Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחרונה אני מחפש רכבים לרכישה.

התעניינתי לצריכת דלק של סובארו B4 מנוע 2000 שנת 2008. ראיתי באתר KML שצריכה האמיתית לפי האתר היא 10 קילומטר לליטר

רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן האם שווה לקנות את הרכב הזה

תודה רבה מראש

פורסם

יש לי את האימפרזה 2.0 AWD שזה למעשה אותה יחידת כוח ואותה יחידת הנעה.

אני עומד לפעמים על מכל של 1:9 ולפעמים על מכל של 1:11.

מכיוון ש-1:10 הוא הממוצע ביניהם, זה הגיוני.

אופנוען

פורסם

עם 1.4 טורבו, בעיר, בנסיעה אגרסיבית יחסית אצלי יוצא 12.5 ליטר ל-100. מפחיד לחשוב מה צריכה באופן נעיגה שלי ב b4. יכל להגיד לך שחבר שלי, עם b4 משנים הללו נסעה באוטובוס לעבודה, כי רצה לחסוך בדלק.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
1:9 זה בעיר או משולב?
לא יודע, משולב פחות או יותר אני מניח, כולל נגרר בחלק מהזמן.

אין לי B4, אבל באוטו שלי יש את כל המערכות של ה-B4 ולא נראה לי שיכול להיות כזה הבדל בתוצאות שלי אל מול חוות הדעת שאנשים מפרסמים.

עם מזגן, בעיר, אתה תראה תוצאה יותר קרובה ל-1:6.

אם אתה באמת דואג על הרכב וזו הוצאה שמטרידה אותך, רד מה-B4.

נשמע לי מוגזם מאוד 1:6.

לא הגיוני, זה כאילו בזבוז בכוח ע"י נהג שאו שלא אכפת לו לבזבז או שאין חו חוכמה להבין מה זו יעילות בשימוש נכון ברכב בזמן הנהיגה.

אופנוען

• תוכן חדש...