Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו רכבים נועלים צמיגי 185/55/15?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות שלי :)

אכן מדובר גם במקרה של 2 דגמי המאזדה בקדח 54.1.

אז אכן השאלה היא אם האופסט ישפיע בצורה משמעותית? במה הוא מתבטא ועד כמה ההפרש משמעותי?

פורסם

האופסט משפיע בעצם על עומק ההתקנה של החישוק.

אופסט הוא המרחק בין משטח החישוק שיגע בסרן לבין המישור הדמיוני של מרכז רוחב החישוק.

- אופסט גבוהה יותר של החישוק משמעו עומק התקנה גדול יותר (שקוע פנימה) וסכנה לנגיעת הגלגל בחלקי מתלה/בלמים.

- אופסט נמוך יותר של החישוק משמעו עומק התקנה קטן יותר (בולט החוצה) וסכנה לנגיעת הגלגל בכנף.

סטייה של עד 15 מ"מ היא בדר"כ בגדר האפשרי ללא התאמות נוספות.

אתה יכול להעזר באתר הבא כדי להבין את ההבדלים באופן ויזואלי: http://www.rimsntires.com/specspro.jsp

פורסם

מצאתי סט 14 שמתאים לי אך הקדח המרכזי הוא 56.1 במקום 54.1

עד כמה נפוץ המתאם המדובר? האם לכל פנצרייה צריך להיות אותו? משהו שבשימוש תדיר או נדיר למדי?

כמו כן עד כמה זה משפיע על הבטיחות? זה מסוכן? עלול להשתחרר? משפיע על ההתנהגות?

תודה

פורסם

אמרת שאתה מחפש חישוקי "15 לא "14.

קיימים מתאמים לגדלים כאלו באופן עקרוני: http://www.hubcentric-rings.com/size-56.1-54.1/

נראה לי שזה משהו שיהיה זמין יותר בחנויות שמוכרות חישוקים ולאו דווקא פנצ'ריות (העלות לדעתי לא תהיה כמו באתר לעיל אלא נמוכה יותר). בזמנו השגתי לעצמי כאלו במ.י.ח. בראשון לציון.

התפקוד של המתאמים היא מירכוז החישוק על הסרן. בלי זה, יש סיכוי טוב לרעידות וכל היוצא מזה (יש הסבר גם באתר שצירפתי).

פורסם

נכון אבל מצאתי סט חביב בעלות סמלית ב14 לבינתיים

בכל מקרה, את המתאמים ראיתי בכיבוי בכל הצבעים הצורות והמידות

השאלה שלי קודם כל הטם ניתן להרכיב ולנסוע חופשי לאורך זמן עקרונית בלי המתאם?

האם יש חסרון כלשהו למתאם? ממה הוא עשוי בכלל?

זה לא נראה כמו ספייסר אלא משהו שברירי יותר, וגם ספייסר זה לא מציאה גדולה

פורסם

אין משמעות לצבע, החלק בלתי נראה לאחר התקנת החישוק.

תעבור על ההסבר באתר שצירפתי כדי להבין את חשיבותו. הוא אינו ספייסר.

החלק מסתובב יחד עם החישוק והנאבה. או במילים אחרות, הוא סטטי.

פורסם

התיקון האוטומטי הפך את ההודעה שלי לסינית :D

בכל מקרה אני אעבור על זה, ברמה העקרונית יש לזה איזשהו חסרון ששווה להזכיר?

מה שנקרא דיל ברייקר?

• תוכן חדש...