Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאה מעמיקה נסגרתי על קניה של ולוסטר חדשה במפרט inspire, היא עונה על הצרכים שלי הכי טוב מבין המתחרות בקטגוריה.

ההתלבטות שלי היא כזו:

ידני - אני פשוט נהנה מנהיגה ואוהב להרגיש יותר בשליטה על הרכב.

אוט'- אני מבין שזה לא בדיוק אוטו ספורטיבי (למרות הפוזה שלו) ושאין תקשורת אינטימית בין הנהג לכביש. לכן אני מתלבט אם לוותר על הידני כי ממילא לא בדיוק ארגיש שומאכר על האוטו הזה. מצד שני אני לא יודע אם ביטול הבקרות כן ישפיע לטובה על חווית הנהיגה במידה כזו שכן יהיה כדאי לי ידני. מצד שלישי ראיתי כתב רכב שנהנה מהאוט' כשהוא שלט בהילוכים מגלגל ההגה.

2 שאלות נוספות:

1. האם יש אפשרות לבקש את הרכב עם חלונות מושחרים? (האם יש להם בכלל אופציה לעשות את זה). האם יש חסרונות לחלונות מושחרים? והאם כדאי להשחיר את הכל או רק חלונות ספציפיים?

2. אני מתכוון להתקין בלוטות'. האם מסך המגע יציג לי Waze כשאני מחובר לפלאפון?

תודה לעונים.

פורסם

האוטומטית כאן היא כפולת מצמדים, מה שאומר שאם בא לך לשלוט בהילוכים, אתה שולט 99% (עד שאתה מגיע למנתק בקו האדום).

אני אישית נהנה ממנה מאוד, בגרסה כפולת המצמדים.

חלונות שחורים תעשה לבד, אף אחד לא יעשה לך.

לא מוצג, אלא אם כן תכניס תוכנה שונה לשם (ויש).

אגב, אם אין לך בעיה עם ידני, לך עליה. תחסוך בכסף (והיא גם יותר זריזה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהגת פעם ברכב הזה?

אני מניח שאתה ממש מתלהב מהמראה. כי היה לי אותו לשבוע בארה"ב, וזה היה נורא לנהוג בו. הרכב הכי לא נוח, רועש וחלש שנהגתי בו בשנים האחרונות.

פורסם

ממילא לא בדיוק ארגיש שומאכר על האוטו הזה.

:lol:

לגבי השחרת חלונות, אם הם מגיעים מושחרים מהיצרן אז מותר זוג חלונות אחוריים + שמשה אחורית. אם אתה משחיר לבד, מותר רק זוג חלונות אחוריים. כנראה שלא ממש אוכפים את זה, אבל זה לא יעזור לך אם תיפול על בוחן קפדן\עצבני בטסט. לדעתי יש לזה רק יתרונות: נראה טוב יותר, מגן מהשמש ושומר על פרטיות.

פורסם

הידני יותר זול ותמיד יותר אמין.

נראה שאתה נהנה מגיר ידני אז אני לא רואה סיבה לשקול אוטומטי.

לגבי סחירות. גם אם הידני פוגע בסחירות זה משתלם לאור מכיר הרכישה הזול יותר. אבל בתכלס לדעתי בכלל לא פוגע בסחירות, אפילו להיפך

פורסם
נהגת פעם ברכב הזה?

אני מניח שאתה ממש מתלהב מהמראה. כי היה לי אותו לשבוע בארה"ב, וזה היה נורא לנהוג בו. הרכב הכי לא נוח, רועש וחלש שנהגתי בו בשנים האחרונות.

לי יש אותו כמעט 3 שנים.

א - הוא מאובזר לפי הסטנדרט היום.

ב - הוא די נוח, לסגמנט אליו הוא שייך.

ג - הוא ממש לא רועש. ההפך, לי הפריע השקט בתא הנוסעים.

ד - חלש? מדובר בסך הכל ב-1.6 ליטר עם נתונים טובים לנפח. למה ציפית? להרגיש כמו בM3?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה עושה זאת בעצמך. תפנה אליי בפרטי.

אגב, איזה צבע בחרת?

איך שולחים כאן הודעה פרטית? לא מצאתי.

אני קונה את הרכב בינואר כשיש את המבצע של חבר והרכב יחשב 2015.

שיקולי הצבע שלי הם כאלו: שחור זה יפה בעיני אבל מסתיר קצת את קימורי הרכב. אם כבר הייתי רוצה שחור מט אבל אני לא חושב שיש אופציה כזו. אם אין אז אולי אלך על נחושת מטאלית, כי כתום וצהוב אמנם יפים עליה אבל הם נפוצים ואני אוהב משהו קצת ״שונה״. על לבן ואפור אין מה לדבר. גם הכחול פחות יפה לרכב בעיני.

פורסם

מבין אותך... לפני שלוש שנים ראיתי אותו בפעם הראשונה וחלמתי שיהיה לי כזה. חלפו שלוש שנים ואני צריך לעכל שזה אשכרה הולך לקרות...

שומאכר גיליתי איך שולחים הודעה. מסתבר פשוט שדרך הפלאפון לא הייתה אפשרות. אבל אי אפשר לשלוח לך הודעות, זה כותב שתיבת ההודעות שלך מלאה ואתה לא יכול לקבל יותר הודעות.

פורסם

מקפיץ בתקווה ששומאכר יראה את זה. תוכל בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית עם מייל או דרך לתקשר? כי אין אפשרות לשלוח לך הודעות. או אם תוכל להסביר כאן את מה שרצית, תודה.

פורסם

עידן, אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול גם פה, במידה ולא עניתי לך עליהם בפרטי (ששלחתי לך הודעה, אגב).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...