Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רמת גניבות הרכב באילת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני יורד שבוע הבא לאילת ומתלבט אם לנסוע עם הרכב הפרטי בגלל 2 דברים:

1.גניבות

2.חניה.

הייתי מספר פעמים וכשלא באים עם רכב לא באמת מתמקדים אם יש חניה ומה קורה שם מבחינת חניונים כל כך.

מבחינת מקומות בילוי, כנראה שלא אסע עם הרכב יותר מדי, אז לא צריך לדאוג שם לחניה.

כן אני דואג לרכב, המלון (אם אפשר לקרוא לו כך) נמצא בשדרות התמרים, שהבנתי שזה דיי במרכז.

עדיין לא יודע אם יש חניה פרטית, ובכל זאת, עד כמה גניבות רכב זה דבר נפוץ שם? האם יש איזה טבלה של יחידת אתגר בנושא?

אם מישהו מכיר את המלון והאם יש חניה, אשמח לדעת. (לא רשמתי את השם, זה מלון הים האדום, ונאמר שיש חניה בתשלום ממול)

והאם להקשיב ל WAZE מבחינת שיקול של חסכון בדלק ולא כבישים מעניינים? או שיש דרך יותר מומלצת?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

במקרה חזרתי אתמול מאילת. לא עשיתי סקר אבל אני לא חושב שיש שם בעיה משמעותית של גניבות רכב. זה לא נשמע לי משתלם במיוחד לגנוב משם רכב ואז לנסוע 3 שעות לשטחים או שעתיים וחצי עד לארץ הבדואים. יותר משתלם לגנוב מאזור המרכז, השפלה, השרון וכו׳. אפשר לעשות יותר סבבים בערב.

לגבי חניה - כל אילת היא עם מדרכות בכחול לבן והתשלום הוא גם בשבתות וחגים. אם יש חניה במלון תחנה שם, אם אין אז אפשר בדרך כלל למצוא מגרש חול חינמי במרחק הליכה סביר.

לגבי כבישים ומסלולים - בצע חיפוש. השאלה הזאת נשאלת לפחות חמש פעמים בכל קיץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חן מבחינת מה? אנחנו חברה צעירים ולא זוג נשוי, היינו במקומות גרועים ונהננו מאוד, באמת שצריך נטו מזגן ומיטה פשוטה כדי שנהנה.

צביקה אז כדאי להפעיל פנגו לאורך ארבעת הימים ? כמה זה אמור לצאת בערך?

Miata ND2

פורסם

זה 25 שקלים ליום. תעשה את החשבון שלך אם כדאי לך להפעיל פנגו כל יום מחדש או שפשוט תלך כמה דקות ברגל למגרש החול הסמוך.

אני העדפתי ללכת 5 דקות ברגל ולחנות ליד קניון הקרח, אבל יש גם מלא חניה חינם באזור של שדרות התמרים (ליד הקאסה דו ברזיל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכיר את האזור ליד קאסה דו ברזיל... מפחד לגמריי להשאיר שם את האוטו, והקניון של הקרח רחוק אבל אני אחשוב על האופציה.

עוד משהו, באתר של פנגו רשום שמחיר יומי זה 25 שקלים אבל רשום שמקסימום שעות זה 12 , אז צריך לחדש פעמיים ביום?

Miata ND2

פורסם

בחניון שליד קאסה דו ברזיל התחילו לחנות קרוואנים ככה שאני מאמין שיש אנשים שגם ישנים שם בקרוואנים.

ד"א שמתי לב שמלון הים האדום עשה שינוי פאזה ועכשיו יש עליו שלט "מגורי עובדים רשת קלאב הוטל"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

רמת הגניבות באילת היא אפסית.

המטרה היא להעביר את הרכב לשטחים , הכניסה הכי קרובה שלהם היא ליד עומר.

הנסיעה בכביש הערבה היא סיכון גדול עבורם , אין מקום להימלט , המון ניידות בדרך.

למה להם לגנוב מאילת שיש להם שעתיים וחצי נסיעה עד לשטחים אם הם יכולים לגנוב מירושלים , כפר סבא , ראש עין ופתח תקווה ?

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בחניון שליד קאסה דו ברזיל התחילו לחנות קרוואנים ככה שאני מאמין שיש אנשים שגם ישנים שם בקרוואנים.

ד"א שמתי לב שמלון הים האדום עשה שינוי פאזה ועכשיו יש עליו שלט "מגורי עובדים רשת קלאב הוטל"

רגע רגע, "מלון" הים האדום זה האכסניה שנמצאית מעבר לכביש מהתחנה המרכזית?

זכור לי שישנתי שם לפני איזה 10 שנים... כבר המון שנים הוא כבר לא מלון אלא מגורי עובדים של קלאב הוטל, אלא אם כן אני מבלבל עם משהו אחר...

פורסם

כן, לא יודע כמה מזמן כי תקופה ארוכה לא הייתי שם.

אם כבר על זה מדובר גם "הסלע האדום" שנמצא ליד הקניון ומול קלאב הוטל גם הפך למגורי עובדים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה קורה?

קיבלתי אתמול דוח, מדובר בחניון ציבורי כחול לבן (אילת)

בדוק הפעלתי פנגו, שמתי לב שכל מי שחנה קיבל.

מישהו יכול להסביר לי מה העניין? הם לא בדקו מי הפעיל פנגו? על החניון עצמו רשום שאפשר להפעיל פנגו...תודה.

Miata ND2

• תוכן חדש...