Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת - נכנסו בי מאחור, הרכב עדיין באחריות, חיישני רוורס הותקנו על ידי היבואן.

במידה וידרש החלפת פגוש אחורי - האם הביטוח משלם גם עבור התקנת החיישנים מחדש?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא בטוח שייגרם נזק לחיישני רוורס, יכול להיות שיהיה אפשר להעביר את החיישנים הישנים לפגוש החדש.

או, בהזדמנות זו, להיפטר מחיישני רוורס כלל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הפגוש עבר מפגש עם פגוש אחר שדורש החלפתו אני מאמין שהחיישנים משופשפים/שרוטים/עקומים/שבורים.

אני אישית הייתי מתעקש על החלפה שלהם.

ואם תחליט לוותר עליהם באמת, הייתי ממליץ באותה הזדמנות על התקנת מצלמת רוורס טובה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

סתם מתוך סקרנות

מה הסיבה שיש רבים שמתנגדים להתקנתם? או מעודדים את הסרתם?

* ח. רוורס

פורסם

בזמנו כשתיקנתי פגוש דרך הביטוח דחפו כל דבר אפשרי, חיישני רוורס חדשים, פנס חדש (שלא קרה לו כלום), סמל אחורי.

אבל זאת הייתה סוג של קומבינה בין השמאי למוסך המורשה. ככה שזה תלוי בהרבה גורמים.

פורסם

לא ברור לי למה ממליצים שלא להתקין חיישני רוורס, כל עוד מבינים שהם רק כלי עזר ואינם תחליף למראות\הפניית מבט- זה כלי בטיחותי חשוב, במיוחד היום כשכל הרכבים מצויידים בקו חלונות גבוה כולל השמשה האחורית, חיישני רוורס יכולים להיות אלה שיצילו מפגיעה ילד קטן ש"התגנב" מאחורי הרכב, דבר שקורה לא פעם בחניונים (ילד יוצא מרכב עם הוריו ופתאום רץ בין המכוניות)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אם התוספת (חיישני הרוורס) הם חלק אינטגרלי ביחד עם הרכב אז חברת הביטוח תאשר החלפה

התקנת כל תוספת שלא באה כחלק אינטגרלי עם הרכב ולא דווח לחברת הביטוח על ההוספה חברת הביטוח לא תאשר החלפה.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם
כל עוד מבינים שהם רק כלי עזר ואינם תחליף למראות\הפניית מבט

כי הרוב לא מבינים.

כשמערכת עזר הופכת להיות תחליף- זה מצב לא טוב ולא מומלץ.

לצערי, הרוב הכמעט מוחלט משתמש במערכות כאלה כתחליף ולא ככלי עזר. זה הטבע האנושי, עם כפית חיזוקית של הטבע הישראלי.

אותי יותר מטריד- מה קורה אם על הפגוש הייתה מדבקת קארזפורום? :wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ככל הנראה מי שישלם על התקנת חיישנים מחדש זה אתה, אלא אם כן אתה רוצה שיתקינו את החיישנים שהיו על הפגוש הקודם ואת זה סביר להניח שיסכימו לעשות.

אם הרכב היה מגיע עם חיישנים מקוריים הביטוח היה מכסה את זה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

נכנסו בך מאחור, נכון ? אתה תובע צד ג' ? הם אמורים לשלם גם את התקנת גלאי הרוורס או פנסי ערפל או כל דבר שהיה ונפגע כתוצאה מהארוע.

אתה תובע את הפוליסה שלך ? הביטוח שלך אמור לשלם זאת (כמובן בניכוי ההשתתפות העצמית)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

טוב, אז התשובה היא בדיוק כמו התגובה מעלי (שהיא דיי הגיונית אם חושבים על זה).

החלפת פגוש - אם חיישנים לא ניזוקו אז מחזירים אותם.

אם חיישנים ניזוקו אז מחליפים בחדשים.

לגבי חיישנים באופן כללי - מדובר בכלי עזר נוסף.

אני לא מאמין שיש מישהו שבחנייה לא מסתכל במראה כי ״יש לי חיישנים״.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יש גם כאלה, רק שאצלם זה בד"כ נגמר ב"בייייייייייייייייייייייייייפ" כשבעבר זה היה נגמר בכותרת "הדוד דרס את X בן ה-5 שנמצא במצב קל/בינוני/קשה" במקרים היותר טובים.

חיישנים זה טוב בעיקר בגלל שמה לעשות, יש שטח מת מאחורי התא מטען, ועדיף שיהיה שם מצלמה או חיישנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...