Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפה עזרה בקשר לנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שיעור 20 ויש לי קצת בעיה בלתת זכות קדימה עם משולש ... המורה אומר לי לבוא בהילוך 1 תוך כדי גלישה ... אף פעם לא מצליח לי .. או שאני עוצר לפני או שאני נכנס כבר לצומת .. שיעור הבא הוא אמור לחרוש איתי על זה ... יש לכם טיפים בשבילי ?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

כן. אל תלמד נהיגה באינטרנט.

תתרגל עם המורה בשיעור הבא. בשביל זה יש שיעורי נהיגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה הסרט ..?

כשאתה מתקרב לאותו תמרור משולש \,/

אם אין אף אחד אתה יכול להמשיך לנסוע !

אם יש מכונית שמתקרבת לאותו צומת אתה חייב לעצור או להאט !!! תלוי במהירות הרכב שמתקרב !!!

בטסט זה אחד הדברים הכי חשובים .. רואים איך אתה משתלב בכביש ישר !

בטסט עצמו עדייף לעצור תמיד ... אני כמובן כבר משתלב כמו גדול בשוונג אבל לפעמיים אין מה לעשות חייבים לעצור !!

יום טוב !

פורסם

באמת נכון שלא תוכל ללמוד נהיגה באינטרנט וכדאי לתרגל עם המורה שלך.

אבל בכל מקרה, שאת מגיע לתמרור תן זכות קדימה, המשולש כמו שקראת לו, אתה אמור להאט ואף לעצור במקרה הצורך, להסתכל לצדדים ובמיוחד לצד ימין, ולחצות את הצומת או לפנות שפנוי, אל תגלוש בהילוך ראשון, רצוי בהילוך שני להיכנס לכל צומת לא מרומזרת.

בהצלחה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...