Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו, מאיפה הבאת את זה שהיא תגיע עם DSG7? כל הספורטיביות של הקונצרן מגיעות עם 6. בקישור שפרסמת של קארסקופ לא מדברים בכלל על מספר הילוכים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו בדיוק הבעיה, אין דוגמא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה עדכונים:

1. המנוע שיותקן שם (1.8TSI) משרת את אאודי ולקוח משם.

2. הגיר הידני 6 הילוכים הוא ברירת המחדל, וה- DSG7 הוא האופציונלי.

3. לארץ הרכב יגיע בסוף הרבעון הראשון של 2015.

מתוך "וואלה":

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2787162

spire - ראיתי את זה באחד האתרים בחו"ל ואני לא זוכר כרגע מאיפה. פרסמתי פה רק את אחד הקישורים. בכל מקרה גם ב"וואלה" רשמו את זה.

פורסם

אני חושב שכמו שיש עכשיו את הגולף GTI ליסינג אדישן,הם כנראה יעשו את אותו הטריק גם לפולו GTI (אבזור מועט במחיר מופלץ)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם זה מנוע שמשרת את אודי אז נדמה שהטורבו שם יותר גדול,מה שהופך לעוד יותר מוזר שזה ישודך לdsg7 היבש

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה מוזר בזה? הרי מה יותר טוב מלמכור מכוניות לקהל שבוי? למכור גם מכוניות וגם גירים בתום האחריות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איכות החומרים במיני (קופר) מזעזעת, האוטו מקרקש בהיסטריה והתחושה היא של יריקה בפנים של מי שבא לקנות את הרכב.

(גם במבחן הזמן היא לא עומדת)

אבל סבבה, תהנה.

אין לי ניסיון עם הדגם היוצא.

החדש מעולה, ואליו כיוונתי. מעבר לזה שזה היה מעיין משחק מילים אם לא שמת לב.

!AWDSOME

פורסם

אולי באמת מיני החדשה גם כן איכותית.אבל הבדל מחירים פשוט תהומי.עדיין פולו יותר מתאימה לקונספט הallrounder הרבה יותר מכל סופר מיני אחרת.מי שירצה הארדקור לא יבחר בה מן הסתם.אבל ההגה שלה,אוי כמה שההגה הזה סקסי.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אבל אתה לא תקנה רכב בגלל ההגה שנראה סקסי, נכון? :wink:

מה ההבדל במחירים באמת? כמה פולו חדשה צפויה לעלות? המיני ממה שיצא לי לבדוק סביב ה-190 לידנית.

לדעתי אתה טועה, אם יש הבדל הוא לא כזה גדול, בטח שלא תהומי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הפולו GTI האוטומטית היוצאת 3 דלתות עלתה 155, ה- 5 דלתות עלתה 160.

אם יש להם טיפה הגיון, הם יתמחרו את הידנית סביב 150. בתקווה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בכלל יתחשק להם להביא את זה לארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

יאמר לזכותם שהם תמיד היום בסדר בכל הנוגע להזמנות מיוחדות, כך שאם היצרן מייצר לא צריכה להיות בעיה.

עוד עם הפאביה הוצע לי לפתוח הזמנה מיוחדת על רכב זהה עם אבזור עודף (ר"ד מקורי עם שליטה מההגה, בקרת שיוט ולוח שעונים עם מד חום מנוע שאין לי פה), גם התוספות לא עלו יותר מידי (כמה אלפי שקלים בודדים), אבל הפיתוי של לקבל את הרכב תוך שבועיים לבין לחכות 3 חודשים הכריע. תנו צ'אנס. גם בעיות האמינות לא צריכות להופיע פה - הריי יש גיר ידני ומנוע חדש.

לגבי השירות - אני עדיין מחכה שיתקינו את חיישני הרוורס שהבטיחו להתקין בסוכנות לפני מסירת הרכב. בינתיים עברו 6 שנים...

עריכה אחרונה על ידי stio
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רק לי לא מסתדרים הנתונים של המנוע החדש עם 320NM של מומנט יחד עם DSG7 ומגבלת ה 250NM שלו ?

אז או שמדובר בתיבה חדשה ומשופרת, מה שנראה לי לא הגיוני כי לא פורסם על כך כלום.

או שמדובר בטעות ואתרי רכב כולל AUTOCAR טועים ומדובר כנראה ב DSG6 המוכר.

אגב ב auto motor und sport לא מפורט סוג ה DSG רק מוזכר שגרסת ה DSG חסכונית פחות.

פתרתי את התעלומה ! לא יספרו לכם את זה באולם התצוגה וגם כנראה לא בהודעה לעיתונות, מה ש VW עשו

זה פשוט להגביל את המנוע בגרסת ה DSG7 ל 250NM במקום ה 320NM בידנית !

נתוני המנוע בידנית הם 192 כ"ס שמתקבלים בין 4200-6200 סל"ד ומומנט של 320NM בין 1400-4200 סל"ד.

נתוני המנוע בגרסת ה DSG7 הם 192 כ"ס שמתקבלים בין 5400-6200 סל"ד ומומנט של 250NM בין 1300-5400 סל"ד.

המקור שלי פורסם רק היום באתר הרשמי של VW גרמניה והוא נמצא ב PDF של המחירון + מפרט טכני כאן :

http://www.volkswagen.de/content/medialib/vwd4/de/dialog/pdf/polo_gp/polo-gti_preisliste/_jcr_content/renditions/rendition.download_attachment.file/polo-gti_preisliste.pdf

פורסם

בהחלט מעניין. האם יבקשו על ידנית פרמיה בגלל שהמנוע "משופר"? ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...