Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

 

קראתי בפורום והתרשמתי לטובה משברולט אורלנדו , ואני כנראה ארכוש אחת בחודש הקרוב.

 

בסוכנות שברולט הציעו לי את שתי האופציות , כאשר מנוע הבנזין 1.4 טורבו עולה כ-10K פחות מדגם הדיזל.

נציג המכירות הסביר שבגדול אין הבדל גדול בצריכת הדלק בין שני הדגמים , והיות ואני נוסע כ-15K ק"מ בשנה , אין כלכך הבדל מבחינתי.

 

רציתי לדעם אם למישו יש נסיון עם דגם הבנזין והאם לא כדאי יותר להשלים את הסכום עבור דגם הדיזל.

 

תודה.

Scenic 2001 , 1600

אחרי טיפול אצל בני ל. :lol: , נוסעת כמו שד :evil:..

פורסם

לגרסת הדיזל יש עוצמה אדירה. אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר או שאתה נוסע בדרך הררית כגון עליות לירושלים וכד', תהנה הרבה יותר מהדיזל.

 

בהצלחה

פורסם

הרכב לצרכים משפחתיים בלבד , לא הובלות , 4 ילדים עד גיל 10 .

הנסיעות בתוך העיר , בתי ספר , קניות וכדומה...

לא צפויות יותר מדי עליות בדרך למכולת :wink:. פעם בשנה נוסעים לאילת...

Scenic 2001 , 1600

אחרי טיפול אצל בני ל. :lol: , נוסעת כמו שד :evil:..

פורסם

תודה רבה לכולם,

כנראה שאבחר בדיזל כמו שהרוב המליצו , בסופו של דבר מדובר על 10K יקר יותר אבל מנוע הרבה יותר חזק וחסכוני.

 

בדקתי בסוכנות שברולט והם נותנים ב 157K את דגם הדיזל (עם קודנית מובילי , מרימי חלונות) .

בסוכניות ליסינג המחיר הוא בסביבות 144K , לא הפרש ענק אבל מספיק כדי ללכת על זה.

Scenic 2001 , 1600

אחרי טיפול אצל בני ל. :lol: , נוסעת כמו שד :evil:..

פורסם
אנחנו רכשנו מהסוכנות ב147300 כולל מובייל אי וכל התוספות.

 

אתה יכול לתת לי איש קשר בסוכנות?

Scenic 2001 , 1600

אחרי טיפול אצל בני ל. :lol: , נוסעת כמו שד :evil:..

פורסם

כדאי להדגיש שרכבי דיזל נותנים את החיסכון בדלק בעיקר בנסיעה מנהלתית במהירות קבועה - דהיינו בשיוט על כביש מהיר.

לא בטוח שתראה הבדל גדול בצריכה בעיר בין מנוע הדיזל למנוע הבנזין. בנוסף, קראתי ושמעתי לא פעם באתרי אינטרנט שרכבי דיזל "לא אוהבים" נסיעות קצרות. כלומר כאלה שמניעים את הרכב ומכבים אותו לאחר זמן לא ארוך של נסיעה (למשל, בנסיעות עירוניות).

 

אם קיים שיקול של מכירה בעתיד אז יש סיכוי שהדיזל יהיה סחיר יותר בגלל שבנזין נחשב בזבזני יותר.

 

בהצלחה

פורסם

הואיל ומדובר במנוע טורבו בנזין ולא אטמוספרי, ההבדל בין דיזל לבנזין לא כל כך מובהק. לכל שיטה היתרונות והחסרונות שלה. בדיזל התגובה בעיקר בתחילת נסיעה איטית יותר, צריך להתרגל לזה. כללית מנוע טורבו בנזין שקט יותר ותגובותיו מהירות יותר משל מנוע דיזל (לא דרמטי). אישית אני אוהב יותר את גרגור ותחושת העוצמה של הדיזל, ואחרון אם יש לך גם מכונית בנזין וגם מכונית סולר במשפחה, תתכונן לבילבול בתידלוק בין בנזין לסולר, כמעט תמיד ימצא טועה תורן. אקדח תידלוק בנזין נכנס לפית דיזל בלי שום מגבלה נידמה לי שלהפך לא.

נהג מנוסה
:roll:
×
×
  • תוכן חדש...