Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר כאמור בC4 1.6 אוטומטית 120 כ"ס, שנקנתה בסוף שנת 2012 ומשרתת מאז את הוריי. במעמד ההזמנה הורחבה האחריות לשנה ה4 בתוספת תשלום.

במשך פחות משנתיים בהן הוריי מחזיקים ברכב בוצעו 5 ביקורים במוסך. כ4 חודשים לאחר הקנייה, הרכב לא הניעה והגיע למוסך על גרר. נמצאה תקלה, UNIT PROTECTION AND MANGMENT UPPLY. הוחלפה תיבת הנתיכים במסגרת האחריות. לאחר חודש וחצי הרכב התחיל להתנהג מוזר, בבדיקה במוסך הסתבר שזה קשור לאותה התיבה, הרכב חובר למחשב ותוקנה התקלה. בדיעבד הסתבר שזו תקלה ידוע והיצרנית אפילו הוציאה תיקון יזום על כך. באותה עת, היה במוסך נציג מטעם היבואן, אבא שלי פנה אליו בטענה שמדובר ברכב חדש שכבר מבקר פעם שנייה תוך 5 חודשים מהקנייה במוסך, הנציג פתר את העניין ב"דברים קורים"...

לאחר פחות מ3 חודשים נוספים, המזגן הפסיק לעבוד, לאחר בדיקה במוסך הסתבר שיש תקלה בכפתור הפעלת המזגן. הוחלף הכפתור במסגרת האחריות.

שנה של שקט, שלאחריה, עקב תלונות על קרטועים וחוסר סחיבה. הרכב נבדק במוסך והסתבר שיש צורך בעדכון תוכנה.

חודש לאחר מכן, הרכב התחיל להתחמם נעצר בצד והגיע על גרר למוסך, לאחר בדיקה נמצאה התקלה SENSOR TEMPRATURE COOLANT SIGNAL. הוחלף יונט חום מנוע במסגרת האחריות.

חשוב לציין שאבי להוציא את אותן תקלות, לאורך הזמן, מרוצה מהרכב, והוא עונה לצרכיו.

עניין התקלות משאיר כמובן טעם "מר בפה" ואותה התייחסות של נציג היבואן לא מוסיפה להרגשה.

השאלה אם זה בגדר הסביר ואין מה לעשות או שיש טעם לפנות ליבואן ולדרוש פיצוי כלשהו אם בכלל?

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

רכבים מתקלקלים מדי פעם יש רכבים שיותר ויש שפחות כל עוד מתקנים את התקלה בזריזות ומקצועיות ואתם מקבלים שירות טוב מהמוסך על מה יש לבוא ולדרוש פיצוי ?

פורסם (נערך)
אני לא הייתי מסוגל לומר שהייתי מרוצה מרכב כזה.

יותר מדיי תקלות.

בדיעבד - מצויין שהרחבתם מאחריות.

מה הייתם עושים בלי זה ?

כן, המטרה הייתה לשקט נפשי כמה שיותר ארוך. בדיעבד זה הסתבר כצעד נכון. חבל שוב, שהתקלות מעיבות על ההנאה מהרכב. הדאגה מה יקרה לאחר שהאחריות תחלוף ויהיה עליהם לשאת בעלות התיקון לבד. ציינתי זאת קודם שאני מבין שתקלות יכולות לקרות אך ריבוין והעובדה שבחלקן נדרשה השבתה מוחלטת של הרכב והזדקקות לגרר, לא מוסיפה.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

לא הייתה אפשרות לרכוש את האחרת האחריות קצת לפני סוף האחריות של השנה השלישית ?

כי מי יודע מה יקרה לרכב תמכרו אותו טוטל לוס

פורסם

רכב כזה בעל נטיויות "לימוניות" לא הייתי מחזיק יום בודד לאחר תקופת האחריות.

סתם מתוך עניין - אילו תוספות הותקנו בארץ? קודן? איתורן? חיישני רוורס? מערכת מולטימדיה? שלטי נוחות? סגירת חלונות?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רכב כזה בעל נטיויות "לימוניות" לא הייתי מחזיק יום בודד לאחר תקופת האחריות.

סתם מתוך עניין - אילו תוספות הותקנו בארץ? קודן? איתורן? חיישני רוורס? מערכת מולטימדיה? שלטי נוחות? סגירת חלונות?

איתמר

רשית אין פה שום דבר שקשור לרכב לימון

שנית לא בטוח שזה נכון אני מכיר מקרים שבתקופת האחריות תוקנו כל מיני דברים ידועים שנוטים להתקלקל והוחלפו בחלקים משופרים שלא עושים יותר בעיות ואז הרכב מתגלה כאמין יותר בהמשך הדרך

פורסם

ההגדרה של רכב לימון היא בדיוק מה שמתאר פותח השרשור, כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שלא אמורים לקרות ברכב חדש. לבקר 5 פעמים לא מתוכננות במוסך בתקופה של שנה וחצי זה רכב לימון.

מצד שני, לחבר שלי יש מגאן 2004 שביקרה לא מעט פעמים במוסך בצעירותה אצל הבעלים הראשון, ודווקא במשך הכמעט-שבע-שנים שהיא אצלו רק פעמיים היא נאלצה להיכנס למוסך על תקלות לא מתוכננות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

רכב לימון זה משהו שיש בארה"ב ולא בארץ ויש לזה הגדרות מדוייקות ומה שתואר פה זה לא בדיוק זה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

זה שלרכב שלך יש תקלות זה לא תקין,אבל היבואן נותן לך מענה הולם.

עדיף לך להפטר ממנו לפני סיום האחרות שלא יישאר לכם הזיכרון רע ממנו.

יכול להיות שמעכשיו הרכב ייכנס רק לטיפולים שוטפים למוסך הכל תלוי במזל שלכם.

פורסם
אז כדי לסכם. אין לי מה לבוא לשירות הלקוחות של לובינסקי בטענות? התיאור הנ"ל הוא בגדר הסביר?

תבוא בטענות מה יש לך להפסיד? רק אל תפתח ציפיות יתר

פורסם

המעניין בכל זה שנושא תיבת הפיוזים ויוניט החום אלה תקלות ידועות. לפי מה שהוסבר לי במוסך מדובר בחלקים הידועים כבעייתיים ונוטים לשבוק חיים. חבל שהנושא לא נבדק במהלך הטיפול השוטף אותו עברתי. וזה עלה רק כשהרכב הושבת ואבי היה צריך להזמין גרר. כנראה דוגלים בתחזוקת שבר ולא בטיפול מונע.

פורסם
תבוא בטענות מה יש לך להפסיד? רק אל תפתח ציפיות יתר

הרכב עומד לפני טיפול שנתי. מי יודע, אולי בלובינסקי יחליטו להיות נדיבים.

• תוכן חדש...