Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

שאלה- הוצע לי רכב מקרסו רנו פלואנס 1600 בנזין שנת 2011.

קילומטרז של 43000 יד ראשונה מליסינג במחיר של 52000 שח.

*הם נותנים אחריות שלהם(בטענה שהם היבואנים) של 3 שנים, מתוכן שנה ראשונה על כל חלקי הרכב ושנתיים נוספות מנוע וגיר.

נאמר שהרכב צורך 1:12 -שזו צריכה סבבה מבחינתי.

-האם מישהו מכיר למה המחיר של הרכב כל כך נמוך ונמכר בכל כך אהבה שעוד רגע היו מביאים לי בלונים רק בוא ותקנה רנו פלואנס?

-האם צריכת הדלק אמיתית(1:12)?

-חבר טוב אמר לי שהרכב בגרסת הבנזין מעט איטי, זה נכון?

אשמח לתגובות בנושא וחוות דעת על הרכב בפרט ועל קרסו כסוכנות, אמינה וכו'...?

**נקודה חשובה אני מתלבט בינה לבין פולקסווגן הג'טה.

תודה!

פורסם

הם אכן היבואנים. הרכב אכן מעט איטי בשל הגיר (4 הילוכים). צריכת הדלק הגיונית אם אתה נהג רגוע, אצלי בזמנו על רכב כמעט זהה (מגאן 1.6) צריכת הדלק עמדה על 1:10.5 עם רגל כבדה ויחס של 60:40 לטובת בין עירוני. לגבי הג'טה, היא קטנה יותר אבל סחירה יותר.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא מעט איטי, הוא איטי. במיוחד בהשוואה לדגם הדיזל. אם אתה נוסע הרבה ואהבת את הפלואנס, הדיזל זה ה-דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפלואנס בנזין עצלה, ולכן גם לא יכולה להיות מאוד חסכונית.

הטרייד אין של קראסו בגדול הרבה הרבה יותר הגונים מסוחרים, מגרשים וליסינגים.

אני במקומך הייתי קונה רנו מגאן 2008-9 מיד ראשונה, שמורה מאוד. זה השנים היותר מוצלחות שלהן, העלות נמוכה יותר (ולכן גם ירידת הערך תהיה קלה יותר לבליעה), והרכב מצויין.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...