Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט \ שלט אוניברסלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שלט אוניברסלי שאפשר להגדיר מכשירים שהוא יוכל לשלוט עליהם, בסגנון האפליקציה הגאונית של LG בG3 (אם אני לא טועה יש גם בG2)

במקום להוציא כמה אלפי שקלים על מכשיר סלולרי כזה אני מעדיף שיהיה איזה טאבלט או משהו בסגנון שיהיה קבוע בסלון ודרכו אפשר יהיה לשלוט.

שלט רגיל - לא יודע עד כמה זה פונקציונלי אבל במידה ואין איזה טאבלט או מכשיר בסגנון (כי צריך גם אפליקציה יעודית ולא מצאתי משהו בPLAY, גם האפליקציה של LG לא נראה לי אפשר להשתמש בה במכשירים אחרים) שיש לו תמיכת INFRA RED (אחרת זה לא יעבוד), אז אפשר להתפשר..

פורסם

אני ממליץ לך להשתמש בשלט אמיתי ולא בטאבלט, וספציפית בשלט מסוג הרמוני של חברת לוג'יטק.

לי יש את זה והוא פשוט מעולה :

http://www.ebay.com/itm/N-Logitech-915-000159-Harmony-650-Advanced-Universal-Remote-Control-/111257960570?pt=US_Remote_Controls&hash=item19e77dc07a

הבעיה עם טאבלט זה בדיוק כמו טאצ' ברכב - אתה רוצה להשתמש בו 'על עיוור' כמה שיותר, בלי להזדקק להביט במסך כל פעם, ובשביל זה צריך כפתורים פיזיים שאפשר למשש.

מעבר לזה - טאבלט צריך להטעין כל כמה שעות. שלט מחזיק כמה חודשים על סוללות.

בשלטים של לוג'יטק יש המון פיצ'רים חכמים, כל התכנות נעשה בחיבור למחשב, ויש אינסוף אפשרויות.

מה שיפה זה שהוא עובד לפי 'פעילות', כלומר אתה מגדיר פעילות של צפיה בסטרימר למשל, אז הוא דואג להדליק כל מה שצריך, להעביר לכניסה הנכונה, ולשנות את התפקוד של כל הכפתורים בהתאם. הכל בלחיצה אחת. מבחינתי זה הפתרון המושלם, לא צריך יותר מזה, ובמחיר של כ-250 ש"ח זאת מציאה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש עוד כמה גרסאות ביניים (כמו HARMONY ONE ועוד כמה), אבל לדעתי באמת אין צורך ביותר מזה. התמורה הכי טובה לכסף שאפשר למצוא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נראה טוב השלט הזה, ראיתי שיש המון דגמים שלהם (הנוכחי שהמלצת יכול לשלוט על 5 מוצרים, לא יודע אם זה יספיק לי)

יש פה השוואה של כל השלטים שלהם: http://www.harmony-remote-forum.de/harmony_compare.php?lang=en

אגב הבנתי נכון שאפשר לעדכן את השלט דרך האינטרנט במכשירים נוספים שעודכנו ?

פורסם

כן, זה חלק חשוב מהעניין - תמיד יש לך בסיס נתונים עדכני ומקיף. זה שקוף לך כי התוכנה מתעדכנת ברקע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה!

הגיע תוך שבוע (עם מס' מעקב), התוכנה פשוטה קלה ונוחה, הגדרתי לו שבלחיצת כפתור תידלק הטלוויזיה, יפתח הרסיבר וידלק הממיר יס.

מגדיר לו באיזה יציאה יידלק המסך (כמובן בוחרים דגמים לפני), שליטה בווליום תהיה מהרסיבר (שגם לו הוגדר באיזה ערוץ להידלק), והעברת ערוצים ביס...

סינכרון והכל דופק כמו שעון...

תענוג!!

סופסוף אין צורך ב-3 שלטים וכיבוי\הדלקה של כל אחד מהם בנפרד (תמיד גם קורה שאתה שוכח או את היס או הרסיבר דולקים), לחיצה אחת מדליק הכל ומכבה הכל.

תודה על ההמלצה!

• תוכן חדש...