל נראה לי ששכחתם קצת מי קהל היעד בפורום הזה.

ה"סקירה" הזאת אולי הייתה מתקבלת בברכה וללא עוררין באיזו מוסף סופ"ש בידיעות אחרונות, אך לא בבית ספרנו.

יותר מדי חירטוטי יחצנות ומעט מדי תכלס.

עריכה:

ארקו, האס טרוניק זה DSG רגיל עם שם אחר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
צר לי אבל נראה לי ששכחתם קצת מי קהל היעד בפורום הזה.

ה"סקירה" הזאת אולי הייתה מתקבלת בברכה וללא עוררין באיזו מוסף סופ"ש בידיעות אחרונות, אך לא בבית ספרנו.

יותר מדי חירטוטי יחצנות ומעט מדי תכלס.

עריכה:

חופשי יחצנות .

פורסם (נערך)

לא נראה לי שזה כזה פשוט, אבל במקרה של A3 1.8T אתה בטוח צודק. בדגמים יקרים של אודי בוודאות יש S-TRONIC 7 הילוכים רטוב, אני רק לא סגור מאיזה מנוע ודגם זה מתחיל, אולי יש פה אנשים שמבינים שיכולים לשתף את המידע הזה. -) אולי RS?

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
ראשית, לשירוקו DSG7. אני מתקשה מאוד להאמין שהרכב הזה, עם הגיר הבעייתי והמנוע הבעייתי, מוציאים את המחיר הזה, אלא אם מדובר באדם שלא פתח אינטרנט בשנים האחרונות. A3 DSG7 מעל המחירון? חובבי נהיגה? לא יודע מה אפשר ללמוד מזה.

שנית, המחירים מאוד קרובים למחירון, היתיי אומר קרובים מידי. אבל אם זה מה שהולך - אז זה מה שהולך. יש גם דוגמאות שמראות את ההיפך?

שלישית, אם אתם רק לוח, מהיכן אתם יודעים מחיר מכירה?

נאה שאלת וגם הקשית.

פורסם

זה ברור לכולנו שהם מייחצנים את הלוח שלהם על דפי הפורום, אבל הם לא עושים משהו שהוא אסור. עם כבר ההפך, הם משתפים אותנו במכירות שהיו, ואם יש להם טעויות במידע, בשביל זה אנחנו כאן. אני לדוגמה, לא התעמקתי יותר מידי בנתוני הרכבים כי אני מכיר אותם בעל פה, לכן לא שמתי לב לפרטים הקטנים כמו שאר חברי הפורום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום לכולם ותודה לחברי הפורום על התגובות.

מספר תגובות לגבי מה שנאמר:

מטרת הסקירה היא לתת מידע שלא היה קיים עד לגבי מחירים שבהם נמכרים רכבים יד שנייה בשוק החופשי, כדי לקבל מידע טוב יותר לגבי שוק המשומשות ברכבים ספציפיים. המחירים לא מייצגים וגם לא יכולים לייצג את כל שוק הרכב אלא רק לתת טעימה קטנה ממנו.

המחירים שצוינו דווחו ע"י אנשים פרטיים שבחרו לשתף את מחיר המכירה שלהם באופן וולנטרי ואינם קשורים בשום אופן לגורם מסחרי כלשהו.

לגבי הפרשים ממחיר המחירון, לעיונכם 2 מחירי מכירה של רכבים נוספים:

בחודש ספטמבר נסקר מחיר מכירה של במוו 630 קופה 3.0 2005, מחיר המחירון עמד על 96 אלף והרכב נמכר ב-130.

בחודש אוגוסט במוו 740 לונג 2012 נמכרה ב-375 לעומת מחירון של 440

המחירים משתנים לפי הרכב והביקוש לו באותה תקופה, אבל אלו המחירים הנקודתיים שבהם נמכרו הרכבים.

לגבי צריכת הדלק- אלו נתונים לפי הצהרת יצרן, ידוע כי הם אופטימיים למדי. אנו כן משתפים בלוח חוות דעת אישית של בעל רכב, שבו הוא מספר על הרכב שלו מבחינת צריכת הדלק בנוסף לעלויות אחזקה, תקלות, עלויות ביטוח ועוד, כפי שעשה אחד מחברי הפורום לגבי הרכב שלו וולוו S60R.

תודה, דרור

פורסם

נו, אם אלה נתונים שקיבלת מהמוכר ולא מהרוכש - לא הייתי ממהר להציג אותם כעובדה... זה אפילו דורש אזכור מפורש בפוסט הראשון שלכם, לדעתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...