Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונות שם זה נראה כאילו הוא משתמש רק בחצי צמיג...פלא שהוא נראה ככה :shock:

האם אין מחשבה להשתמש בשני סטים של צמיגים? האחד עבור היום יום וסופ"ש והאחר עבור המסלול?

פורסם (נערך)

אכן הוא מציין ומדגיש את כיוון הקאמר שהיה לו ברכב באותו מסלול, וכנראה שמדובר בשימוש אגרסיבי מדיי וללא כיול מתאים, סה"כ יום מסלול בישראל, ויום מסלול בחול שונים בהוויתם (אם כי ההגדרה דומה).

לגבי שני סטים, זה פשוט יקר, למצוא עכשיו סט חישוקים נוסף, שלא לדבר על זה שאין לי מקום לאחסן אותם.

אנסה לברר זמינות של הPSS וכן תמחור, כמו כן.

אגב, מביקורות בחול (

) יש צמיג של יוקוהמה advan sport v105 שמדברים על כך שהוא יכול לתת פייט למישלנים, מישהו שמע? מכיר? עריכה אחרונה על ידי yuraskor
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת עידכון אחרי שיחה עם הצמיגאי שאני קונה אצלו, יוקו AD08 יש במלאי, כנ"ל גם R1R, לגבי מישלן PSS אין מה לדבר בכלל, את הPS3 אפשר להזמין, תשלום מראש ולוקח בין 40 ל-60 ימים, לגבי הקונטי לא הספיקו לברר מה יש במלאי ומה אין.

אחרי יום המסלול הבא כנראה שאבצע הזמנה לרביעיית PS3 (למרות שהיוקו שלי דיי טריים ועם מספיק בשר הם כבר עברו 40K ק"מ).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון.

לאחר הרבה לבטים, החלטתי להזמין את הPS3, לאחר שהוצע לי במחיר שקשה לסרב לו (ביחס לצמיג הספציפי).

הסט הוזמן דרך יבואן מקבילי, הגיעה לאחר כ30 ימים מיום ההזמנה.

הצמיגים מתוארכים סביב השבוע ה15 של שנת 14.

הצמיגים הורכבו לפני כחודשיים בדיוק לפני תחילת הגשמים (ניהיה מפחיד לנסוע על היוקו שהיו כבר גמורים).

בעת הרכבת הצמיגים, נעשה כיוון פרונט כדי למנוע שחיקה לא אחידה בין הצמיגים.

רשמים עד כה (לאחר כ4K ק"מ), הצמיג מציע אחיזה גבוהה מאוד, גם על רטוב, ההיגוי חד ומדוייק, הצמיג הרבה הרבה יותר שקט מהיוקו, וכמובן שהנוחות השתפרה ומזכירה נסיעה על צמיג בעל חתך גבוהה יותר.

לגבי נהיגה נמרצת, ימי מסלול עדיין לא יצא לי לעשות (הצמיגים הגיעו קצת אחרי היום מסלול האחרון, ולא רציתי לעלות עם היוקו ליום מסלול), אבל טיולים של שבת בבוקר בהחלט כן, והוא לא מאכזב, לא בזמן קטעי הנהיגה, וגם לא בנהיגה המנהלתית לשם ובחזרה.

פורסם

שלושת הסטים האחרונים שלי

R1R - אחיזה מגניבה ביבש, דורש מעט חימום, רועש ברמות בנסיעות מנהלתיות.

T1R - סביר בחודשיין הראשונים, אח'כ פשוט אחיזה פח ורעש הימהום מטורף

S.Drive - הותקן לפני חודש על אבארט 500, מעט רועש, אחיזה סבירה, גם ברטוב, למרות שהייתי מעדיף צמיג יותר 'קייצי', וכן, הוא מעט רועש יחסית לאחרים (73db בתקן לעומת 68-71 למישלנים וקונטים)

במידה שלי לא השגתי שום קונטי סביר הפעם :(, נמתין להחלפה וננסה שוב, מאיפה אתם מזמינים הזמנות מיוחדות ?????

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
שלושת הסטים האחרונים שלי

R1R - אחיזה מגניבה ביבש, דורש מעט חימום, רועש ברמות בנסיעות מנהלתיות.

T1R - סביר בחודשיין הראשונים, אח'כ פשוט אחיזה פח ורעש הימהום מטורף

S.Drive - הותקן לפני חודש על אבארט 500, מעט רועש, אחיזה סבירה, גם ברטוב, למרות שהייתי מעדיף צמיג יותר 'קייצי', וכן, הוא מעט רועש יחסית לאחרים (73db בתקן לעומת 68-71 למישלנים וקונטים)

במידה שלי לא השגתי שום קונטי סביר הפעם :(, נמתין להחלפה וננסה שוב, מאיפה אתם מזמינים הזמנות מיוחדות ?????

ליאור

כבר אמרתי לך איך אני הזמנתי את PS3. חבל ששמת את הS.DRIVE לעומת הPS3 הוא כמו פלסטיק יבש.
פורסם

האמת שמאוד אהבתי את הS.DRIVE, אבל הם היו קשים ורועשים, והאחיזה ברטוב הייתה פחות טובה מהמישלנים.

לגבי הזמנה מיוחדת, שאל את הצמיגאי שאצלו אתה בדר"כ קונה צמיגים שיברר לך לגבי צמיגים במידה שאתה מעוניין בה, גם דרך יבואנים מקבילים.

פורסם
כבר אמרתי לך איך אני הזמנתי את PS3. חבל ששמת את הS.DRIVE לעומת הPS3 הוא כמו פלסטיק יבש.

הי תמיר tgt

אתה צודק, אבל בשיקול הכלכלי הפשוט, כשהייתי בדיוק אחרי הרכישה, והיוקו היו בחצי מחיר מהמישלנים, ומתאריך טרי מאד, הלכתי עליהם ...

בסט הבא, אעלה כבר מ 195-45-16 ל 205-40-17 ואז אלך על הקונטי ספורט קונטקט 3-5 או על אחד המישלנים שציינת, בקצב שלי של 36,000 ק"מ בשנה זה מגיע מהר, מהר מאד :-P

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...