Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת מחפש רכב לשיפורים או לפחות רכב שיהיה עם הרבה כוח סביב ה200 כ״ס. התקציב הוא 55-60 אלף.

לא משנה לי ידנית או אוטומט.

אני כרגע נוהג עד גולף 2002 2.0

לא משנה לי כ״כ הצריכת דלק.

עדיפות למרכב 3 דלתות או 5 (בהתאמה)

התקציב כמובן לא כולל שיפורים.

פורסם (נערך)

זה לא רק צריכת הדלק - זאת גם התחזוקה השוטפת.

אם אין לך בעיה עם הנעה קדמית -

וולבו S60T5 - אבל צפה פגיעה לגבי תקלות ועלות שוטפת, במיוחד במודלים שאתה יכול להרשות לעצמך.

אופציה מעט צנועה יותר, אם תצליח למצוא אחת במצב סביר בתקציב שלך - סיאט לאון 1.8 טורבו ידנית.

לצורך העניין VAG עם מנוע 1.8 או 2.0 ליטר טורבו הם כר פורה לשיפורים ויש בישראל הרבה ידע וניסיון בעניין. אבל בתקציב שלך למצוא אחת נורמלית עלול לקחת הרבה מאוד זמן.

הנעה אחורית -- יש הרבה מכוניות יוקרה חזקות בתקציב שלך, אבל התחזוקה עלולה להיות כואבת, כואבת מאוד. ראה שרשור גדול שהיה בעניין בפורום כללי.

ספציפית יותר - קאדילק CTS מוקדמת. כל מיני BMW חזקות וקשישות ושאר אקזוטיקה כגון יגוארים וכו'.

אופציה מעניינת נוספת (אבל נדירה) - סובארו B4 עם מנוע 3 ליטר.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)

לדעתי - תגביל את עצמך קודם כל לידני ותחסוך עגמת נפש עתידית (מכוון הגיר).

כ"כ - רכב מטורבת בלבד (לפחות לדעתי, שוב).

אתה רוצה רכב שכבר משופר או רכב "בסיסי" ואז לשפר לבד ?

אני מצטרף לדעת דוק - פולקסווגן מהדגמים שהציע חייבות לבוא בחשבון או איביזה 20VT / לאון 1.8 טורבו.

אולי יותר קשה יהיה למצוא רכב במצב טוב. כ"כ - אני מניח (מהצצה חטופה ביד 2) שתצטרך לרדת בשנתון (רכב יותר ישן או לפחות לא יותר חדש ממה שיש לך היום, לפחות במקרה של golf gti. איני יודע האם זה מהווה שיקול... ?)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו שנאמר מעליי, מנועי ה-1.8T הוותיקים והמצויינים של VAG יתנו מענה הולם.

לי אישית הייתה איביזה קופרה שנת 2008 ידנית סביב ה-230 כ"ס בהשקעה מינורית יחסית, צריכת דלק שפוייה ואחזקה לא יקרה.

פורסם

מצתרף לרושמים מעליי, בקונצרן וואג היום אפשר בארץ במחיר שפוי למלא סוסים והמון ואחיזה .

את ה 1.8 הכי זול היום לשדרג ,הכי זמין וכנראה גם מלא ידע.

• תוכן חדש...