Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הגיע באיחור של שבוע מה שדיי הרס לי את התוכניות של לנהוג בה עד לבסיס האם ברומניה. עכשיו חזרתי אני מת מעייפות אבל מרוצה מהחמודה. לא הספקתי להנות ממנה הרבה מה שדי מבאס אבל תמיד יש חודש הבא והציפיה רק תתרום לכיף.

עכשיו מה שאני צריך בו עזרה זה הנושא של ייבוא רכב מחו"ל, יש לי זכויות תושב חוזר ועד כמה שזכור לי (פעם אחרונה שבדקתי לפני שנתיים) זה מעניק אחוז מסויים במס ייבוא (אם אני לא טועה) יש מישהו שמתעסק בזה בעל מקצוע?

אה והרכב הוא CLA יש ברשותי רק תמונה אחת כרגע (מחר יהיו עוד, לא שזה כזה חשוב) מבחינת מחיר היא עלתה 39,000 יורו.

7g dct automatic

211hp

dsc-001.jpg

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי,

בהחלט ניתן לייבא ,השאלה האם כדאי. בחישוב גס

תצתרך לשלם כ116 אחוז שהם כ 45 אלף יורו.

פחות הנחות של מיסוי ירוק +עלויות שילוח ורישוי וכו.יוצא בערך 400.000 שח האם כדאי?

נכון להיום אין הנחה במיסים לתושב חוזר. ההטבה היחידה היא זה שתושב חוזר יכול לייבא רכב בן 4 .

כן יש חברות שמתעסקות ויעשו בשבילך את כל העבודה הבירוקרטית וגם את השילוח.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על התשובה!

באמת הסתכלתי באתר המכס ולא ראיתי את הסעיף שהיה בעבר על הזכויות של תושב חוזר לגבי הרכב בגלל זה חשבתי אולי אני מפספס משהו.

במחיר כזה אני משאיר את האוטו ברומניה אין סיבה להביא אותו לפה מחיר הזה, כל המדינה הזאת זה חזירות אחת גדולה תמיד לקחת לקחת ולקחת אף פעם לא נותנים.

8)
פורסם

כל יום אני שואל את עצמי: -באירופה יכולתי כבר יכולתי להתחיל לעבוד בתור רופא

-באירופה השכר ההתחלטי שלי הוא הרבה מעל לישראלי

-באירופה הוצעות המחיה הרבה יותר נמוכות

אני כנראה אסיים את ההתמחות שלי בארץ ובשניה שאני מומחה אני כנראה אעזוב לאירופה.

8)
פורסם

פעם לפני המון שנים היו מעודדים כאן עלייה והיו קמפיינים כאלה ואחרים בלשכנע אנשים לא לעזוב לחו"ל.

כנראה שבזמן האחרון נהיה "צפוף מדי" אצלנו.

פורסם

פעם. אתה בטח מתכוון ל-1948 לא?

לפות"ש, תשאיר את היפה הזאת שם, שתישאר כמו שהיא, ולא תחטוף "מכות" בארץ + חור בכיס. זה המצב לצערנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תיקון:

"פעם"- התכוונתי לעלייה מרוסיה ו מאתיופיה, שזה ממש לא 1948, אלה שנות ה-90 אולי.

האנשים שננשארים כאן{רובנו} אינם נהנים שדופקים אותם, פשוט אין להם ברירה, אמצעים, או מספיק אומץ לעזוב.{מהרבה סיבות}

או שחלקם "ציוניים" ולא משנה מה יהיה כאן, הם ישארו.

הורדת המחירים של נושא הרכבים אינה תלויה בהבטחות הסרק של שר זה או אחר, אלה באנשים שממשיכים לקנות רכבים בכל מחיר כאילו אין מחר וכל "מבצע" בשבילם הוא ישוע! וכשהמחיר הדלק עולה? מכות בשבי להרוויח כמה ליטרים בודדים.

זה חלק מהמחיר שמשלמים כאן בהיעדר תחבורה ציבורית הולמת בין היתר.

עדיין לא למדו אצלנו שמוצר שלא קונים אותו, מחירו יירד. "זה המצב אצלנו" אמרת? וצדקת! המציאות הזה לא תשתנה לעולם.

פורסם

דבר ראשון תתחדש.

איזה דגם CLA רכשת? לצערנו בארץ עם המיסים זה בהחלט לא יהיה משתלם

יותר משתלם שתחזור לארץ ותרכוש כבר פה זה יצא פחות או יותר אותו מחיר.

CLA 200 עולה 250 אלף בארץ לפי אתר מרצדס.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

CLA250, זה הדגם שהוא רכש. לפי התמונה יכול להיות אפילו עם חבילת AMG, אולי אני טועה.

יוסי, הייתי ציני. ברור לי שהתכוונת לשנים שיותר קרובות להווה ולא ל-1948, אבל המצב כאן... :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל לפי החישוב הזה זה אומר שבארץ היא צריכה לעלות כמעט 800,000 שקל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו שנאמר אם תחליט לייבא את המרצדס תשלם מס בגובה 114% משווי הרכב פלוס 2% מיסי נמל. הליך יבוא אישי לישראל הוא די ביוקרטי, אם כן ניתן לביצוע בצורה עצמאית. עולה חדש יקבל הטבה במס אך לא תושב חוזר.

בגדול, אם תחליט לרכוש רכב במטרה להביאו לארץ, הכדאיות מתחילה לרכבים המיוצרים באירופה במידה והרכב עולה בארץ 400 אלף ומעלה.

אם תחליט לייבא רכב מארה"ב המיוצר בארה"ב הכדאיות מתחילה לרכב העולה בארץ 300 אלף ומעלה

מידע נוסף על תהליך יבוא אישי כאן:

שלבי תהליך יבוא אישי לרכב יוקרה

פורסם
כל יום אני שואל את עצמי: -באירופה יכולתי כבר יכולתי להתחיל לעבוד בתור רופא

-באירופה השכר ההתחלטי שלי הוא הרבה מעל לישראלי

-באירופה הוצעות המחיה הרבה יותר נמוכות

אני כנראה אסיים את ההתמחות שלי בארץ ובשניה שאני מומחה אני כנראה אעזוב לאירופה.

בארץ גם רופאים כותבים בלי טעיות כתיב .... אולי המקום שלך באמת לא בארץ.

לו המקום שלך היה בארץ אולי גם היו לך ציונים שמאפשרים לך להתקבל ללימודים כאן ולא לעבור למדינת עולם שני כמו רומניה.

פורסם

לו המקום שלך היה בארץ אולי גם היו לך ציונים שמאפשרים לך להתקבל ללימודים כאן ולא לעבור למדינת עולם שני כמו רומניה.

+1.

אילו באמת היה כ"כ טוב ברומניה, היא הייתה סובלת מהגירה המונית ופיצוץ אוכלוסין. והיא רחוקה מאוד מהמצב הזה.

פורסם

+1.

אילו באמת היה כ"כ טוב ברומניה, היא הייתה סובלת מהגירה המונית ופיצוץ אוכלוסין. והיא רחוקה מאוד מהמצב הזה.

תזהרו שהקנאה לא תאכל אתכם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...