Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אל תשכח לעדכן, אולי עוד נעשה שימוש מהידע שלך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אצלי זה נראה ככה, רק שאני חסמתי אותם ושישלחו כמה הודעות שירצו לתקיית דואר זבל שלי. עוד תופעה היא שיחות מקברי צדיקים, חסמתי אותם גם והם מוזמנים לדבר עם התא קולי שלי. 3001741026baa12376a32f5189003744.jpg

פורסם

אפליקציה שנקראת TRUE CALLER

תגדיר בה חסימה של המספר הזה.

הוא פשוט יופיע לך כשיחה שלא נענתה אבל לא יצלצל ויטריד.

GOOD LUCK

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לחסום אותם זה ה'פתרון' הקל והפשוט.

הם ימשיכו להטריד אלפים אחרים, אם מישהו יכול לארגן קובץ מסודר של המספרים האלה עם פרטים מלאים על העסק כולל שמות מלאים, ת"ז, כתובות וכו' זה יהיה מעולה.

צריך לשים סוף לתופעה הזאת.

כנ"ל - סד"פ מה צריך כדי להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות, שכל אחד יגיש עצמאית (או לארגן קבוצה גדולה של אנשים לתביעה גדולה).

פורסם

קודם כל, חסר 0 אחד בכותרת, אז זה למען חיפוש בגוגל: 0557000896 055-700-0896 055-7000896

עכשיו כשעברנו את העניין הזה, אודה שגם אותי מטרידים. בוודאות לא נרשמתי לשום זבל מסוג זה, ולאחר הרבה זמן שהבנתי שההודעות לא הולכות להיפסק, השבתי "הסר" והמשכתי לקבל כמות דומה של הודעות.

פורסם
אשמח להצטרף לתביעה שלך

+1 בקבוצה נגד ספאם בפייסבוק מופיעים פרטי החברה, לא אמתתי אותם מעבר לכך:

סמס מ 055-7000896 - הודעה לציבור בעלי משכנתאות..

מגיע מחברה בשם "בטוחה משכנתאות" מקבוצת "אדמה" או בשמם האחר "logistics group".

להלן פרטי התאגיד:

א.ר לוגיסטיק נדל"ן בע"מ (ח.פ. 514719095 )

רח‘ ברקוביץ 4 , תל אביב יפו 6789731

לינק לכתבה עליהם

http://finance.walla.co.il/?w=/139/2744252

אשמח גם לדמי כיס מהם. אני משתתף אך אין לי אפשרות להתעסקות. אם יש הוצאות של כמה עשרות או מאות בודדות - אשמח להשתתף. לפנות בה"פ.

פורסם

Eily - תודה על התיקון אתה צודק.

לגבי התביעה, אני לא אחד כזה שיודע ללכת לבד בנושאים האלו, למרות שמהעצבים הייתי עושה זאת, לכן פניתי לעורך דין.

לא הספקנו לדבר יותר מדי אז השארתי מס' נייד והוא יחזור אלי מחר עם פרטים מה ניתן לעשות בנדון. לא איכפת לי אם אני אקבל על זה כסף או לא איכפת לי רק שיפסיקו להטריד אותי כי זה בלתי נסבל, אני גר בדירת מרתף ולפעמים גם אין קליטה, אז קורה שמשום מה בפינה של החדר בשעה 01:00 פתאום חוזרת הקליטה והרטט (מההודעה שנשלחה כמה שעות לפני אך לא התקבלה בגלל הקליטה) מעיר אותי בלילה.

לא ידעתי שדברים כאלו יכולים להיות ניג'וס אמיתי.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בינתיים רק מחכה שישלחו לי סמס אחרי ששלחתי שיפסיקו

על כל סמס שאני מקבל אני מחזיר "אני מבקש שלא לשלוח הודעות יותר, בפעם הבאה תתבעו בשם חוק הספאם"

ל"צערי" מעולם לא קיבלתי הודעה מאותו מספר לאחר ששלחתי את ההודעה הנ"ל.

• תוכן חדש...