Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום

אני רוצה לקנות מצלמה לרכב שלי והשאלה שלי אלכם היא כזו

המצלמה מגיע עם חיבור למתח של המצת ברכב ואני רוצה לדעת העם אפשר לחבר את המצלמה לחיבור של החוטים ברכב מבלי לחבר את המצת (בדומה לחיבור של דיבורית קבוע ברכב )

העם זה אפשרי ?

ועם כן אשמח לקבל הסבר איך לעשות את זה נכון

עריכה אחרונה על ידי alondon
פורסם

אהלן,

תוכל לראות בחתימה שלי כיצד חיברתי מצלמת רכב אצלי. אני חושב שההוראות שכתבתי הן די ברורות. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

פורסם

היי

במדריך שלך אתה מסביר איך לחבר מפצל של המצאת

אני לא מעוניין בעוד חיבור של המצת אני רוצה לחבר את המצלמה ישרות לחוטים ל פלוס ומינוס

העם זה אפשרי ?

ועוד דבר עם כבר מדברים על חיבור מפצל למצאת (למרות שאני מדיף שלא אבל סכרן לדעת ) כאשר אני מחרב את המפצל זה דומה לחיבור של דיבורית

כי נגיד בדיבורית יש 3 חוטים מדומה לרדיו

פורסם

תוכל לקנות ממיר מתח ייעודי למטרה זאת ולהתקין אותו על מתח קבוע/מתח אחרי סוויץ' לפי רצונך.

מדובר במוצרים בצורה כזאת: http://www.ebay.com/itm/1PC-DC-DC-Converter-Module-12V-To-5V-USB-Output-Power-Adapter-New-/141051838412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d7583fcc

אל תסמוך על כך שכתוב 3A, זה לא הולך להטעין לך את הגלקסי 5 במהירות.

אם תרצה אתה מוזמן לאסוף אחד כזה בחינם מבאר שבע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...