Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה עניינית ומועילה ביותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבנתי שבבדיקת רכב לפני קניה אותם המוסכים דוחפים קבוע 'תקלות' שלא בהכרח יש.. למה כביכול לא להתייחס בתוצאה של הבדיקה?

תעבור על מס' שרשורים בפורום הזה בהם מצורפת בדיקה שאנשים עשו לפני הרכישה ובאו לכאן להתייעץ.

יש כמה סעיפים שחוזרים על עצמם אוטומטית, לא משנה בן כמה הרכב ומה מצבו. לדוגמא: רעש שסתומים, זויות היגוי, שפשופים ולחיצות פח וכו'.

פורסם
תעבור על מס' שרשורים בפורום הזה בהם מצורפת בדיקה שאנשים עשו לפני הרכישה ובאו לכאן להתייעץ.

יש כמה סעיפים שחוזרים על עצמם אוטומטית, לא משנה בן כמה הרכב ומה מצבו. לדוגמא: רעש שסתומים, זויות היגוי, שפשופים ולחיצות פח וכו'.

גם נקישות בשילוב הילוכים ונזילות שמן רשום בכל בדיקה של רכב שגמע 80 אק"מ ומעלה.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם
אתה יכול לקנות יונדאי I30 שנת 2009 במחיר הזה או מאזדה 3 שנת 2009

רכבים עם שוק הרבה יותר טוב מהשוק של הסובארו

לא הייתי משלם על הסובארו יותר מ 14000 שקלים.

בהצלחה.

אני אשמח ליונדאי I30 או מאזדה 3 2009 במחיר הזה. תודה.

פות"ש, נשמע שנפלת על סוג של "מציאה" תמיד כדאי לנסות להוריד עוד קצת במחיר, אבל בגלל אלף ש"ח לא הייתי פוסלת את הרכב. כדאי לך לבדוק את מחירון לוי יצחק המשוקלל, אולי זה יעזור במשא ומתן.

בהצלחה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני אשמח ליונדאי I30 או מאזדה 3 2009 במחיר הזה. תודה.

פות"ש, נשמע שנפלת על סוג של "מציאה" תמיד כדאי לנסות להוריד עוד קצת במחיר, אבל בגלל אלף ש"ח לא הייתי פוסלת את הרכב. כדאי לך לבדוק את מחירון לוי יצחק המשוקלל, אולי זה יעזור במשא ומתן.

בהצלחה.

בשמחה.

צור איתי קשר ביום ראשון ונקדם את הנושא.

יש אפילו במודעה בפורום הזה בפורום קניה ומכירה.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם (נערך)

במודעה אתה מבקש 35 כאשר בשרשור אנחנו מדברים על 23, הבדל של 12 אלף ש"ח, הפרש של 50% מהסובארו המדוברת.

בכל אופן, אם יש גמישות אשמח שנדבר ביום ראשון.

נ.ב. ההודעה הקודמת שלי נכתבה בלשון נקבה לא במקרה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...