Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות Maragogype של נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
די קשה להשיג בארץ את ה-maragogype (אין לי מושג איך מבטאים בעברית...).

....עדיין זולים יותר ממרגוג'יפה. בקיצור, שלא יעבדו עליכם.

ולסיום, חידה, בלי גוגל:

עד כמה המרגוג'יפה יקר יותר

עשית את זה

פעמיים!!

תגידו, זה רק אני (איש של מקינטות וקפה שחור) או שהנספרסו היחיד שטעים לו זה רומא ?

יש נסבלים, אבל טעים זה רק רומא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על טעם ועל ריח הכי כיף להתווכח. טעימים יותר מהרומא בסדר עולה:

פורטיסיו לונגו החדש, ריסטרטו, קזאר וכמובן הכי טעים של נספרסו מהתערובות הקבועות - אינדריה מהודו.

מבין כל המהדורות המוגבלות שיצאו להן בשלוש שנים האחרונות היתה רק אחת שבאמת היתה יותר טעימה מכולן והיא ה-קריאלטו.

לגבי נספרסו vs שאר העולם:

אני שם מקינטה וקפה שחור בצד. זה קפה שונה לחלוטין. אפשר להשוות אותם רק לאמריקנו שעושים מנספרסו וגם אז ההשוואה קצת בעייתית.

לעומת כל מכונה אוטומטית אחרת, נספרסו לוקחת מכל הבחינות, גם מבחינת טעם.

לעומת שילוב של מטחנה + מכונה ידנית. עם קפה טרי, קצת ניסיון בהכנה וציוד סביר ומעלה (סביבות ה-1800 ש״ח ומעלה) מוציאים קפה הרבה יותר טוב מהנספרסו. אבל, זה דורש המון התעסקות, ובמיוחד כשבאים אורחים אין מה להשוות לנוחות שבנספרסו.

לגבי בתי קפה ומסעדות - ב-90% מהמקרים האספרסו שמקבלים פחות טוב מנספרסו. זאת למרות שיש להם ציוד מצויין (אבל לא ברור לי כיצד HX הפך לסטנדרט במקומות שמפעילים סטודנטים בלי רצון ובלי שיתנו להם גם אם ירצו להתעסק עם זה) ולמרות שבהרבה מקרים גם הקפה טרי וטוב.

פורסם

במסעדות בד"כ מזעזע.

הקפה יושב טחון במחלק מנות מספר שעות, ולעובדים שם כנראה אין שום הכשרה מלבד ללחוץ פעמיים על המחלק מנות לדחוס עם הפלסטיק המגעיל עקום, לתקוע במכונה וללחוץ על כפתור. הקפה בד"כ נע בין שרוף לחלוטין לבין פיפי דלוח.

הסיכוי לקבל קפה טוב דומה לסיכוי לזכות בלוטו.

פורסם

גם אותי זה מעצבן העניין הזה. יש להם ציוד באלפי שקלים שהם לא רוצים להשתמש בו כהלכה.באמת עדיף ישימו מכונת נספרו ויגבו 10 ש״ח לכוס אספרסו לפחות הטעם יהיה סביר

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני אישית לא מצאתי טעם יותר טוב מהרומא. כל מה שניסיתי היה פחות טוב.

לגבי קפסולות לעומת קפה טחון, טרי או לא, אין ספק שטרי טחון הכי טעים, בהנחה

שיש מישהו שיודע להכין בצורה סבירה, יחד עם ציוד סביר. מצד שני, כמו שכבר ציינו

כמה פעמים, מי יש לו עצבים ללכת לקנות כל פעם, לקלות, לטחון, לנקות את המכונה.

עד שיש לך כוס קפה הנשמה יוצאת. והסיוט הכי גדול שאשתך רואה אותך מכין, לך תכין

גם לה כוס קפה. בנספרסו, עוד דקה ורבע ויש לך עוד כוס קפה.

מי שזה תחביב, או לחלופין שהוא אנין קפה בצורה קיצונית, זה סיפור אחר, לכל השאר,

מכונת קפסולות תתן פתרון יותר ממספיק.

• תוכן חדש...