Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלך הדיונה 19.9.2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני רק שאלה בבקשה -

האירוע הזה, עם מי תואם ? (רשות מקומית? רשות שמורות הטבע? משטרה? אף אחד? אולי לא צריך תאום?)

עם כל גורם שצריך לדעת על הארוע.

עריכה אחרונה על ידי chiam
פורסם
לבוא ולשקר ולהגיד שהיו פשיטות של מישטרה או שנזרקנו מאתרי אינטרנט זה שקר גס. כמובן שתמיד יש את יפי הנפש כמוך שנותנים פירושים מעובטתים לארועי הספורט המוטורי. וחבל......

מעניין...אני דווקא שמעתי שכבודו קיבל דו"ח על שנסע ללא טסט באירוע בחורשן, ממש על כמה ימים שהיה חסר לך טסט, ושנינו יודעים שזו לא שמועה...:roll: אירוע שלא תואם עם איש, וריכז הרבה משטרה, רשות הטבע והגנים והמון המון דוחות, וגם הורדות.

מעניין שבכל האתרים שבהם ביקרת, אחרי שקיללת ואיימת - נזרקת ונחסמת. גם ג'יפולוג וגם ג'יפטריפ. למעשה, את הנזק שיצרת בג'יפטריפ כבר לא ניתן לתקן. קיבלת מבעל האתר במה חופשים לקלל, ללכלך ולאיים. הרבה גולשים ותיקים עזבו את האתר בגלל.

גם התמונות של האירוע שפרסמת, רואים רוכבי טרקטורונים מתחרים ללא קסדות.

ג'יפים ללא קשתות התהפכות.

נהגים ללא קסדות.

(מילא. אם המוח מספיק קטן בשביל להבין שהוא לא צריך קסדה בשביל להגן על עצמו אז כנראה שבאמת לא צריך.)

קהל שעומד קרוב מאוד למסלול ובמקרה התהפכות רכב, או איבוד שליטה - הרכב יפגע בצופים.

אבל למה ללכלך. ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן.

מעניין אם מישהו ייפגע באירועים שאתה מארגן כנגד מי תוגש תביעה.

מכיוון שאתה טוען שיש לך אישורים מלאים - ומכיוון שאישורים ניתנים בכתב, אנא סרוק אותם ותעלה לאתר.

אני מבטיח להתנצל על שהטלתי בך דופי.

בוא נדבר קצת על "דרך השטח ספורט מוטורי עממי" - אתה כותב שזו העמותה הגדולה ביותר בארץ...כמו ששיקרת בעבר אתה ממשיך לשקר - אין עמותה כזו. היא לא רשומה בשום מקום ולא קיימת מבחינה חוקית. תחסוך לעצמך את הפאדיחה של להעלות צילום מסך של דף שבו אתה כאילו מנסה לרשום עמותה. כבר עברנו את הבדיחה הזו.

נ.ב. אני אחסוך לך את המאמץ. במשרד המשפטים - ברשם העמותות, תחת החיפוש 'ספורט מוטורי' מופיעות העמותות הבאות:

[TABLE=width: 584, align: center]

[TR]

[TD=width: 150px, bgcolor: #D6E7F7]מספר תאגיד[/TD]

[TD=width: 434, bgcolor: #D6E7F7]שם תאגיד[/TD]

[TD=width: 60, bgcolor: #D6E7F7]סוג תאגיד[/TD]

[TD=bgcolor: #D6E7F7]סטטוס תאגיד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: silver, colspan: 3][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]580455723[/TD]

[TD=width: 350, bgcolor: #E7EFF7]העמותה לעידוד ופיתוח ספורט מוטורי ואתגרי לנכים (ע"ר)[/TD]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]עמותה[/TD]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]רשומה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]580573368[/TD]

[TD=width: 350]העמותה לקידום מופעי ספורט מוטורי בישראל (ע"ר)[/TD]

[TD]עמותה[/TD]

[TD]רשומה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]580397255[/TD]

[TD=width: 350, bgcolor: #E7EFF7]מועדון מכוניות וספורט מוטורי עממי (ע"ר)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]580185064[/TD]

[TD=width: 350]מועדון מרוצי ישראל- העמותה לספורט מוטורי בישראל (ע"ר)[/TD]

[TD]עמותה[/TD]

[TD]רשומה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]580569556[/TD]

[TD=width: 350, bgcolor: #E7EFF7]ספורט מוטורי אילת והערבה (ע"ר)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]580481372[/TD]

[TD=width: 350]ק.ס.מ- קרטינג ספורט מוטורי (ע"ר)[/TD]

[TD]עמותה[/TD]

[TD]רשומה[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

איזו מהן שלך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מעניין...אני דווקא שמעתי שכבודו קיבל דו"ח על שנסע ללא טסט באירוע בחורשן, ממש על כמה ימים שהיה חסר לך טסט, ושנינו יודעים שזו לא שמועה...:roll: אירוע שלא תואם עם איש, וריכז הרבה משטרה, רשות הטבע והגנים והמון המון דוחות, וגם הורדות.

מעניין שבכל האתרים שבהם ביקרת, אחרי שקיללת ואיימת - נזרקת ונחסמת. גם ג'יפולוג וגם ג'יפטריפ. למעשה, את הנזק שיצרת בג'יפטריפ כבר לא ניתן לתקן. קיבלת מבעל האתר במה חופשים לקלל, ללכלך ולאיים. הרבה גולשים ותיקים עזבו את האתר בגלל.

גם התמונות של האירוע שפרסמת, רואים רוכבי טרקטורונים מתחרים ללא קסדות.

אתה בחור חולה שצריך טיפול דחוף אתה חי בדמיונות. אותי תפסו בחורשן ללא טסט אתה בדיחה מהלכת. המישטרה בחורשן לא הפריעה למהלך התחרות בכלל רק ביציאה בדקו רכבים בעיקר טרקטרונים ומי שלא היה כשיר קיבל דוח. זה תפיקידה של המישטרה ואין לנו בעיה עם זה. במלך הדיונה היו גם שוטרים שכיונו את התנועה לכיוון הארוע והפעם אף אחד לא קיבל דוח כי כל הרכבים והכלים היו כשרים והשוטרים גם צפו בארוע ונהנו כמו אלפי החברים שבאו להנות מספורט מוטורי במטיבו. לגבי אתר גיפטריפ אתה עדין משקר כולם יכולים להכנס לאתר ולראות את כל הפרסומים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי כנ"ל בגיפולוג ששם מפרסם יריב קלר נציג דרך השטח. לגבי העמותה לך תעשה שיעורי בית אני לא מתכוון להוכיח לטפש כמוך שמשקר ומשמיץ ללא סיבה את ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי שעושה ארועים ללא מתרות רווח אלה לקידום הספורט המוטורי העממי בארץ. וחבל שיפי נפש כמוך מנסים תמיד לחבל ולשקר ולנסות לפגום בספורט המוטורי בארץ.

ג'יפים ללא קשתות התהפכות.

נהגים ללא קסדות.

(מילא. אם המוח מספיק קטן בשביל להבין שהוא לא צריך קסדה בשביל להגן על עצמו אז כנראה שבאמת לא צריך.)

קהל שעומד קרוב מאוד למסלול ובמקרה התהפכות רכב, או איבוד שליטה - הרכב יפגע בצופים.

אבל למה ללכלך. ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן.

מעניין אם מישהו ייפגע באירועים שאתה מארגן כנגד מי תוגש תביעה.

מכיוון שאתה טוען שיש לך אישורים מלאים - ומכיוון שאישורים ניתנים בכתב, אנא סרוק אותם ותעלה לאתר.

אני מבטיח להתנצל על שהטלתי בך דופי.

בוא נדבר קצת על "דרך השטח ספורט מוטורי עממי" - אתה כותב שזו העמותה הגדולה ביותר בארץ...כמו ששיקרת בעבר אתה ממשיך לשקר - אין עמותה כזו. היא לא רשומה בשום מקום ולא קיימת מבחינה חוקית. תחסוך לעצמך את הפאדיחה של להעלות צילום מסך של דף שבו אתה כאילו מנסה לרשום עמותה. כבר עברנו את הבדיחה הזו.

נ.ב. אני אחסוך לך את המאמץ. במשרד המשפטים - ברשם העמותות, תחת החיפוש 'ספורט מוטורי' מופיעות העמותות הבאות:

[TABLE=width: 584, align: center]

[TR]

[TD=bgcolor: #D6E7F7]מספר תאגיד

[/TD]

[TD=width: 434, bgcolor: #D6E7F7]שם תאגיד

[/TD]

[TD=width: 60, bgcolor: #D6E7F7]סוג תאגיד

[/TD]

[TD=bgcolor: #D6E7F7]סטטוס תאגיד

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: silver, colspan: 3][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]580455723

[/TD]

[TD=width: 350, bgcolor: #E7EFF7]העמותה לעידוד ופיתוח ספורט מוטורי ואתגרי לנכים (ע"ר)

[/TD]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]עמותה

[/TD]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]רשומה

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]580573368

[/TD]

[TD=width: 350]העמותה לקידום מופעי ספורט מוטורי בישראל (ע"ר)

[/TD]

[TD]עמותה

[/TD]

[TD]רשומה

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]580397255

[/TD]

[TD=width: 350, bgcolor: #E7EFF7]מועדון מכוניות וספורט מוטורי עממי (ע"ר)

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]580185064

[/TD]

[TD=width: 350]מועדון מרוצי ישראל- העמותה לספורט מוטורי בישראל (ע"ר)

[/TD]

[TD]עמותה

[/TD]

[TD]רשומה

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #E7EFF7]580569556

[/TD]

[TD=width: 350, bgcolor: #E7EFF7]ספורט מוטורי אילת והערבה (ע"ר)

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]580481372

[/TD]

[TD=width: 350]ק.ס.מ- קרטינג ספורט מוטורי (ע"ר)

[/TD]

[TD]עמותה

[/TD]

[TD]רשומה

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

איזו מהן שלך?

אתה בחור חולה שצריך טיפול דחוף אתה חי בדמיונות. אותי תפסו בחורשן ללא טסט אתה בדיחה מהלכת. המישטרה בחורשן לא הפריעה למהלך התחרות בכלל רק ביציאה בדקו רכבים בעיקר טרקטרונים ומי שלא היה כשיר קיבל דוח. זה תפיקידה של המישטרה ואין לנו בעיה עם זה. במלך הדיונה היו גם שוטרים שכיונו את התנועה לכיוון הארוע והפעם אף אחד לא קיבל דוח כי כל הרכבים והכלים היו כשרים והשוטרים גם צפו בארוע ונהנו כמו אלפי החברים שבאו להנות מספורט מוטורי במטיבו. לגבי אתר גיפטריפ אתה עדין משקר כולם יכולים להכנס לאתר ולראות את כל הפרסומים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי כנ"ל בגיפולוג ששם מפרסם יריב קלר נציג דרך השטח. לגבי העמותה לך תעשה שיעורי בית אני לא מתכוון להוכיח לטפש כמוך שמשקר ומשמיץ ללא סיבה את ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי שעושה ארועים ללא מתרות רווח אלה לקידום הספורט המוטורי העממי בארץ.

פורסם

אל תתעצבן. אני בטוח שאתה מארגן אירועים מסודרים עם כל האישורים. אני מוכן להתנצל כאן, בג'יפולוג ובאתר של דעא"ש.

רק תעלה לכאן מסמכים עם האישורים הנדרשים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
אל תתעצבן. אני בטוח שאתה מארגן אירועים מסודרים עם כל האישורים. אני מוכן להתנצל כאן, בג'יפולוג ובאתר של דעא"ש.

רק תעלה לכאן מסמכים עם האישורים הנדרשים.

הצחקתה את כולם מי אתה שאני צריך לעלות לו אישורים חחחחחחחחח רשמתי אותך כמתנדב לארוע הבא כאחראי ניקיון עבור את המבחן ונדבר.

פורסם

בקיצור חיים - אתה שרלטן. אין שום עמותה. אין שום אישורים.

ליבי ליבי על הראשון שיפגע באירועים שלך ויתבע לך את הצורה.

זה לא שאלה של אם, אלא רק מתי ומי יהיה הקורבן הראשון.

לשעבר:

פורסם

באמת קיבלת "את כל האישורים הנדרשים" כדי להפעיל אירוע מוטורי שבו המתחרים לא טורחים ללבוש אפילו ציוד מיגון בסיסי?

הרי ברור שללא מיגון אין ביטוח, וללא ביטוח אין רשיון. האישורים התקבלו אף למרות שאין שום חציצה בין הקהל לרכבים המזנקים?

לא הייתי שם ואיני מכיר אותך, אבל מהתמונות הדבר נראה כמו פרטאצ' אחד גדול. פארק שעשועים לבבונים.

מסוג האירועים שרק מקשים על חובבי התרבות המוטורית לשכנע את ההמון בצידקת דרכם.

שוב, אני שופט מתוך התמונות. אם אני טועה אני מתנצל.

פורסם (נערך)
באמת קיבלת "את כל האישורים הנדרשים" כדי להפעיל אירוע מוטורי שבו המתחרים לא טורחים ללבוש אפילו ציוד מיגון בסיסי?

הרי ברור שללא מיגון אין ביטוח, וללא ביטוח אין רשיון. האישורים התקבלו אף למרות שאין שום חציצה בין הקהל לרכבים המזנקים?

לא הייתי שם ואיני מכיר אותך, אבל מהתמונות הדבר נראה כמו פרטאצ' אחד גדול. פארק שעשועים לבבונים.

מסוג האירועים שרק מקשים על חובבי התרבות המוטורית לשכנע את ההמון בצידקת דרכם.

שוב, אני שופט מתוך התמונות. אם אני טועה אני מתנצל.

ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי נותנת מענה לכל בעלי רכבי שטח שיש להם טסט בתוקף זה נקרא ספורט מוטורי עממי זה לא ראלי זה יותר הפגנת יכולת של חברים כמו שהרבה חברים עושים בימי שישי שמטיילים ומפגינים יכולת בינם לבן עצמם. האישור שאנחנו מקבלים מהמישטרה הוא אישור להתקהלות של חברים זה מה שהמישטרה דורשת ואת זה יש לנו. כל מתחרה אחראי לעצמו והוא חתום על זה שהוא מסכים. כך מקובל בכל העולם בספרט מוטורי עממי.

עריכה אחרונה על ידי chiam

• תוכן חדש...