Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פיגו 308 מנוע 1.6 שנת 2010 עם 98 אלף ק"מ.

לאחרונה, ההעברה מההילוך ה1 להילוך ה2 מתבצעת כאילו הגיר מבצע העברה אגרסיבית. הטורים עולים בהתאם, אבל נראה שלשנייה ההעברה נתקעת והרכב מאיץ לאט מאוד (מאיץ לאט רק ברגע של ההחלפה, ההאצה בלי קשר תקינה). כשהעברת הילוך מתבצעת, יש קפיצה של הרכב כאילו הוא השתחרר מאחיזה מאחור ואז הוא ממשיך להאיץ.

הבעיה היא אך ורק בין ההילוך ה1 ל2, בשאר העברות ההילוכים אין את הבעיה.

אציין שיש אפשרות לעבור לידני ממוחשב ברכב, ואין קפיצה בין ההילוך ה1 ל2.

תודה מראש!

פורסם

אם מדובר על גיר AL4 עלות התיקון נעה בין 1400-2000 ,תלוי אם התיקון יהיה במוסך מורשה יבואן או מכון גירים.

עדיף לבחור במכון גירים אוטומטיים/מוסך מתמחה בדגם ולחסוך כמה מאות ש"ח בלי להתפשר על איכות העבודה.

יש להחליף בנוסף לשסתומים ברובה המקרים גם שמן גיר -זה הגורם למחיר הסופי.

ציין מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצות למוסכים מתמחים בדגם/מכוני גירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

וואו רציני? חזרתי מתיקון כמה דברים ובדיקת גיר אצל אמ הדרך. אמרו שהכל בסדר ותיקנו מה שהיה בעייתי. אני מרמת גן. ועשיתי עכשיו טיפול גדול 100 אלף קמ.

השאלה אם זה באמת.הבעיה הזאת ונתקלתם בזה או שמעתם שזאת הבעיה היחידה שיכולה להיות?

פורסם

קשה לדעה אם יש בעיה בלי לנהוג על הרכב.

בהרבה גירים כאלו כשהם קצת מתבלים ומתיישנים החלפה מראשון לשני הופכת ללא חלקה, מלווה בקפיצה.

תלוי עד כמה הקפיצה חזקה ומורגשת.

• תוכן חדש...