Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לאחרונה שמתי לב שהמצבר היחסית חדש שלי (כחצי שנה) מתרוקן לאחר שהאוטו עומד כיומיים. בבדיקה במוסך התגלה שהרדיו הוא הבעיה ולאחר ניתוקו הבעיה נעלמה. הרדיו הספציפי הזה נמצא ברכב כבר כעשור ומעולם לא גרם לבעיות מהסוג הזה. יש לציין גם שהוא לא דרש מפתח בסוויץ' בשביל לעבוד ויכל לפעול גם כשהרכב כבוי לגמרי, פשוט תמיד הייתי מוריד את הפאנל עם כיבוי הרכב. מה יכל לגרום לכך שפתאום הוא התחיל לרוקן את המצבר גם ללא פאנל כשהרדיו מכובה לגמרי? האם ניתן לחווט אותו מחדש כך שלא יוכל לפעול כלל כשהרכב כבוי עלמנת להתגבר על הבעיה או שעדיף כבר לקנות יחידה חדשה?

תודה רבה.

פורסם

גש לחשמלאי רכב שיעביר את הרדיו לפעולה דרך הסוויץ'.

התקלה הזו קרתה לי לפני הרבה שנים ברכב שהיה עם רדיו מהתקנה מקומית.

להערכתי גם המצבר שברכב מתחיל להיפגע מהצרכן הפרזיטי שיושב עליו.

פורסם

1. הוא תמיד פרק את המצבר.

2. יתכן והבעיה כעת החמירה כתוצאה מאחת או יותר מהסיבות הבאות:

א. אתם נוסעים פחות עם הרכב. [זמן פריקה עד לתחילת טעינה ארוך יותר]

ב. המצבר כבר "עייף".

בכל מקרה המצב היה תמיד לא תקין. יש לגשת לחנות אבזרים ו/או לחשמלאי ולבצע חיבור אחרי סוויץ'. הווה אומר שאת החוט האדום [בד"כ] יש לחבר לפקודה ACC ואם אין כזו אז לפקודה מס' 15. [מתח מוזן לאחר סיבוב סוויץ'].

לא מן הנמנע שהרדיו תקול. את זה ניתן לוודא בקלות שלאחר חיבור מתח אחרי סוויץ' אסור שתהיה זליגה חריגה .

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובות.

במידה ואעביר את הרדיו לפעולה אחרי הסוויטצ' קראתי שהתחנות וכל ההגדרות האחרות של המכשיר יאופסו עם כל התנעה. האם הבנתי נכון?

פורסם

אכן, החוט הצהוב והאדום מתמזגים יחד לאחד ובהמשך מתחבר אליהם עוד חוט אדום שאני לא יכול לזהות. לא נראה כמו משהו שאני אוכל לפתור בעצמי.

מוזר שהחשמלאי שזיהה את הבעיה לא אמר דבר על הנושא.

פורסם (נערך)

אין לי בעיה להפריד את האדום מהצהוב. אבל אין לי מושג לאן לחבר את האדום לאחר מכן. אין כבל אדום משוחרר שמחכה לו. לא ממה שאני רואה לפחות :(

זה המצב של החיבור כרגע (סלחו לי על הסקיצה הגסה):

cables.jpg

עריכה אחרונה על ידי Stubb
פורסם

אז גש למישהו מקצועי כמו חנות התקנות או חשמלאי ובקש שיחברו את המכשיר כפי שהומלץ להלן. לאחר החיבור בדוק שאתה סוגר סוויץ' ממתין כמה שניות, פותח חזרה סוויץ', ובודק שהתחנות נשארו בדיוק כפי שכוונת אותם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התחנות לא הלכו לאיבוד גם קודם כי הגיבוי היה מחובר למתח מצבר יחד עם הסוויץ

אם החיבור של הרדיו הוא נכון אז כשמכבים סוויץ גם הרדיו נכבה וכשמדליקים סוויץ הרדיו נדלק והתחנות נשמרות

פורסם

קניתי רדיו חדש והם התקינו אותו כמו שאמרתם. מקווה מאוד שהבעיה לא תחזור. תודה רבה על התגובות!

• תוכן חדש...