Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא ראש מנוע מ ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ראש מנוע חדש משנת 95 לרכב שלי, חדש לגמרי לא נכנס לאף רכב בחיים.

המחיר קורץ מאוד - רק 50 יורו.

המוכר מוכן לשלוח אותו לארץ תמורת 45 יורו נוספים.

סה"כ 430 שקל.

הוא אומר שהפריט שוקל 6-7 קילו.

האם יקחו לי מכס? יעבור בכלל?

פורסם

המחירים נשמעים מאוד חשודים, תבדוק את הפידבקים של המשתמש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מהסתכלות שניה, המוכר מקטלג את הראש כ NEW אך בפועל רשם באיטלקית כמו חדש

http://www.ebay.it/itm/TESTATA-FIAT-PUNTO-1-6-8V-NUDA-USATA-PREZZO-SHOCK-COD-FIAT-7775469-/271613673123?ssPageName=ADME:X:RTQ:IT:1123

הראש לא נראה חדש לגמרי.

הראש אצלי תקין אך מולא בעבר, חשבתי להזמין כדי שיהיה לי ספייר לעתיד במידה ויקרה משהו.. כי כבר כמעט ואין חלקים למנוע הזה בארץ

פורסם

רשום שהשולח לא שולח לישראל, יש לך למטה מספר טלפון האישי שלו ממליץ לך ליצור איתו קשר כדי להבין את העניין יותר טוב.

וגם מצויין שזה עסק ולא בן אדם פרטי, אולי הוא פשוט פירק אותו מאיזה רכב ורוצה למכור ואין לו מושג מה מצב הראש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלחתי לו הודעה, מסר שהוא מוכן לשלוח לישראל תמורת 45 יורו

במידה ואכן הראש במצב תקין, אם כל העלות של המוצר היא 50 יורו ועוד ה 45 למשלוח

המוכר יוכל לכתוב שהוא משומש, כמה יכולים לקחת על זה?

פורסם

1.הראש לא חדש סה"כ טבלו אותו בחומצה.

2.בקש תמונה של השטח ראש(החלק העליון לא מעניין)+מידת גובה כללי.

3.אל תשכח שיש להעביר מכלולים מהראש הישן ולבצע שיפוץ (שטח ,זיצים,כיוון שייבות ).

אני חושב שעדיף לחפש אחר ראש מושלם במצב טוב.

פורסם

תקנה כבר פה בארץ מערבי לדעתי יהיה פחות סיכון. המכס יוציאו לך את הנשמה במקרה של חוסר מזל. קח בחשבון שזה הימור, אבל שיהיה בהצלחה!

פורסם (נערך)

פשוט מאוד, כל חבילה שערכה עולה על 75דולרים חייבת במס. על חלקי רכב המסים (מכס, מע"מ ומס קניה) אמורים להגיע לעד 50 אחוזים משווי הפריט.

שווי שווה לעלות הפריט פלוס עלות המשלוח שלו לארץ.

עכשיו תעשה את החושבים שלך.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...