Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמלים בתמי4?

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל עונת קיץ נראה שהנמלים רוצות לשים קץ לחייהן ומתאבדות בכוס שנשאר בה קצת מים ותמיד מוצא לפחות אחת ליום נמלים שיוצאות כביכול מהתמי4.

לדעתי הן מטפסות עד לברז מים עצמו וברגע שמוזגים מים אז הן נופלות גם כן לכוס..

מישהו נתקל בתופעה הזאת?

יש פתרון?

פעם היה דיזיקטול גרגירים, היום מה יש?

פורסם

אמרו לי לשים חתיכות שום, כנראה שהנמלים בשונה מערפדים זה לא מזיז להם...

מישהו נתקל בזה ו/או יש לו מושג מה יכול להרחיק אותם מהתמי4?

פורסם

איפה לשים שום ? במים ? לתלות על הקיר ? :-D

אם כבר - חרקים אינם אוהבים עלי דפנה (השאלה רק איפה לשים את זה). בארונות שיש בהם אוכל (קטניות,פירורי לחם וכיו"ב - אני תמיד מפזר כמה מאלה).

alfa 156 2.5.

פורסם

למיטב הבנתי, נמלים במיני בר זו תופעה שנגרמת בעיקר בגלל שמכינים קפה מעל המכשיר, והסוכר נשפך על הגג של הבר- ולך תדע לאן הוא מתגלגל. והנמלים מוצאות אותו ומקימות מושבה. מניעה זו התרופה הכי טובה, פשוט לא להכין את הקפה ישירות מעל המכשיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חולגי - ליד ובצדדים של התמי4 :D

אני אבדוק את נושא העלי דפנה..

ברווז - יכול מאוד להיות אבל אנחנו לא מכינים קפה [יש מכונת אספרסו, ויותר נכון שותים אספרסו אם כבר] - נטו מים קרים \ חמים..כמובן שגם אין שום דבר על הבר עצמו.

מה שמוזר ואני נתקל בתופעה הזאת בכל קיץ כבר שנים על גבי שנים - גם אם תניח כוס חצי \ רבע מלאה במים על השיש בזמן כלשהו תראה נמלים צפות לך בתוך המים... כאילו מרוב החום הן מתאבדות או לא יודע מה.

למה וממתי נמלים מחפשות מקור מים?

אולי מהמלחים שעל הפלסטיק של 'הברז' שנוצרו עם הזמן מרוב השימוש במים? הרי לשם הן מטפסות..

פורסם

תופעה מעניינת. אצלי זה מופיע בקנקן של בריטה (עם הפילטר) ובקומקום,

ורק בחודשים האלה של השנה - הנמלים פשוט מתאבדות על כל מקור מים "עומדים".

למען הסר ספק - אין שמץ של גרגר סוכר בסביבה, ואם לא מטפלים בנקודת הכניסה של הנמלים

הן חוזרות לקנקן גם אחרי ניקוי מקיף ותקיף שלו.

תעלומה. בגירה? אבטיח?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אצלנו קיימת אותה תופעה כבר במכשיר השני של תמי4 (אל תשאלו למה התפתנו לעיסקה הזאת שוב, אני הייתי נגד).

כשפתחתי את המכשיר הקודם הייתי בשוק ממה שראיתי, היה שם ג'ונגל של תיקנים וחיות מוזרות - בתמי4 טענו שזה לא מגיע למים ואנחנו נאלצנו לזרוק את המכשיר (עד היום יש לי איפשהו במחשב את התמונות של המחזה הלא נעים שנגלה לעינינו באותה עת).

ceyal - אני זוכר נכון שאתה עובד/עבדת בתמי4 (שטראוס מים) או שאני טועה?

פורסם
הדברה, רצוי k300.

איציק

רק לא לרסס ישירות לתוך המתקן, כן?

עד שיש לכם משהו שמוציא מהמים את חומרי ההדברה... :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...