Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מוותר על הרכבים עם העבר הצה"לי ועל הרכב מהמגרש הפרטי

לך לראות את האקסנט

אני אישית מבין האופציות האלו הייתי מכוון לגרנדה פונטו 1400

בכל מקרה דבר אחד בטוח, כל רכב שתחליט שאתה רוצה לקנות - תעשה בדיקה לפני

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כמובן שכל רכב אשר תחליט שמעניין אותך, גש לעשות סדיקה במכון שאתה בוחר, ואל תסתמך על בדיקה שיראו לך שכבר עשו. מאוד חשוב.

מצטרף לעצה להתרחק מהרכב הצה"לי, אלו רכבים שעברו אלפי נהגים!

עוד נקודה חשובה בעיניי היא התקציב.

אם התקציב שלך הוא 30K, מה הסיבה שתתפשר על רכב כזה? אוקיי, הוא יעלה לך 16K + יישור קו.

אבל אני עדיין חושב אתה צריך לקנות את הדבר הכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך.

אתה לא רווק. אתם זוג עם תינוק כפי שאמרת, ואני לא רואה סיבה לקנות רכב שהוא מתכון לכשלון...

התקציב מאפשר להשקיע 30K- תשקיע אותם. או קצת פחות כדי להשאיר משהו בצד ליישור קו, טסט (אם צריך..), תיקון מיוחד שתגלה שצריך לאחר הבדיקה וכו'..

אם התקציב לא היה מאפשר, אז כמובן שלא הייתי "דוחק" בך לעשות זאת.

לגבי המגרש הפרי עם הריו, אני לא יודע מה אני חש כלפי זה..

המכר אומר שבעל המגרש הוא איש שאפשר לסמוך עליו? אוקיי.. מי זה המכר הזה? עליו אתה סומך?

על מה הוא מבסס את הטענה הזו? הוא בעצמו קנה שם רכב?

אם הוא סומך עליו שיעזור לו עם כוס סוכר כשחסר לו, זה לא אומר שאפשר לסמוך עליו בקנייה של רכב ממנו! אני רק אומר כן?

זה לא מדע מדוייק, אבל בדרך כלל הרכבים שמגיעים לכל המגרשים הפרטיים והקטנים האלו, הם לא רכבים מהשורה הראשונה.

לרוב אלו רכבים עם היסטוריה לא להיט. לרוב.

היונדאי אקסנט שרשמת לאחר מכן, גם היא מאותו מגרש אבל יד פרטית? או לא מאותו מגרש?

בלי קשר, כשאני פותח יד 2 לצורך העניין, ומחפש יונדאי אקנסט 2008, כל הרכבים שמופיעים הם עד 30K,

שזה התקציב... ומריפרוף ראשוני, הק"מ של אלו שהסתכלתי לא נמוך כמו זו שרשמת (95K).

למרות זאת, אל תגרום לזה להיות הפרמטר היחידי בשיקול שלך כי זה לא אומר הכל.

יכול להיות רכב עם ק"מ נמוך שלא טופל כראוי ושיעשה יותר צרות מרכב עם ק"מ מעט יותר גבוה, אבל עם אחזקה ראויה.

כך שאל תינעל על רכב אחד כי יש המון ממנו.. ותוכל לקבל מחיר יותר טוב. כולם רוצים למכור.

המחיר הדרוש, הוא לא מחיר הסגירה.

לגבי הפונטו, ממה שאני יודע, יש שנתונים שהרכב הזה לא רע בכלל, ואפילו די טוב ואמין.

אבל אני לא יודע מספיק כדי להמליץ בנושא שלו, אז נסה לברר יותר לעומק עליו..

או אולי מישהו כאן ישפוך קצת אור על הפונטו..

בהצלחה!

פורסם

בתור משוחרר טרי (נהג), תתרחק כמה שיותר מהרכבים הצבאיים.

המון ילדים נוהגים עליהם, המוסכים האזרחיים שעובדים עם צה"ל זוועה ואני די בטוח שפנים האוטו שבור ומרוסק.

פורסם

דבר ראשון תודה לכל העוזרים והמגיבים. לגבי הקיה מהמגרש, המכר הזה גם קנה שם רכב וגם אבא של אשתי קנה עכשיו אבל בכל מקרה נראה לי שאני יורד ממנו. לגבי האקסנט של צה"ל ברור שהתקציב הוא עד 30 אלף ואפשר להשיג דברים טובים יותר, אבל אם אפשר להשיג אוטו במחיר הזה וגם נעשה בדיקה ונראה שהכל בסדר, זה לא משתלם בשביל שנסחוב איתו שנתיים שלש וגם אם נגרוט אותו אח"כ נקבל כמה אלפי שקלים?

לגבי האקסנט הפרטית עם ה95 אלף ק"מ זה ממישהי פרטית שקנתה אותה מליסינג של אוויס בעבר ועכשיו קונה אוטו חדש. כמובן שאבדוק אותה ואקח גם לבדיקה.

לגבי הגרנדה פונטו? יש פה מישהו שמבין בשנתונים ובדגמים ויכול להגיד האם כדאי להתקרב למנוע 1250 ולגיר רובוטי? או שפשוט לחפש 1400 ידני ויהי מה?

פורסם

לדעתי רכבים כאלה מוכרים AS IS ללא בדיקה

דרך אגב הרכבים הללו זולים לתיקון ואמינים מאוד .

הצעה מפחידה אבל עדיין-חברת אלבר מוכרת את האקסנט 2008 שהיו בצה"ל, הציעו לי אקסנט שמחר אני הולך לראות, שעשתה 230 אלף ק"מ ב16,000 ש"ח. לברוח כמו מאש? או שכדאי לתת לזה סיכוי ולקחת לבדיקה במוסך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...