Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרגיז!! אני מגיע לרכב ומוצא שמשהו פירק את זה עם מברג כנראה.

הלכתי לפחח שלי הוא אמר שלי שיש לו פלסטיק כזה אבל מהצד שליד הנהג,

וזה לא מתאים.

מה עושים חוץ ללהתעצבן? מאיין אני יכול להשיג כזה דבר,

או אולי לקחת את הפלסטיק הימני של הפחח ולהחליף לשמאלי עם מישהו?

מדובר בטויוטה קורולה SUN 2010.

תודה!

פורסם

תחפש בEBAY:

toyota corolla 2010 mirror cover

יעלה לך כ300 ש''ח כולל המשלוח ותאלץ גם לשלם כמה ג'ובות לפחח שיצבע את החלק.

או

לחפש בפירוקיות אחר כיסוי מראה זהה לצבע הרכב שלך כי כמו שאתה יודע לא חסר קורולות בכל חור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בצבא קראו לזה השלמת ציוד. למישהו נדפקה המראה אז במקום ללכת לפחח כמוך הוא גנב לך את החלק. אני מקווה שאת הכסף שהוא חסך על חשבונך, שיבזבז בבית מרקחת. ולפי דעתי תמצא בפרוקיות עם קצת מאמץ אבל לא בטוח שהזמן והטלפונים והנסיעות שתבזבז שווים את ה300 שקל שאמרו לך שתוכל לקנות באיביי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאמץ ומציאת טויוטה קורולה בפירוקיה לא הולכים ביחד. יותר קשה למצוא פירוקיה שאין בה קורולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתפלא אבל לקח לי שבוע שלם למצוא כזה חלק,מרוב שיש כאלו רכבים החלפים נחטפים.

אני הבאתי מראה קומפלט ב300 ש"ח מפירוק כך ש300 ש"ח רק לחלק הנ"ל זה הרבה יותר מידי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רק היום בבוקר ראיתי טיוטה כמו שלך אחרי תאונה והכיסוי מראות שלו שלם וזרוק על הכביש..

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
רק היום בבוקר ראיתי טיוטה כמו שלך אחרי תאונה והכיסוי מראות שלו שלם וזרוק על הכביש..

יופי,מה זה נותן לי?

פורסם
יופי,מה זה נותן לי?

אני עובר שם עוד שעה וחשבתי לקחת בשבילך..

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אחי, יש לך קורולה (!!), כנס לכל מוסך/פירוקיה באיזור המרכז ומישהו כבר ילשלים לך את זה, חבל להזמין חדש..

הרכב היחיד שאולי יותר שכיח ממנה זה מאזדה..

פורסם
אחי, יש לך קורולה (!!), כנס לכל מוסך/פירוקיה באיזור המרכז ומישהו כבר ילשלים לך את זה, חבל להזמין חדש..

הרכב היחיד שאולי יותר שכיח ממנה זה מאזדה..

תודה 4special רק ברור שהם יעדיפו לשמור את זה למישהו שקונה את כל המראת צד,

ואני גר בצפון,אגב.

פורסם

גם אני מהצפון, גם לי גנבו ביאריס 2007 ביום רביעי האחרון. הפחח שלי, מהמרכז, אמר לי שלאחותו שגרה בק"ש גנבו כבר 3 פעמים.

אין בושה. הגנבים החלאות לא מפחדים מכלום.

פורסם

לגנוב חלק ספציפי ?! איזה גנבים עצלנים , ממש הזמנה מיוחדת ! אני ממליץ על פחח שיש לו כזאת מושבתת מתאונה , אולי יש לו ספייר חלק כזה .

• תוכן חדש...