Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי יעוץ בקשר לתוספות למאזדה 3 כמובן בטעם עדין .

מחפש לקנות :

* פנסי ערפל מקוריים , ראיתי באתר שנקרא " רד ליין " כאלו , רוצים מחיר מוגזם 650 ( לא כולל התקנה )

מחפש מקום לקנות או מישהו שמוכר אפילו יד שנייה .

לא מצאתי באיביי במשלוח חינם ככה שעם המשלוח עולה גם בסביבות המחירים האלה

* קסנון , לא מהכחולים המגעילים , משהו לבן ועדין עד 5000K הבנתי שיש גם בעיה עם שוטרים בגלל זה .

כרגע יש לי דמוי קסון שלא נותן משהו כ"כ מספק .

* יש לי מלא שריטות מציקות באוטו , עשיתי פוליש יש כאלה שהפוליש לא הצליח להתגבר עליהם , ספריי טוב שמישהו מכיר בצבע כסף מטלי כדי לעבור עליהם ?

* ניקיון / שטיפת מנוע - ממצליצים ?

* ספויילר אחורי , לא על הבאגז' , אלה ששמים מעל החלון האחורי לרוב זה בא כמו גומי .

עריכה אחרונה על ידי LIRANSL
פורסם

בקשר לספריי תבדוק אם plasti dip מתאים לך

שטיפה מנוע אצל משהו מקצועי תמיד טוב

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

השיפצורים "העממיים" והמוכרים למאזדה:ניקלים בידיות\מראות\סביב החלונות. חלון אחורי עם וילון של מאזדה, חלונות נוסעים אחוריים מושחרים, מערכת טובה, ג'אנטים יפים, וכל השטויות של האורות כבר לבחירתך.

לדעתי יפה למאזדה מנורות "דמוי קסנון" ולדים בלוחית רישוי. רק שים לב, הדמוי קסנון הזה (מנסיון) לא מאיר הכי טוב ויש רכבים שהם גם מסנוורים. לכן אני מציע לך לבדוק איזה דמוי קסנון יש לך כי הדיאמונד ויז'ן של פיליפס הוא אחד הטובים אם לא הכי.

זה מה שאני אוהב במאזדה, אבל במיוחד אם היא בצבע כהה. אם היא לא בצבע כהה, וותר על הניקלים.

אבל ג'אנטים וחלונות כהים, מומלץ.:-D

פורסם (נערך)

אז ככה .. אני אספר לכם מה כבר יש לה ואם מה שאני רוצה להוסיף יהיה כבר מוגזם

* שמתי לה וילון אחורי של מאזדה .

* הניקלים היחידים ששמתי לה זה בלוחיות רישוי ( לא אוהב יותר מדי ניקלים )

* שמתי לה אורות חניה לבנים בלוחית רישוי בחזית , ובתוך הרכב .

* אנג'ל אייז

* קליפרים של BREMBO בצבע אדום .

* על החלונות השחורים וויתרתי .

* דמוי קסנון של Mtec superwhite 4350k

מי שמכיר ויודע בוודאות שהדמוי קסנון של פיליפס יותר טוב מניסיון , שיגיד לי ואני יחליף .

* פוליש ווקס עשיתי לה

הדברים שאני רוצה להוסיף

* קסנון לבן 5000K

* לד עם אור רצוף כמו של האוודי ( לא נקודות לד ) בחלק העליון של הפנסים ( איפה שבדר"כ יש כאלה ששמים את ה"גבות" )

* פנסי ערפל , לדעתי חובה , רוצה לקנות מעלי אקספרס הכי זול שמצאתי עולה בסביבות ה 200 ש"ח , חושבים שזה אתר אמין ?

מה עוד לדעתכם אפשר להוסיף ?

עריכה אחרונה על ידי LIRANSL
  • תוכן חדש...