Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני לקראת החלפה של הרביעייה של הצמיגים ברכב, ואשמח לקבל עצות וחוות דעת על צמיגים.

המידה 215.45.17, כרגע מורכבים יוקוהמה S DRIVE.

הרכב עליו מורכבים אלפא 156 2 ליטר.

הרכב עושה בין 2-4 ימי מסלול בשנה + טיולי נהיגה אחת לשבועיים-שלושה.

דרישות מהצמיג: שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב

הגעה לטמפ' עבודה מהר

אחיזה מעולה על יבש, וטובה על רטוב

דרישות שנמצאות בתחתית הסולם עד כדי חוסר רלוונטיות, מחיר אורך חיים ונוחות

הצמיגים שחשבתי עליהם מישלין PSS, יוקוהמה AD08R (אם כי לוקח ליוקו זמן להתחמם), אשמח לשמוע דעות והצעות לדגמים אחרים.

פורסם

ה-PSS זה אחד הצמיגים היותר טובים שכסף יכול לקנות (כנראה הטוב ביותר לפני שהולכים על סליקס) יחד עם זאת גם הוא צריך כמה דקות חימום כדי לתת את המקסימום שלו.

צמיג נוסף שאמליץ לך עליו ואולי יתאם את הדרישות שלך יותר זה הקונטי ספורט קונטקט 3, התקנתי את אלה על הבימר שהיתה לי והוא היה פשוט פנטסטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רק אחדד את העניין לגבי זמן חימום. משיחה עם בחור שיש לו על הרכב AD08, לדבריו, לצמיג אין אחיזה כלל כל עוד הוא קר.

לדוגמא אם AD08 מספק 70% אחיזה (ברמה אבסולוטית) כשהוא קר, וצמיג אחר יספק 80% אחיזה (ברמה אבסולוטית) כשהוא קר, אני אעדיף אותו, גם אם לכשהוא יתחמם האחיזה שהוא יספק תיהיה נמוכה מהאחיזה שיציע הAD08 כשהוא חם. מקווה שהייתי יותר ברור לגבי עניין האחיזה.

פורסם

ה

AD08 אחד הצמיגים המאכזבים שהיו לי, פחות אוחז ממה שציפיתי ,בעיות רבות באיזון ( לעולם נשארו רעידות קלות).ירידה ענקית מהצמיג שלפני R888. ועדין פחות טוב מהצמיג שהחליף אותו אסימטריק 2 של גוד אייר. החלפתי עכשיו S DRIVE במישלין ספורט 3 ההבדל מורגש ברמות מטורפות.אתה מבין כמה הS DRIVE פח אשפה. רציתי PSS אבל אין במידה שלי . בררתי במישלין את ההבדלים בין מישלין ספורט 3- לPSS , ה3 לא צריך חימום ונופל באופן זעיר באחיזה . ממליץ על המישלין ספורט 3 כבר חודש ניהנה . מה שבטוח שעם יוקוהמה גמרתי !

פורסם

בימים האחרונים יצא לי לחוות 1200+ ק"מ על הפוטנזה S001 (על סדרה 1. בכבישי גרמניה).

הוא לא שקט במיוחד (גם לא משהו מטריד או יוצא דופן לשלילה), אבל אוחז היטב ביבש (וסבבה ברטוב), גם במהירויות לא חוקיות בעליל. הרגיש לי הרבה יותר מרשים מ-R1R, פוטנזה RE050 וכמובן מה-S.DRIVE.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הדגש הכי חשוב אחרי אחיזה זה שהם יהיו שקטים, ועל זה אני מוכן לשלם אקסטרה, היוקו S DRIVE ממש רועשים, יש להם מעין רעש המייה בזמן שיוט, וחלק גדול מהנסיעות שלי זה שיוט בכביש 6 בין הצפון לדרום על בסיס שבועי

פורסם

מכיר את ה-S.DRIVE. ה-S001 היו שקטים יותר (אבל פחות שקטים מה-PSS שהיו לי על ה-M3 בפעם הקודמת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

היי יורי,

1- Conti Contact Sport5 מדביקים את המפלצת הכחולה לכביש בכל מ.אוויר

אוחזים בצורה מצויינת ביבש ובצורה בולטת ברטוב! וכמו כן מ א ו ד שקטים. תענוג בטיולי הנהיגה ובכלל.

2- ההתלבטות שלי בזמנו הייתה ביניהם לבין הGoodyear F1 - צמיג מצויין ומתאים לקריטריונים שלך גם כן לדעתי - הבחנתי כי צמיג זה נפוץ יותר ברכביהם של חברים שעולים עם רכביהם על המסלול.

בהצלחה

-אבי

עריכה אחרונה על ידי avizvi

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

לקונטי5 היו הרבה בעיות במסלול, וצ'אנקים ממש התפוררו (יורי, דבר עם דן או גיא בעניין זה). פחות מומלץ לשימוש שלך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצאתי כמה שרשורים גם על כך שהמישלין מתפרקים במסלול, אבל המישלנים וגם הקונטינטל מיועדים לכביש לנהיגה ספורטיבית, ולא לימי מסלול אגרסיביים, לפי מה שהבחור רשם שם, הוא קנה את המישלן במיוחד ליום המסלול, ובסוף היום צד אחד של הצמיג היה שחוק ומפורר לחלוטין - אבל שם מדובר על רכב חזק שמיועד למסלול.

אני מניח שכל צמיג כביש, יתפורר על המסלול, השאלה היא האם הרכב שלי (שלא מתקרב בדרגות הכוח לרכבים מודרניים אחרים) יגרום גם הוא לצמיג להתפורר.

פורסם

המצב בקונטי ספורט5 הרבה יותר גרוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצאתי את הפוסט שדיברתי עליו, חייב לציין שלא עברתי על כולו, רק ברפרוף קל, הנה הקישור:

http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=504731&page=6

זה לא נראה מעודד, אבל שוב, ככל הנראה מדובר באדם שנוהג ברכב חזק מאוד, שמכוון למסלול, ובסופו של יום, זה צמיג כביש.

האם יש צמיגי מסלול חוקיים לכביש שיכולים לענות על הדרישות?

• תוכן חדש...