Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לגרירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החכמים למיניהם שאמרו שאי אפשר לגרור מכוניות גרמניות וקורולות חדשות אתם טועים לגמרי ועוד איך אפשר להעביר את האוטו מפארק לכל הילוך שרוצים בלי סוויץ - המסגרת שמסביב לידית הילוכים מורמת למעלה ואם תסתכלו טוב טוב יש שם לשונית כזאת בצבע צהוב לרוב...דוחפים אותה עם אצבע ואז בצ'יק אפשר להעביר הילוך...זה רשום אפילו בספר רכב שלכם...אם אני יודע את זה אין סיבה שהגרריסט לא יידע את זה... בתור אחד שמקורב לכל העניין אני יכול עוד להגיד לכם משהו שלא תאהבו ... אחד התנאים להתקבל לעבודת גרירה של עירייה ולא נגיד של שגריר או משהו זה לדעת איך לפרוץ לאוטו המציאות עגומה אני יודע אבל ככה זה... ככה שלא ממש משנה מה גורר אותכם אם החנתם במקום שלא מיועד לחניה תאמינו לי שאין בעיה לגרור לכם תאוטו...

פורסם

לפחות אצלי בקורולה, יש לחצן חיצוני "shift lock override" המאפשר להוציא מפארקינג גם ללא לחיצה על הבלם. כך שלא צריך אפילו לפרק את הפלסטיק של הבורר.

מנגנון הנעילה מיועד אך ורק כדי שלא יוציאו בטעות והרכב "יקפוץ", ואינו מהווה הגנה נגד גורמים עוינים. (גנבים או גוררים, זה אותו דבר מבחינתי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...