Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא "אם כל הלימונים", אבל רכב לימון בהחלט.

אני הייתי שוקל מכירת הרכב לקראת תום האחריות שלו (לדעתי זה ממש מתבקש, וגם אם תאמרו שכל התקלות שיכלו להיות כבר היו, תוקנו ולא יופיעו שוב).

alfa 156 2.5.

פורסם
המעניין בכל זה שנושא תיבת הפיוזים ויוניט החום אלה תקלות ידועות. לפי מה שהוסבר לי במוסך מדובר בחלקים הידועים כבעייתיים ונוטים לשבוק חיים. חבל שהנושא לא נבדק במהלך הטיפול השוטף אותו עברתי. וזה עלה רק כשהרכב הושבת ואבי היה צריך להזמין גרר. כנראה דוגלים בתחזוקת שבר ולא בטיפול מונע.

תקלות חשמליות או אלקטרוניות זה לא משהו שניתן לבדיקה מראש או באופן תקופתי אז צא מההצהרות על תחזוקת שבר

פורסם

עדכון קטן, שלחתי מכתב לשירות הלקוחות של לובינסקי. חזרה אלי נציגה עוד באותו היום.

הנציגה הסכימה איתי שזה לא תקין, וציינה שהיא עברה על כל היסטוריית הביקורים במוסך, וממש התחננה שאני לא ארגיש לא טוב עם כל העניין ושזה יכול לקרות ושהיא מקווה שמעכשיו אני באמת רק יהנה מהרכב. בגלל שמטבעי אני לא אחד כזה שדורש דברים אלא רק אם אני במצב רוח מסויים, שלא שרה עלי באותו הרגע. מלבד שיחת החיזוק והתמיכה לא דרשתי וגם לא קיבלתי שום פיצוי. מלבד אוזן קשבת טלפונית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הסאגה ממשיכה. יום חמישי הרכב לא הניעה. ניסיון נוסף בראשון, הניעה. בבדיקה במוסך, הסתבר שהלך המצבר. והרכב עוד לא בן שנתיים :|

שמו מצבר חדש של 60AH START UP, אני מבין שזה וורטה בעצם? טרי טרי שרק הגיע אליהם.

מקווה שזו הבעיה האחרונה שנחווה עם הרכב בשנים הקרובות.

פורסם

זה דווקא ראוי לציון, אצל רוב היבואנים האחריות על המצבר היא לשנה בלבד.

כך שאם החליפו לך ללא השתתפות שלך-הרווחת, וזה לא מובן מאליו.

פורסם

יכול להיות, מניסיון אישי- בצ'מפיון ובדלק מוטורס האחריות היא שנה אחת בלבד.

• תוכן חדש...