Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי I10 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מיתלבט ליקנות I10 ידנית החדשה ללימודים לתקופה של 3-4 שנים אולי יותר,אני עובד במקום הררי לכן אולי תיהיה קצת בעייה ביגלל המנוע??

השאלה שלי היא צריכת הדלק האמיתית שלה לפי נתוני היצרן היא ממש נמוכה אבל בנסיעות מבחן שעשו כמה אתרים זה שונה באתר אחד היא 1:19 באחר 1:14 אולי חלק מהכתבות ממומנות על ידי גופים כאלה ואחרים?

מישהו פה יש לו ויכול לתת חוות דעת?

תודה.

פורסם

אני נסעתי 3 שנים על הפנדה באזור הררי ולא סבלתי,היונדאי לא בין החיסכוניות שיש כמו שקראת במבחנים אבל היא מאובזרת עם מושבים טובים,לדעתי המיני הטובה ביותר,אולם עכשיו מוכרים את המיקרה גם ב60 היא זריזה יותר ומרווחת יותר,מציע לבדוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה ההתרונות של המיקרה לעומת ה i10 חוץ ממנוע חזק יותר?עד כמה הוא חסכוני יותר ויך התנהגות הכביש שלו?

פורסם (נערך)

למיקרה יש יתרון אחד נוסף על ה-i10 מלבד צריכת דלק נמוכה וכוח: תא מטען. בכל השאר, ה-i10 מודרנית יותר. רוצה מכונית מודרנית לתוואי הררי שמשיגה צריכת דלק נמוכה? ובכן, אלא אם יש לך אלרגיה קשה לרכב איטלקי כמו כמה מחברי הפורום, קח פנדה. הנה מדוע:

רכב לתוואי הררי = מומנט בסל"ד נמוך

מומנט בסל"ד נמוך + צריכת דלק נמוכה + מרכב מיני = פיאט פנדה

---

רכב לתוואי הררי + צריכת דלק נמוכה + מרכב מיני = פיאט פנדה

מ.ש.ל. :-P

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

כמה עולה פנדה היום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין שלא יותר מאלו שהשוותי אותה אליהן, אם תראה רצינות. במקרה הכי גרוע, תחזור להתלבטות המקורית.

בכל מקרה, מה אני סח - הסכוי שמישהו יוציא פיאט עממית מהסוכנות, הוא נמוך יותר מהסכוי שארדואן יהפך ציוני. חוץ ממך וממני, לא זכורים לי עוד רוכשים בפורום ("משפחת ה-500" ושאר המותגים הנפרדים זה לא עממי).

:idea:
פורסם

הפנדה רכב מאוד אמין, חסכוני ואחזקה זולה, מאוד מרווח ביחס לאיך שהוא נראה אבל הרכב נראה כאילו לקחו אותנו 20 שנה אחורה.

המיקרה חסכונית בדלק, תט מטען גדול יותר מה-i10, אולם טיפה פחות נוחה לנסיעות ארוכות.

i10 רכב בקטגוריית המיני אכן אחד הטובים, מושבים נוחים, מאובזר, פחות מרווח וקצת פחות חסכוני בדלק לעומת המיקרה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...