Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי לא קשור שיש אבל קבל:

http://Www.4tm.co.il

ולגבי הרכב, נראה לי שהשקעה ברכב עד 75-80 כרכב יחיד היא חכמה בתנאי שמקבלים הנחה משמעותית מהמחיר של היבואן. כמו כן, נמאס לי מרכב ישן וממש בא לי רכב חדש. אולי אסכים להתפשר על רכב בן שנה אבל לא מעבר.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

בדיוק בשבילך - ראה את הסיקור שפורסם השבוע בוואלה רכב במסגרת המבחן ארוך טווח שהם עושים ל-I10. בסיקור האחרון הייתה התייחסות לשאלה האם הרכב יכול להכיל במושב האחורי כיסאות בטיחות של 2 ילדים קטנים + תינוק אחד והתשובה הייתה שכן!

הרכב מאוד פרקטי ואיכותי.

תוכל לקרוא את הסיקור במלואו כאן: http://cars.walla.co.il/?w=/4735/2776148.

פורסם
הכי לא קשור שיש אבל קבל:

Www.4tm.co.il

ולגבי הרכב, נראה לי שהשקעה ברכב עד 75-80 כרכב יחיד היא חכמה בתנאי שמקבלים הנחה משמעותית מהמחיר של היבואן. כמו כן, נמאס לי מרכב ישן וממש בא לי רכב חדש. אולי אסכים להתפשר על רכב בן שנה אבל לא מעבר.

מהקישור שלך אתה אמור להבין בכספים ותחשיב נכון?

למה אתה מסתכל על דברים לא חשובים, בחישוב הכללי אתה תוציא בהרבה יותר על חדש.

מה אתה כל כך מפחד מעניין הדלק עם נסועה של 18K בשנה? רוב רובם של הרכבים הקטנים יעשו לך 12-14 ק"מ/ל' משולב.

רוצה לחסוך תקנה דיזל או היברידית. אין פה קסמים. לדעתי אם התקציב שלך 30K אז קונים רכב ב-25K, אין מה לעשות.

ברור שנמאס לך מרכב ישן ובא לך לפוצץ 60K-70K עם הלוואות כדי לנסוע בחדש אבל לדעתי קונים רכב במסגרת

התקציב או גג 15% הלוואה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מהקישור שלך אתה אמור להבין בכספים ותחשיב נכון?

למה אתה מסתכל על דברים לא חשובים, בחישוב הכללי אתה תוציא בהרבה יותר על חדש.

מה אתה כל כך מפחד מעניין הדלק עם נסועה של 18K בשנה? רוב רובם של הרכבים הקטנים יעשו לך 12-14 ק"מ/ל' משולב.

רוצה לחסוך תקנה דיזל או היברידית. אין פה קסמים. לדעתי אם התקציב שלך 30K אז קונים רכב ב-25K, אין מה לעשות.

ברור שנמאס לך מרכב ישן ובא לך לפוצץ 60K-70K עם הלוואות כדי לנסוע בחדש אבל לדעתי קונים רכב במסגרת

התקציב או גג 15% הלוואה.

אבל עדיין,רכב זו קנייה אמוציונלית ואין מה לעשות עם זה.

אם אתה נוסע 18 בשנה אז יד שנייה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מציע לך לקנות פיאט גרנדה פונטו, שתעשה 1:14 גם בתוך העיר, מציעה מרווח מצוין בתוך הרכב, יש לה בגאז' לא רע בכלל והיא גם אמינה.

נקודת התורפה היא הגיר הרובוטי, אבל תקלה יקרה בו היא לא מחויבת המציאות - ומה שבטוח זה שבינתיים אתה משלם מחיר סופר נמוך, מחיר הביטוח נמוך והחיסכון בדלק מובטח לך.

• תוכן חדש...