Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יחסית לארץ, אבל יחסית לסיילים המטורפים בארה"ב ובלונדון לא זכור לי שקניתי דברים מטורפים בגרמניה בתקופת חג המולד.

בערך ב 6 או 7 השנים האחרונות הייתי כל שנה בגרמניה בחג המולד, 3 או 4 פעמים בברלין, לא תמיד יורד שלג סיכוי 50-50. וגם אם כן לא כ"כ מפריע לנהיגה.

וכן, בימים של החג הכל הכל הכל סגור.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינפיניטי - תלוי מה אתה מחפש. בברלין יש מה לעשות גם כמה שבועות. אבל אל תשאל אוי על חי לילה, זה כבר הדור הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אינפיניטי - אני לא מנוסה בנהיגה בשלג, מעדיף לא להסתכן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנוגע למלון, חשוב מאוד שתהיה על ציר מרכזי כדי לחסוך לך התרוצצויות והחלפות קווים.

אני הייתי במלון HOTELLO K'80 בשרלוטנבורג במערב. היה מעולה, והמיקום פנטסטי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תודה.

גם סוכנת הנסיעות וגם חברים המליצו על אלפא הוטל, מישהו מכיר?

אנחנו שוקלים להאריך את הנסיעה עד ה1.1 כדי לתפוס שתי ציפורים במכה אחת. מה דעתכם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בפעם האחרונה שהייתי בברלין עם בת זוגי (ולא התארחתי אצל חברים), היינו במלון הזה:

http://www.scandichotels.com/Hotels/Countries/Tyskland/Berlin/Hotels/Berlin-Potsdamer-Platz/?&cmpid=ppc&mckv=sSfNi9jFo_dc|pcrid|65618246843|kword|%2Bscandic%20%2Bhotel%20%2Bberlin|match|b|plid|&gclid=CN62t8PRwccCFUbkwgodnboNzw#.VdsC3faqpBc

היה ממש לא יקר ובמיקום מצויין.

לגבי חגיגות ראש השנה - החגיגות שם די נחמדות, בראשון לחודש כמובן העיר מתה (ומטונפת).

פורסם (נערך)

לדעתי יהיה לך יותר מדי ימים מתים. או שטוס עד ה 24 או שתטוס לשם ב 27 (ואז תפספס את הכרסטמיס מרקטס, שהם בד"כ עד ה 20).

לגבי מלונות, אני הייתי ב Westin Grand. מלון משגע אבל אני לא יודע מה התקציב שלכם. בכל מקרה הוא נמצא במרכז אז תחפש משהו באותו אזור.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

נמסיס - את רשת סקנדיק אני מכיר מפינלנד, אפילו יש לי כרטיס חבר במועדון שלהם. רשת טובה אך לא זולה.

אינפיניטי - לא מכיר את הווסטין בברלין, אבל מהכרות עם מלון הרשת בסן פרנסיסקו (ועם הדרגה שלו ברשת סטארווד, סמוך לשרתון) מדובר במלון יוקרה ובמחיר בהתאם. בווסטין בסן פרנסיסקו קיבלתי לבד חדר של איזה 50 מ"ר, ואת סט המצעים הם הציעו למכירה ב-$3000 :roll:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש לא יקר. השאלה היא תמיד כמה זמן מראש אתה מזמין. לעתים עסקות של הרגע האחרון יכולות לחתוך חצי המחיר ויותר.

כמובן שעניין המיקום משמעותי מאד, ויש מלונות שנמצאים באזורים מאוד לא נעימים. בשבוע שעבר הייתי בצרפת, מלון 3* בינוני מינוס בניס עלה לי כ-160 אירו ללילה (זוג, B+B). מלון בעיירה ליד אביניון, באותו דירוג אבל איכות 2-3 דרגות יותר גבוהה עלה לי בדיוק חצי. ניסיון דומה גם בהפרשי המחיר בין קופנהגן לערים הבאות בגודלן בדנמרק.

פורסם

אנחנו שוקלים לשכור רכב בין ה24 ל27 בדצמבר (הימים שהגדרתם אותם כימים מתים) ולנסוע לערים מסביב או לפארקים ויערות וכו'.

מישהו יודע איך מזג האוויר בתקופה הזאת? לא ממש מעוניין לנהוג בשלג כי אני לא מנוסה בזה בכלל.

פורסם

כמו שאמרתי לפעמים יש שלג ולפעמים לא. יש מצב גם שיהיה סופת שלגים.

נוהגים בזהירות רבה ומסתדרים, אף אחד לא מתחיל עם ניסיון. אני נהגתי שם פעם ראשונה בגיל 18 והיה סופת שלגים מטורפת ועוד נהגתי על מיניבוס (פורד גלאקסי), צריך להיזהר מקרח ולהיות דרוך שהרכב לא יעצור כמו שאתה רגיל ובכבישים מהירים להשתדל לא לעבור נתיבים יותר מדי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה די מטריד אותי, אתה מכיר אולי חברת השכרה שמשכירה ג'יפים במחירים סבירים?

הכי זול שמצאתי זה 1300-1400₪ וזה לשלושה ימים בסך הכול.

גם רכב משפחתי עם הנעה כפולה זה בסדר.

וכמו שאתה אומר צריך להזהר ולהזהר ולהזהר, זאת לא אותה גרמניה שנהגתי בה ביוני יולי.

פורסם

לקחת את זה לקיצוניות.

גם בחורף הכבישים בגרמניה באיזורים המרכזיים מצויינים, ואפשר לנהוג בסבבה.

מקסימום יש קצת גשם או קצת שלג. לא צריך לא ג'יפ ולא ארבע על ארבע.

גם בארה בשוודיה בפברואר (בממוצע מינוס 10 ומושלג למדי) היכן שאנחנו עושים סקי אין ממה להתרגש, ורק צריך להקפיד לקחת שרשראות שלג על כל צרה שלא תבוא.

ושם מדובר בכבישים הרבה יותר נידחים ופחות מתוחזקים.

פורסם

אין ויכוח לגביי איכות הכבישים בגרמניה וגם לא לגביי רמת הנהגים המקומיים,

הבעיה היא בי. נהג מנוסה אמנם אך לא בנהיגה בשלג.

• תוכן חדש...