Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד זוית: נניח שאתה משחרר לשוק רכב ספורטיבי מעניין ונדיר. נניח שפרסמת מודעה באתר פתוח ולא מדובר רק על קומץ מתעניינים. איך אתה מסנן את אלה שרק רוצים לעשות סיבוב על הרכב המעניין שלך ולראות האם כצעקתה?

זה סצנריו פחות סביר. רכבים כאלה לרוב יימכרו בלי פרסום בציבור, ואם הגיעו בכל זאת לשלב הזה, אז או שהרכב לא מספיק טוב או שהבעלים מספיק נואש בשביל לנטוש עקרונות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אני אתייחס לכך,

אף אחד מהרכבים שרכשתי אינו יהלום וגם לא מכרתי רכבים שהם יהלומים אבל הנה עובדה:

בפעמיים שמכרתי רכב מי שקנה את הרכב היה הקונה הפוטנציאלי הראשון שהגיע לראות אותו.

הסיבה פשוטה,

כשהוא הגיע לחניית הבית ופתחתי את הרכב המתינה לו על מושב הנהג תקייה ובה כל חשבונית ותיעוד של טיפול שהרכב עבר בתקופה בו היה תחת בעלותי (ואני פדנט קיצוני באחזקת רכבים).

הב.מ.וו שמכרתי קיבלה מכה קטנה במכסה המנוע- השבתי את תשומת לב הרוכש לכך מבלי שבכלל שאל או הבחין בתיקון ואף הצגתי בפניו תמונות של המכה בטרם התיקון.

ב-2 המקרים עברתי עם הרוכש הפוטנציאלי סביב הרכב והסברתי לו מה טופל ברכב ומה דרוש תיקון.

במכירת הבימר הרוכש היה כל כך נלהב שרצה לחתום זכרון דברים ודווקא אני כמוכר הרכב ביקשתי לקחת אותו לסיבוב קצר על מנת שיתרשם מנוחות הרכב (היתה יחסית קשיחה).

בקיצור- הרוכשים קיבלו ממני שקיפות מלאה ונכונות שלי להעביר את הרכב בדיקה מקצועית באיזה מוסך או מכון שיבחרו (וכאמור ב-2 המקרים המוכרים וויתרו מרצונם על בדיקת מכון).

לא בא לומר או להתפאר בכך שהרכבים נחטפו אלא אומר דבר פשוט:

נסיעת מבחן של הרוכש הפוטנציאלי אינה טאבו, אנחנו כפנאטיים בענייני רכבים אולי מחמירים עם הצורך שלנו לנהוג ברכב בטרם רכישתו אבל לא אצל כולם זה הכרחי ובהחלט לא אצל כולם זה משהו שישבור עיסקה על רכב שמור ומטופל.

אני ממש לא קנאי לרכבי, ההיפך הוא הנכון- למרות שיש לי אהבה רבה למכוניות ולתחביב ואני אוהב את הרכבים שאני רוכש- אין לי יותר מדי סנטימנטים למכוניות שבבעלותי ואין לי בעיה לתת סיבוב לחבר- בשמחה ושיהנה.

מצלמות או לא, אם בנאדם החליט שבא לו להתנער מנזק שחלילה גרם במהלך נסיעת מבחן אני אצטרך עכשיו לרדוף אחריו בבתי משפט וכו׳ ואין לי כח להכנס לכאבי ראש האלה אז גם אם הסבירות שזה יקרה היא 2%- אני בוחר לנטרל את האפשרות הזאת מבעוד מועד.

לא צריך לכעוס ולהתעצבן ואין פה שום פלצנות או צביעות- פשוט דרך שונה לראות את הדברים שעובדת לא פחות ולא יותר כמו הדרך שלכם.

עריכה,

חיים תפסיק לבדוק רכבים במכון בדיקת רכב, האינטרס שלו פשוט:

לגבות ממך כסף ולהגן על עצמו מפני האפשרות שתתבע אותו (לכן הדו״ח שלהם די שווה לתחת).

תבדוק רכבים אצל מכונאי שמכיר את הרכב, האינטרס שלו קצת שונה:

הוא רוצה לאתר כמה שיותר תקלות כדי שיהיה לו כמה שיותר לתקן= להרוויח כסף.

זה לא אומר הרבה..

אני מכרתי הרבה יותר מ-2 רכבים שהראשון שבא - לקח והוא עשה סיבוב.

באשר לבדיקת מכונאי - נכון. זה עדיף. חד משמעתית. אבל הבעיה שלרבו האנשים אין מכונאי שיסכים לעשות בדיקה כזאת וזאת הדרך של מכוני הבדיקה להתפרנס.

מה גם שבטפסי הבדיקה האלו שלא רשום משהו ממשי ברוב המקרים לפחות אפשר להתקמח ולהוריד עוד משהו

פורסם (נערך)
1. הענין הזה של "הכנסת מילים לפה" אינו ענין של מילים אלא של רעיון, אתה ישר והגון לחלוטין, האחרים לא במקרה הרע, דרוש להוכחה במקרה הפחות רע, זה, לפחות בבית הספר בו אני למדתי מצביע על נקודת התייחסות מאוד מסוימת.

2. באותו בית ספר גם התעקשו משום מה שיחס בין אדם לרעהו ראוי שיישען על הדדיות, באופן בו אתה מצפה שינהגו כלפיך כדאי שתתנהג לזולתך. לא מחייב כמובן, סתם אמת מידה הגיונית ליחסים בין אדם לחברו.

3. לא צריך לכעוס, כבר כתבתי שמה שאני כותב או חושב, לא צריך לענין אותך או מישהו אחר וזה בסדר גמור.

4. לא קונה אוטו ממי שלא מרשה לי לנהוג עליו, בהחלט deal breaker אצלי.

זה כי אתה למדת בבית ספר טוב, אני בוגר פקולטה שפת ים.

;)

זה בסדר שאתה נשאר עם העקרונות שלך, הם לגיטימיים אבל לא לכל אחד.

אתה מתאמץ מאוד לעשות פילוספיה שלמה סביב הסיבה שאני או אחרים לא ששים לתת נסיעות מבחן על הרכבים שלנו לאנשים זרים כשממש אין טעם לכל התאוריות והפילוסופיות שהן על הגבול הדק של להתייחס לגופו של אדם במקום לגופו של עניין.

אני בנאדם שמכבד את כולם, מי שמכיר אותי יודע שאיני נוהג להתנשא מעל אחרים ולכן הנסיון שלך לרמוז על חוסר בערכים כאלה או אחרים קצת מוגזם ולא לעניין אבל שיהיה לבריאות.

"בבית ספר בו למדתי"......

עריכה,

כמו שציינתי חיים זה רק כדי להמחיש שאין שוב טאבו על ביצוע נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...