Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בתקופה האחרונה אני מקבל SMSים ושיחות מהמס' הנ"ל, כמובן שאני לא עונה

ובתוכן ההודעות מפרסמים על מגרשים למכירה ודירות

יש אופציה של "הסר" כדי להפסיק לקבל הודעות, וכמובן שכששולחים הודעה כזו זה מחזיר לי תשובה שאי אפשר להסיר ואי אפשר לשלוח הודעה

משיטוט ברשת ראיתי שמדובר ב SPAM טהור

עכשיו איך אני נפטר מהדבר המעצבן הזה?

מישהו נתקל?

Screenshot_2014-10-02-12-34-18.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

עשית את הטעות הקלאסית וענית למודעה (לא משנה באיזו צורה), ה"הסר" נמצא שם במקור ע"פ חוק, אבל הותאם ע"מ לוודא אם יש אדם שקורא את המודעה הזו, ברגע שענית למודעה, המספר שלך סווג כ"מספר חי" וכעת אין שום סיכוי שבעולם שמישהו יסיר אותך משום דבר.

פורסם

ב-SMSים לא צריך לענות למודעה בשביל שהמספר יסומן כפעיל ומקבל הודעות.

ברגע ששולחים הודעה ניתן לאפשר קבלת אישור מסירה, ברגע שההודעה נוחתת במכשיר של הלקוח בצד השני הרשת שולחת לך אישור מסירה.

כמובן שבמכשירים שאינם תומכי SMS או חסומים ע"י הרשת לקבלת SMSים (כשרים וכד') אתה לעולם לא תקבל אישור מסירה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דווקא מאז ששלחתי "הסר" הפסיקו.

נסה להשתמש באפליקציות שחוסמות שיחות/הודעות.

אני יודע שבגלקסי S4/S5 זה מובנה במכשיר.

פורסם

תביעות קטנות - 1000 ש"ח ללא הוכחת נזק.

עד כמה שאני מבין, אם לאחר ששלחת "הסר" והם ממשיכים לשלוח - אתה יכול לתבוע.

http://ktanot.co.il/?p=1282

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3638500,00.html

מעולם לא עשיתי זאת, אבל אתה יכול להתקשר (דרך מספר אחר) אליהם ולנסות להוציא את שם החברה המדוייק ואח"כ לתבוע.

בהצלחה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא מזמן פתחתי נושא על זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541847-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%9D-

גם לי שולחים את הזבל שלהם.

מעולם לא לחצתי על קישורים ששולחים לי או הגבתי, אני לא רואה שום סיבה בעולם ללחוץ על לינק ממקור לא מוכר ו\או בכלל לענות לאותו זונה.

אני אתייעץ עם כמה חברים שמבינים בתחום ונראה לאן נריץ את זה, גם לי נמאס מהנבלות האלה.

עם כל הכבוד אני לא אמור להוריד אפליקציה צד שלישי רק בשביל לחסום אותם, כל המקום המיותר שאפליקציות כאלה תופסות, וגרוע מכך, ההרשאות שיש לאותן אפליקציות שאני כביכול צריך להוריד בשביל לחסום את המטרידים - גרוע אפילו יותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

אני חוזר לעדכן כי כנראה שהשיחות שלי אליהם לא מספיקות, התקשרתי אולי 8 פעמים למספר בלינק *2226 וביקשתי להסיר את המס' שלי, בכל פעם נאמר לי "ידאגו להסיר אותך תוך 24 שעות", במקום זה אני ממשיך לקבל SMS ויותר מזה באמצע שיחה שלי עם הנציגה! קיבלתי עוד הודעה מהם.

במשך שבועיים אני מבקש שיסירו אותי, הפעם היא אומרת לי "כנס ללינק ותסיר את עצמך", אמרתי לה שאני לא הולך לעשות זאת, בהודעה רשום במפורשות להשיב "הסר" או להתקשר למס' ולבקש.

אני אפנה לתביעות קטנות בנוגע לנושא הזה ואעדכן במתקדם, חברה של נבלות וחלאות.

על הדרך, אשמח לקבל שיטות או צורת פניה לתביעה בנוגע לנושא.

Opel Adam S 2017

פורסם
אהלן

אני אפנה לתביעות קטנות בנוגע לנושא הזה ואעדכן במתקדם, חברה של נבלות וחלאות.

על הדרך, אשמח לקבל שיטות או צורת פניה לתביעה בנוגע לנושא.

אשמח להצטרף לתביעה שלך

פורסם

נשבר לי כבר מהם.

מי יכול להשיג את שמות הבעלים דירקטורים ומספרי הטלפון שלהם?

חברה:

514719095

A.R LOGISTIC REAL ESTATE LTD

א.ר לוגיסטיק נדל"ן בע"מ

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חבר שלח לי את הפרטים שלהם דרך הפייסבוק, היות וזה חסום אצלי בעבודה אבדוק כשאגיע לבית ואעלה לכאן אם חסר פרט כלשהו

אגב, אני לא יודע אם זה גם הם אבל יש עוד מס' שמטריד אנשים, גם מחברה כמו LAST DIET (אני שוקל 59 קילו לא נראה לי שנרשמתי לשם) ועוד כמה הודעות מ TLV גם בנוגע לדירות בתל אביב (בקושי יש לי כסף לשכירות) וכו'.

Opel Adam S 2017

פורסם
נשבר לי כבר מהם.

מי יכול להשיג את שמות הבעלים דירקטורים ומספרי הטלפון שלהם?

חברה:

514719095

A.R LOGISTIC REAL ESTATE LTD

א.ר לוגיסטיק נדל"ן בע"מ

דבר איתי בפרטי ואתן לך עץ בעלות, שם הבעלים ומס' ת.ז שלו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...