Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ לחץ לחץ - סיר

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלומות,

הנני זקוק לסיר לחץ.

דרישות:

גודל בינוני (4-6 ליטרים אני מניח)

בנוי כמו שצריך, לא רוצה להחליף

מחברה נורמלית כך שאפשר יהיה להשיג חלפים לאורך השנים

לא מסוכן בריאותית - וזו שאלה של האם אלומיניום זה בסדר או לא

אני יכול לקנות בארץ, בארה"ב ובאירופה, כך שזמינות באיזור גיאוגרפי מסויים לא משנה. תקציב פחות חשוב, כי אני מצפה לא לקנות עוד אחד בעשרים השנים הקרובות לפחות.

המלצות?

בברכה, אני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההמלצה שלי לא לקנות!

סליחה אם זה לא מה שציפית לשמוע, אבל לחברת משפחה קרובה שעבדה שנים עם סיר לחץ, נפל הסיר מהגז בזמן הבישול.

וכן זה יכול לקרות לכל אחד, מספיק שחלק מהבגד שלך נתפס בסיר/ידית של הסיר.

הסיר התפוצץ ושני רגליה נקטעו מתחת לברכיים.

הסיר היה סיר תקני וחדש של אחת החברות הידועות ביותר שניתן לקנות בארץ.

בהצלחה בכל אשר תבחר לעשות, אבל תחשוב על מה שסיפרת לך בבואך לקבל את ההחלטה!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בההה... הלחצת אותי. היא מקריית חיים במקרה?

בכל אופן, אני מבשל כל יום, מעולם לא נפל לי סיר לרצפה, אבל מה שאתה מספר מאוד מאוד מפחיד.

יחד עם זאת, אני עדיין חושב שסטטיסטית זה נדיר מאוד ולא צריך להשפיע על ההחלטה, אם כי אשמור את זה בראש להחלטה הסופית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשתי גם נמנעת משימוש בסיר לחץ - לאחר שלאמא שלה היתה תאונת פיצוץ, שאמנם נגמרה רק במטבח מלוכלך, אבל היא מתיחסת ככרטיס צהוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף לדברים המפחידים שסופרו, אם אינכם רגילים לבשל בסיר לחץ ואין צורך אמיתי באחד כזה, יש סיכוי גדול שאחרי כמה

שימושים הוא ימצא את עצמו באיחסון ארוך על המקרר/בארון בגלל חוסר שימוש. בהתחלה מתלהבים מהרעיון

אבל אחרי שההתלהבות יורדת, מפסיקים להשתמש בו - כבר יצא לי לשמוע מכמה אנשים על אותו תרחיש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצל אמא וסבתא שלי הסיר עובד קבוע, ולא מעט פעמים ב13 השנים שאני גר מחוץ לבית ההורים יצא לי להגיד "כוסאומו, סיר לחץ היה עוזר עכשיו"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמא שלי השתמשה הרבה מאד בסיר לחץ, חסך לה הרבה שעות בישול של מרקים וירקות. אני מניח שכיום, כאשר היא מבשלת לשניים בלבד, השימוש פסק. כאמור - אצלי בבית אין סיר לחץ, ואני בכלל לא יודע אם יש סיר לחץ מתאים לכיריים אינדוקטיביים, לא בדקתי את הנושא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לכיריים אינדוקטיביים.

אגב, עוד משהו שאני קונה עכשיו זה מקציף בלחץ (עם הבלונים הקטנים). זה מפחיד. אגב, לא בשביל קצפת, יש המון דברים מגניבים לעשות איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמא שלי מבשלת כבר שנים עם סיר לחץ של סולתם. גם היא בהתחלה חששה ממנו, אבל מהרגע שהיא קלטה איך העסק עובד היא אינה מוכנה לוותר עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי לפני כשנתיים בחו"ל סיר לחץ של fagor. מי שאמר שאחרי כמה שימושים זה יוזנח - זה ממש לא נכון. הסיר חוסך שעות של בישות וגז/חשמל בהתאם.

חשוב שהסיר יהיה בנוי מפלדה ולא מאלומיניום. האלומיניום אחרי זמן מה מתעוות.

לטעמי המחירים בארץ מנופחים וכנראה אין הצדקה לזרוק 700 ש"ח על סיר (לי זה עלה 40$ כולל משלוח מארה"ב, אבל תפסתי מבצע ממש טוב).

וכן, צריך לנקוט זהירות רבה כשעובדים איתו. הסיר שלי משמיע רעשים מפחידים בכל אופן, זה תורם להתייחס אליו ברצינות. חברה שלי לא מעיזה להפעיל אותו כשאני לא בבית...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשך סיפורי הזוועה: אני שמעתי על אחת בשכונה שהסיר גם התפוצץ סתם כך. הוא היה תקני ויחסית חדש, אפילו היו לה עוד קבלת הרכישה והוראות הפעלה. היא גם סגרה אותו היטב שכן הוא החזיק מעמד כשעה עד שזה קרה:

המיכסה התעופף ונתקע בתקרת הגבס התלויה וכל התוכן הועף אל הפנים של המסכנה.

כעת היא לאחר מספר ניתוחים פלסטיים, שחזור לסת ושיניים ותיקונים בכתף.

למותר לציין שחברת הביטוח לא מכירה בנושא...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולם לא שקלתי להכניס סיר לחץ כי פשוט לא היה לי צורך בו, למרות שאימי השתמשה בו רבות.

אחרי סיפורי האימה שרצים כאן - לא יהיה אצלי בבית סיר לחץ. זה ממש חבית (סיר) של חומר נפץ. הצלחתם להפחיד אותי על הבוקר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תכניסו גם שמן למטבח. הרבה יותר מטבחים נשרפו והרבה יותר אנשים נכווה קשה משמן שנדלק במחבת.

אני גם מציע לא לנהוג ולא לנסוע בשום רכב. אין לכם מושג כמה אנשים נפצעים ונהרגים כל יום ברכבים האלה.

בכלל הכי מסוכן זה לחיות. מחקרים שנערכו לאחרונה גילו ש 100% מהאנשים שחיים מתים תוך פחות מ 150 שנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיר לחץ - זו היתה באמת נחלה של הרבה מהאמהות שלנו. גם לשלי.

אם כבר - סיר מאלומיניום (כל סיר מאלומוניום) איננו מומלץ לבישול מטעמים בריאותיים (נכון שפעם היו רוב הסירים כאלה, ונכון שהאורז יצא מהם מבושל מ"עולם אחר" ונכון שאני אישית, שוקל לקנות אחד לאורז - אבל אם כבר חפש אחד מנירוסטה. גם סיר לחץ).

אכן - מסוכן יותר מסיר רגיל לשימוש. לי לא התפוצץ סיר, אבל פעם החברה בישלה בו משהו, והסיר נפתח / שוחרר לחץ בצורה לא תקינה (או שלא התקרר מספיק).

התוצאה היתה שכל האוכל הושפרץ בסילון דק אך עיקש על כל קירות המטבח.אירוע בטיחותי זה אולי לא, אבל לא נעים.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...