Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר דלק מוזל לזמן מוגבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקה, זה בעיקר תלוי בתחנה, ולא בחברה. אני מתדלק ב"טן" קבוע, ואין לי שום תלונות,

ואני מאוד רגיש לרעש של צלצולים, ומרגיש גם ירידה ב"סחיבה". דווקא שאני מתדלק בפז,

בתחנה שיחסית קרובה לי, ושיש שם תחלופה מאוד גבוהה, כי היא מרכזית, הרכב מצלצל

יותר, וסוחב פחות טוב. לכן אני מתדלק שם רק שאין ברירה, וגם אז, כמות ממש קטנה,

כדי שלא אתקע בלי דלק.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתדלק אך ורק בתחנות הדלק הקטנות , קריא טן , סדש, מיקה וכו . ההבדלים משמעותיים ולעולם לא חשתי שינוי בשימוש ברכב כתוצאה מתדלוק כזה או אחר ... יכול להיות שנפלתם עם תחנת דלק לימון . ;)

פורסם

מאז שיש לי רשיון אני מתדלק בסדש, באותה התחנה.

תדלקתי כמה פעמים את הנוכחית בדיסקאונט(ברכבים הקודמים התחנות הנ"ל היו עדיין תחת השם "דלק"), והרכב התחיל לקרטע ולעשות INJECTION FAULT, מיד חזרתי לסדש והתקלה נעלמה.

כשאני מתדלק בסדש הקבוע שלי הכל תקין (טוביהו ב"ש).

פורסם

לא מבין מה ההגיון של תחנת דלק למהול אותו , מספיק שיצא עליהם שם של תחנה כזו , למחרת שמונים אחוז לקוחות עוברים תחנה . הוא יתדלק לבסוף רק למשפחתו . ניראה לי מוזר כל העסק .

פורסם

סד"ש, טן ודיסקאונט הן אימפריות לאומת כל מיני "מכוני הפלות" מחתרתיים שבהם יצא לי לתדלק. בחיים לא היו לי בעיות עם איכות הדלק.

פורסם

באיזור שאני גר בו ליד אשקלון למזלי לא מכיר כאלה וגם לא רוצה להכיר , כשיש לך סדש ומיקב וטן ודיסקאונט , מי צריך מקומת כאלה , הם מספיק זולים , כמובן שמראש לא נכנס לתאגידי העל , סתם יקרנים .

פורסם

6.99 בתחנת דלק יבור בצומת יבור בצפון הארץ כבר מס' חודשים, בלי פרסומות ובלי הרבה דיבורים.

אגב התחנה בעלת ציון 84 ב FULLTANK, לא שאני מפרסם אותם אבל נו.. לפעמים צריכים להגיד מילה טובה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...