Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תקלת אמובילייזר לפי חברת המיגון שלא הצליחה להתגבר על התקלה, חברת המיגון ביטלה את העלוקה ועדין יש בעיה ברכב.

מדובר ביונדאי אקסנט 2010

פורסם

כשאתה אומר חברת המיגון,התכוונת לחברת החילוץ כמו שגריר ?

זה שמישהו ביטל משהו או ניתק משהו לא אומר בהכרח,שהוא נגע בדבר הנכון בכלל.

יכול להיות, שבכלל יש בעיה במפתח או בצ'יפ שלו שהאימובילייזר לא מזהה.

לפני שתחרוץ את דינו של האימובילייזר לשבט או לחסד,ממליץ לגשת לבדיקה של איש מקצוע -מקצועי,יסודי והוגן.

אני לא מכיר את איזור פ"ת .המתן להמלצות על בעלי מקצוע הקרובים אליך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשאני אומר חברת המיגון אני מתכוון לחברת המיגון, מי שהתקין את האזעקה + קודנית + עלוקה (D.Z).

כשהגעתי אליהם הם היו בטוחים שהבעיה היא בעלוקה.

אבל גם אחרי ששמו קודנית + עלוקה חדשה עדיין הנורית של האמובילייזר לא דולקת בכל הנעה, ככה שיוצא שלפעמים האוטו מניע ולפעמים האוטו לא מניע.

המצב כרגע שעל הקודנית הם עשו גשר כלומר ניתקו אותה והאוטו מניע רק עם מפתח ללא מיגון.

מה שמשאיר כנראה את ההנחה שיש בעיה באמובילייזר המקורי של האוטו.

פורסם

או. קי. עכשיו מובן.

אימובלייזר מקורי כולל בעיקרון את החלקים הבאים:

שבב בתוך מפתח התנעה.

אנטנה - טבעת מסביב לבית מפתח בסוויץ'.

יחידת האימובלייזר עצמה ששומרת את הקידוד.

מחשב ניוהל מנוע.

בחלק מהדגמים גם לוח שעונים משולב במערכת.

אפשר כמובן לקחת ולהחליף הכל (זה נקרא "סט התנעה", מחליפים לסט משומש.

אבל יותר מקצועי יהיה לאתר את היחידה הבעייתית ולהחליף רק אותה.

עלות בהתאם למה שצריך להחליף.

פורסם

המצב כרגע שעל הקודנית הם עשו גשר כלומר ניתקו אותה והאוטו מניע רק עם מפתח ללא מיגון.

מה שמשאיר כנראה את ההנחה שיש בעיה באמובילייזר המקורי של האוטו.

אם הרכב מניע ללא בעיה בלי הקודנית וכל יתר הדרעק מסביב, אז למה אתה חושב שהבעיה דווקא באוטו ? להפך, אם הוא מניע פיקס עם המפתח המקורי וללא שום תוספות התקנה מקומית, סימן שהאימובילייזר המקורי (האלחוטי) כולל השבב במפתח ויתר המערכת, עובדים כנדרש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הוא כותב שגם אחרי ניתוק התקנות מקומיות יש מצבים שנורת האימובילייזר לא דולקת ואין אפשרות להניע.

פורסם

לדעתי השתבש שם קצת הסדר הכרונולוגי, וניתן להבין שאחרי גישור קודנית עדיין יש בעיה.

בוא נמתין להבהרה.

פורסם

גם לאחר ניתוק המיגון של הרכב עדיין יש בעיה, לפעמים מניע ולפעמים לא מניע, מה שאומר שכנראה שיש בעיה באמובילייזר המקורי של הרכב.

פורסם

הבעיה היא כזאת:

1. מכניס קודנית

2. קודנית מאשרת

3. מכניס מפתח לסוויץ + מסובב

4. נדלקים נוריות בלוח שיעונים

* אם נדלקת נורית אמובילייזר - רכב מניע

* אם נורית לא נדלקת - רכב לא מניע

השאר כבר יודע

• תוכן חדש...