Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך עזרה בייעוץ של מומחי הפורום בקשר לרכב. השתחררתי לפני כמה חודשים מהצבא ועכשיו אני מחפש איזה רכב סביר עם הדרישות הבאות:

רכב קטן, 1300 סמ"ק, אוטומטי, צריכת דלק סבירה עד נמוכה, דגש רציני על אמינות ועמידות , הכוונה שזה יהיה רכב לנסיעות עירוניות בעיקר, נסיעות קצרות והדגש הוא על אמינות וכשירות גם על חשבון שאר הפקטורים כמו שמירת ערך וכדומה. מודל 98 עד 2000 בערך.

חשבתי על אחת משלוש האפשרויות הבאות:

1- פיאט פונטו

2- מיצובישי קולט

3- סוזוקי סוויפט

יש לדעתכם הצעות טובות יותר ביחס לדרישות שלי? ומה לדעתכם יותר אמין ומתאים מבחינת האפשרויות האלו?

תודה רבה רבה רבה מראש לכל המגיבים

סמ"ר (מיל) לירון

:-)

פורסם

ברוך הבא לפורום.

מבין המתמודדות שלך האמינה ביותר היא הסויפט. אפשר להוסיף לרשימה טויטה סטארלט ומאזדה 121. אם התקציב גבוה יותר - יאריס. אם תרשום תקציב נוכל לעזור בצורה טובה יותר.

אם חשובה לך מאוד צריכת הדלק, עבור לרכב ידני הוא חסכוני יותר.

גיא

פורסם

תודה רבה על התגובות (וסליחה בקשר לכותרת)

אני מחפש רכב בסביבות ה-50 אלף. בדקתי דייהטסו סיריון אבל די שנאתי את האוטו (קטן, מכוער ועם נוחות אפסית לדעתי) למרות שהוא אמין לפי מה שקראתי פה בפורום.

מה בדבר יונדאי גטס? איך הייתם מדרגים אותו מבחינת אמינות וחסכון בדלק? גם ביחס לסוזוקי סוויפט?

תודה שוב על התגובות

פורסם

סבבה, אבל במידה וחשוב לי יותר רכב אוטומטי מאשר צריכת דלק נמוכה, והשיקול הכי חשוב מבחינתי כרגע הוא האמינות של הרכב (כמה שפחות במוסך) מה אתם אומרים על הסוזוקי סוויפט ביחס ליונדאי גטס? בשני הרכבים נהגתי בשבועיים האחרונים ושניהם היו לי מאד נוחים ונעימים לנהיגה, ככה שמבחינה זו שניהם משתווים בעיני. גם המחיר די דומה, כנ"ל קילומטראז'.

פורסם

ברור שהגטס עדיפה. הסוויפט זו מכונית עתיקה, ששורשיה אי שם בשנות ה80.

הגטס חדשה למדי, ובוודאי עדיפה בכל תחום אפשרי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ברור שהגטס עדיפה. הסוויפט זו מכונית עתיקה, ששורשיה אי שם בשנות ה80.

הגטס חדשה למדי, ובוודאי עדיפה בכל תחום אפשרי.

עתיקה עתיקה אבל עושה את העבודה...

לסבא שלי הייתה מכונית כזו במשך שנתיים לא זכור לי על התלוננויות מצידו...

סוויפט אחלה רכב, לפחות בחסכוניות - בזה אני יכול להעיד.

פורסם

באמת המון תודה על התגובות

כנראה שזה יקח לי קצת יותר זמן להחליט מה לרכוש.

שאלה נוספת, מה דעתכם על האמינות של הפיאט פונטו? למרות שזה לא רכב יפאני, הוא רואה הרבה מוסכים יחסית?

פורסם

שאלה נוספת, מה דעתכם על האמינות של הפיאט פונטו? למרות שזה לא רכב יפאני, הוא רואה הרבה מוסכים יחסית?

סבירה בהחלט.

אל תצפה לאמינות של יפאנית ש"לא רואה מוסך", אבל בהחלט לא מדובר ברכב שיעשה לך חור בכיס.

הפונטו דור ראשון סובלת ממעט מאוד מחלות, בינהם הפנסים הנשרפים והרדיאטור חימום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
באמת המון תודה על התגובות

כנראה שזה יקח לי קצת יותר זמן להחליט מה לרכוש.

לפי דעתי אל תתקרב ליונדאי, פשוט לא שווה את זה

הפיאט רכב נחמד נוח וחיסכוני

או שתבדוק רנו קליאו אם מטפלים בה היטב לא תבקר את המוסך כל שני וחמישי

ואם אתה תוסיף קצת אתה יכול לקנות פאביה

שזה בשבילי האוטו הכי טוב מבין כולם

• תוכן חדש...