Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש ידית הרמה לגלגל כמו לפנצרמאכר.

היא קטנה ומתקפלת לתוך קופסה קטנה ועולה משהו כמו 200 שקל.

מישהו מכיר כזה?

איך קוראים לזה?

ואיפה קונים דבר כזה?

פורסם

מה שיש בפנצ'ריות מופעל על לחץ אוויר.

בתור בן אדם פרטי אין לך מה לעשות עם ג'ק כזה כיוון שאין לך (כנראה) קומפרסור שיפעיל אותו.

מה שיור רלוונטי עבור משתמש פרטי זה ג'ק עגלה הידראוולי. מוכרים אותם בחנויות כלי עבודה לרכב וגם לפעמים באוטו דיפו וכו'.

עדיין, לדעתי כבד ומסורבל מידי.

פורסם

למה מסורבל מדי? אני אישית נוח לי עם הג'ק שמרים את האוטו בלי להתאמץ מדי ..

וזה לא נעים לנסוע בשעות לילה או בגשום שהאוטו שלך נתקע עם הפנצר?

מה עדיף זה או זה?

פורסם

אכן, העגלה מסורבלת וגדולה מדי. אבל קיים פתרון אחר.

יש ג'ק הידראולי קטן כמו בחלק מרכבי השטח. מאוד נוח, מרים יותר מ-2 טון, ותופס פחות מקום מאשר ג'ק בורגי. ראיתי כזה בחנויות אספקה טכנית.

פורסם

אני מתייחס לג'ק עד 2 טון בלבד(אוטו משפחתי).

מי עדיף ג'ק עגלה או ג'ק בקבוק?

מי יותר קטן לאיחסון?

מי נוח יותר לשימוש?

מי מהיר יותר לפתיחה?

פורסם

החיסרון העיקרי של ג'ק בקבוק בתצורה הזאת, שמהלך הבוכנה מוגבל מגובה הג'ק (בניגוד לג'ק עגלה שם ההגבלה לגובה מקסימלי באה מאורך הג'ק).

זה אולי מתאים למשאיות/ג'יפים, אבל לרכבים פרטיים, שהם נמוכים משמעותית, זה לא מתאים.

כותב מתוך ניסיון, ניסיתי להרים את הפונטו עם ג'ק כזה, הגבהתי את הבורג עד כמה שאפשר, ועדיין הג'ק לא הצליח לנתק גלגל מהרצפה.

זה היה ג'ק 2 או 3 טון. יותר גדול כלל לא נכנס מתחת לרכב. המסקנה היא שזה כלל לא יכול להרים רכבים פרטיים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אפילו מצאתי תמונות.

המזוודה קצת יותר נחמדה משל ג'ק עגלה 2 טון. המשקל גם נמוך יותר.

לא זוכר מה כושר ההרמה של הג'ק בתמונות, כנראה 2 טון.

אפשר לראות שההגבהה המקסימלית היא 9 ס"מ בערך.

יש לי ג'ק עגלה 2 טון שנקנה מאוטו דיפו ב-130 שקל ומרים את הרכב הרבה יותר גבוה (כמובן בסיוע של כמה קרשים בין הג'ק לרכב - חבל שלא מוסיפים בהם גם בורג כמו בג'ק בקבוק)

בשורה התחתונה, מבין שניהם, לפרייבט כנראה צריך ג'ק עגלה.

IMG-20140602-WA0009.jpg

IMG-20140602-WA0032.jpg

IMG-20140602-WA0034.jpg

פורסם

נשאלת השאלה אם קרש בעובי 6-7 ס"מ שתשים מתחת לבקבוק לא יספק את הסחורה.

אגב ביאריס שלנו הג'ק המקורי הרגיל (מספריים, בורגי) בקושי מרים את האוטו לגובה של הרמת גלגל מהמדרכה. וזה האורגינל, בלי שום ספק.

פורסם

פתיחת בורג ההנעה בראש הג'ק שקולה להצבת הקרשים.

מיקמתי את הג'ק מתחת לרכב כשהוא במצבו הנמוך ביותר, פתחתי את בורג ההנעה לגובה המקסימלי שניתן, ואז התחלתי לפמפם. הרכב הוגבה בדיוק בגובה הבוכנה של הג'ק.

הגלגל עדיין היה על הרצפה. לא היה ניתן להוריד אותו ולא לסובב אותו.

מה שאתה מתאר ביאריס זה תכנון של הג'ק למטרה מאוד מאוד ספציפית, והיא החלפת גלגל בטויוטה יאריס. אז כל מה שצריך זה להרים גלגל של יאריס מ"מ אחד מעל הרצפה.

פורסם

נראה לי מגוחך שצריך להגיע לקצה קצהו של המהלך של הג'ק, במשטח בטון ישר, בשביל להרים אוטו חצי ס"מ מעל הקרקע על מנת להחליף גלגל. מה קורה בשוליים שהם לפעמים גליים? צריך להוריד, להזיז את הרכב, ולהתחיל מהתחלה?

בסטארלט לעומת היאריס יש לי אקסטרה עם הג'ק המקורי.

פורסם

זה לא הג'ק הרגיל שמגיע ברכב?

הג'ק עם הגלגלים זה אחד הגרועים שנתקלתי, כמעט כל ג'ק כזה שראיתי נדפק באמצע עבודה.

• תוכן חדש...