Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בטעם ספורטיבי 25K

ybaryo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם :)

מאז החודש האחרון אני כבר לא נהג חדש והחלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי משהו לנהוג עליו

וקצת יותר ברצינות, אני חייל בן 19, עובד פה ושם ומרוויח לא יותר מ1,500ש"ח בחודש. אני מחפש רכב כדוגמת פיג'ו 106 ראלי, גולף GTI, רנו קליאו ספורט, פיאט פונטו HGT.

לא כולן קרובות אחת לשנייה בנתונים השונים, אבל כבר ראיתי לפחות אחת מכל דגם שנכנסת בטווח מחירים שלי.

מבחינת עלויות, ההורים נותנים יד בביטוחים, הוצאות בהפתעה ודלק, ככה שזה משאיר לי רק לקנות את הרכב(גם בשותפות כלכלית).

כבר נסעתי לראות קליאו ספורט שהייתה טובה מבחינה מכנית אבל חיצונית נצבעה בכפר כלשהו, +סנרוף שדלף ונאטם בסיליקון(לא תורם במיוחד לאווירה החיצונית של הרכב).

ראיתי 106 ראלי דור שני שהוצעה למכירה במחיר ברזל שהיה נראה לי מוגזם, מה שגרם לי לוותר.

ראיתי גולף GTI MK2 יפייפיה שגם הייתה מהירה(מנוע 9A, אני בטוח שאנשים פה מכירים את הרכב הזה), אבל ויתרתי עליה בגלל המחיר הגבוה ביחס לשנה, והנדירות שלה.

הספקתי מאז לחשוב על במוו E30, ראיתי E36 קופה למכירה לא מזמן אבל פה זה כבר מאבד קצת מהספורטיביות, לא?

אז למרות הסלט שיש לי בראש והחוסר ביכולת להתמקד אפילו ביבשת כלשהי כמקור לרכב שיהיה הראשון שלי, אני מקווה שבעזרתכם אני אוכל להיות החלטי יותר ולהבין מה מתאים לי.

מבחינה יותר פרקטית ופחות התלהבות של ילד בן 19:

-העדפה ל3 דלתות/קופה

-נסיעות קצרות ל"סידורים" ביומיום וגיחות של נתניה-תל אביב בסופ"שים.

אני בטוח ששכחתי פרטים אבל אשמח להוסיף אותם בהמשך במידה ויהיו נחוצים.

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הרכבים ברשימה הם רכבים עם הרבה הוצאות שוטפות, ובעיות אמינות. בטח ובטח שיהיה קשה מאוד למצוא רכב במצב טוב מהרשימה שהבאת (אם בכלל).

תחפש יותר בכיוון של 206XS - אחלה אופציה.

הHGT גם רכב ספורטיבי אבל בעיות אמינות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן, מבין את הרצון העז לקבל גם רכב קופה וגם עם ביצועים נחמדים בסופו של דבר תצטרך להתפשר על משהו,קודמי העלו כאן את אופציית ה206 באותה מידה אתה יכול להעיף מבט על טיגרה (קשה למצוא שמורה) שתיתן לך מענה לתקציב,לדעתי הכי טוב שתכוון לHGT,קח בחשבון הוצאות.

בהצלחה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך להתחיל מסקודה פאביה/פולקסוואגן פולו/סיאט איביזה עם גיר רגיל ו 100 כ"ס, או למשל 206 ידנית מנוע 1600 עם 110 כ"ס ולעשות קורס נהיגה מתקדמת כדי ללמוד יותר על הפיסיקה של הרכב ועל התנהגות במצבי חירום (ירידה לשוליים, בלימה בסיבוב, בלימת חירום, התחמקות ממכשול וכו').

את שאר הכסף תחסוך לעוד כמה שנים, עם 1500 שקל בחודש יהיה לך קשה לתחזק רכב בכלל ובמיוחד את הרכבים שציינת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שרכישה של רכב ספורטיבי משהו בתקציב כזה לרוב הוא יצטרך יישור קו שיכול להסתכם בכמה אלפים טובים,

וזה לפני שאתה מהטח אותו או מתדלק אותו.

מציע לך לחשוב עוד קצת על רכישת רכבים כאלה.

אני חלילה לא שופט אותך אבל לרוב אני נתקל בנערים בגילאים האלה שרק משתוללים עם הרכב וכך לא מיטבים איתו, על אחת כמה וכמה

שנהג ללא ניסיון רב נוהג בו.

ממליץ לך לחפש גטס FUN נחמדה מודל 2007-9, מכונית זולה לאחזקה, צעירה בעיצוב החיצוני והפנימי,

זריזה ומשנתון הרבה יותר מתקדם מ- 106 ראלי או פונטו HGT.

קצת קוסמטיקה לרכב והוא יראה יותר צעיר ועם מראה יותר ספורטיבי.

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אני מודה לכם על התגובות,

חשבתי על זה יותר ובשלב הזה כבר פחות חשוב לי איזה רכב זה יהיה, רק שיהיה קצת מפנק ובלי כאבי ראש, והכי חשוב קיים למכירה..

התחלתי להסתכל על מודעות של A3 1.8T עד 2003. מה דעתכם?

אגב לגבי ניסיון נהיגה, אין לי ספק שהניסיון שלי בנהיגה זניח.. אני בטוח בדבר אחד, אני בין הנהגים הכי זהירים שאני מכיר בגיל שלי.. את הלקח שלי למדתי

עריכה אחרונה על ידי ybaryo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלויות האחזקה ישחטו אותך.

לדעתי, חפש לאון ידנית 1600. מבפנים היא מאוד דומה ל A3 וגם מאותה משפחה.

מבטיח לך שתתאהב בה, כמובן שצריך למצוא אחת שמורה ומטופלת על היסטוריית טיפולים מלאה.

להוריי היתה לאון כזו ואם היא לא היתה הולכת טוטאל לוסט לא היינו מוכרים אותה בכלל (אני תכננתי לקנות אותה מהם, מה שלא יצא לפועל).

מנוע טורבו ישן= מתכון להוצאה כספית לא קטנה ובלי קשר- ה A3 יקרה לאחזקה ורובן שחוטות ואנוסות.

עוד אופציה טובה: פיג'ו 206 ידנית עם 110 כ"ס, כפי שהצעתי בהודעה הקודמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...