Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מסקרן, אם כי ניכר באמת לאן הם מכוונים וממה הושפע העיצוב. ה500 יפה הרבה יותר, כמובן (ואני בכלל לא משוחד כאן :) ).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא לא רואה את ה-500 מבחינת עיצוב :-P

יבגני, נאלץ לחזק את גיא, האדם ה-ר-ב-ה יותר נאה במציאות (בעיקר בתא הנוסעים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה זה נאלץ? כאילו זה רע להסכים איתי.

אגב, חבל שאין צפי למחיר בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יכול להיות שתא הנוסעים שלה יותר עדכני ונעים לעין. מבחינת המראה החיצוני, אני חושב שהם הלכו שם על איזה משהו שמושפע גם מה500, גם מds3 וגם (איך לא?!) מפאביה. מעבר לכך, הכיתוב על הרכב שנראה בתמונות כאן נראה כאילו שה-"S" נתלשה מקופר S, והשאר נתלשו מאיזו esse esse.

אגב, לא שאני חושב שאפשר לחרוץ גורלו של רכב בנתוני 0 ל100, ובכל זאת 8.5 שניות לרכב עם 150 כ"ס, שאמור להיות קטן וזריז לא נשמע מהיר במיוחד.

With that said, זה עדיין יכול להיות רכב מעניין, וכייפי לנהיגה. תלוי במשקל שלו כמובן (שלא מפורסם שם) וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין צורך להתנצל, העובדה שאתה מחזיק בטעם דומה לעוד מישהו לא הופכת את הטעם הזה למשהו אובייקטיבי. לא ראיתי את האופל הזו במציאות, אפילו לא את הדגם הסטנדרטי ובכל זאת אני תמיד נזהר מלגבש רושם ע"ס צילום שכידוע בו אפשר להפוך גם סאניוניאנג רודיוס למכונית עם מראה גם ספורטיבי גם אקזוטי. ולמה אני נזעק בכל זאת כי לטעם שלי ובלא להשוות לאחרות, ה 500 היא מכונית מקסימה עם כל צפרדעיותה והאבארת' היא מיקסום ספורטיבי ומאוד מוצלח למאפייני העיצוב של ה500 הרגילה בלי ליפול למלכודת של עודף עיצוב.

פורסם
נראית נחמד מאד.

סתם שאלה שלא כ"כ קשורה: ב500 אבארת' יש הגה חשמלי כמו בגרסה הרגילה?

הוא לא כמו בגירסה הרגילה ,אבל חשמלי הוא כן . לצערי הרב

.

פורסם

With that said, זה עדיין יכול להיות רכב מעניין, וכייפי לנהיגה. תלוי במשקל שלו כמובן (שלא מפורסם שם) וכו'.

זו הבעיה של כל דגמי אופל, המשקל. אם דגם 1.4 ידני המשווק בארץ עם משקל עצמי של 1,120 ק"ג, האדם S בקלות יכולה להגיע ל-1,200 ק"ג וזה כבר המון לרכב שכזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הוא לא כמו בגירסה הרגילה ,אבל חשמלי הוא כן . לצערי הרב

.

הכוונה אם הוא מת כמו בגרסה הרגילה. יכול להיות שכאן יש לאדם יתרון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
זו הבעיה של כל דגמי אופל, המשקל. אם דגם 1.4 ידני המשווק בארץ עם משקל עצמי של 1,120 ק"ג, האדם S בקלות יכולה להגיע ל-1,200 ק"ג וזה כבר המון לרכב שכזה.

וכנראה זו הסיבה שהיא מאיצה "רק" ב-8.5 שניות ל-100.

גרסת הליטר המוגדשת שוקלת 1156 ק"ג, כך שבאמת לא יפליא אותי אם היא תשקול אפילו בכיוון ה-1250 ק"ג.

מוזר מאוד שהיא כלכך כבדה.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

גרסה מאוד מעניינת.

וטוב שעד עכשיו אופל לא מציעה אותה עם גיר אוטומטי, כי אם זה קורה, אז האדם S בישראל תהיה רק עם גיר אוטומטי, כמו שקורה עם האסטרות והאינסיגניות :mad:

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

המשקל הוא אחד הדברים שהורסים רכבים כאלה. גם בסוניק RS, משקל עצמי של 1200~ הופך מנוע של 140 כ"ס ל"סביר בלבד". זה והגיר האוטומטי כמובן, למרות שגם בגרסה הידנית עם נתון של 8.4 שניות, זה לא מה שאתה מצפה לקבל מסופר-מיני עם 140 סוסים. :(

בכל הכנות, לא נראה שזה ישתפר בשנים הקרובות - מכוניות הולכות ונהיות כבדות יותר.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...