Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצבוע כמה חלקים קטנים ברכב (פלסטיקים בעיקר) בצבע הרכב.

שמעתי על "טופ קולור" ועל "גוון", אני אשדודי וטופ קולור זה הכי קרוב אליי שאני מכיר שמוכרים צבעים לפי קוד.

לקנות את הצבע בספריי? מישהו יודע כמה הם לוקחים על מיכל וכמה זמן זה לוקח?

ובאופן כללי איך מתבצעת צביעה כזאת? הבנתי שיש צבע בסיס שמחזיק את הצבע, מעליו עושים את צבע הרכב, ובסוף לכה נכון?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• אחראי פורום
פורסם

זה או ספריי או פחית למי שיש פיסטולט.

עולה כ-70 ש"ח למיכל ספריי, ההכנה במקום.

לגבי הצביעה עצמה, כרגיל מבחינת מרחק מהמשטח. מציע לך להתנסות לפני זה על משטחים אחרים.

אם זה לפלסטיקים אז לרוב יש יסוד מקשר לפלסטיק. ומעל זה לאכה, כן.

שאל בחנות, הם אלופים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אוקיי הבנתי תודה. כנראה שבוע הבא יש לי משהו בתל אביב אז אני אקפוץ לשם חבל סתם לנסוע את כל זה. (אני מאשדוד, לא כזאת נסיעה אבל בכל זאת)

ניסיון בצביעה יש לי רק ניסיון קטן בפלסטידיפ, שום דבר מעבר לזה.

באתר שלהם כתוב: "כמו כן קיים גם ספריי צבע יסוד למתכת, ספריי יסוד לפלסטיק, המתאים לידיות ברכב, חיישנים, מסגרות DVD, לוח מחוונים ( דשבורד ), ריפוד פנימי ברכב, ועוד רכיבי פלסטיק שונים, וכן ספריי לכה מבריקה או לכה מט"

אז אני מאמין שהם מחזיקים גם את זה נכון?

אעדכן אתכם מה יצא. התכנון שלי הוא לצבוע את הפלסטיק בטמבון האחורי בפונטו שלי, בטמבון הקדמי, מכסה של הוו גרירה, ובצדדים או שאני אוריד לגמרי את הפלסטיק או שאצבע אותו.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• אחראי פורום
פורסם

רוב המוצרים שלהם מיובאים אז יכולים להיות חסרים במלאי, תרים טלפון לפני.

פורסם (נערך)

מה לגבי צביעה של אזור שהתקלף בו הצבע ונהייתה בו חלודה?

gztkt2yizjez.jpg

יש טיפול לחלודה לפני או שצובעים ככה?

ראיתי סרטונים גם באתר שלהם ויש לי עוד שאלה - הנייר שיוף לפני הצביעה נקרא נייר גרעין?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• אחראי פורום
פורסם

לא מכיר בשם הזה. ניירות שיוף, פשוט. לא לבלבל עם ניירות מים, שאלה אותם ניירות שיוף שפשוט טובלים ומרטיבים כל הזמן את הנייר והמשטח במים.

לגבי חלודה, חובה שיוף לסילוק החלודה עד כמה שניתן, יישום ממיר חלודה ואז צביעה לפי הסדר הרגיל.

פורסם

אחלה תודה. אז בכללי כל הסיפור לא אמור להיות יקר, ממיר חמודה הבנתי עולה בערך 30 שקל, מיכל ספריי צבע 70, ולכה וספריי יסוד גם אני מאמין כמה עשרות שקלים בלבד.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...