Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העבודה הכי כיפית בעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נראה שהם בודקים הכל חוץ מהגיר.

זה היה בעידן הגיר הפלנטרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מתחם השירות של צ'מפיון לא?

למי שתהה, בסרטון המקורי מופיעה גם הפאביה, אבל במבחני הקפיצות היא פשוט המריאה אל מחוץ לפריים ולא התרסקה כמו החובבנים מפולקסווגן 8)

פורסם

היו להם בעיות כמו היום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשמגיע להם, אני מסכים שצריך להיכנס בהם. וחזק. [גיר, מותחן, פנסים ויש עוד הרבה...]

מה דעתכם לקחת קצת הפסקה מהם? יש עוד רכבים עם בעיות גיר מצמד כפול. [פוקוס, פיאסטה, והרשימה לא קצרה]

העולם לא מתחיל ונגמר ב-VW-, למרות שבארץ נדמה שזה ככה. לצערנו זה היבואן שמוכר הכי הרבה רכבים שהולכים למגזר הפרטי, ומכאן שיש הכי הרבה תלונות {שהם מפורסמות בכל מקום}. למרות הכל גם חלק מבינינו חוזרים לקנות אותם שוב ושוב. ועדיין יש להם מדיניות מחורבנת בטיפולים, תיקונים ותמחור החלפים. למרות שהם לא ממש שונים מיבואנים אחרים בישראל.

אני גם בעל רכב מקבוצה זו ומבטיח שאם תתעוררנה בעיה, כל המדינה תדע מזה.

צר לי אם פגעתי ברגשותיהם של אלה שנכוו עם רכבי הקונצרן. אני מבין ללבם.

ושוב, בכל יום שאני נוסע בדרך למשרד אני מביט לעבר מוסך מורשה טויוטה המקומי {מוסך הבנים}, והוא תמיד מלא, עם רכבים שעומדים בחוץ, עם כרטיסי עבודה אליהם.

פורסם

ככה גרמנים (אמיתיים - VAG, מרצדס, BMW, פורשה) בדקו את המכוניות שלהם. לפחות ככה הם עשו פעם.

בגלל זה האנגלים זנחו את האוסטינים שלהם ועברו בהמוניהם לגולף. לכן טרנספורטרים בני 30 ויותר עדיין נושאים עליהם היפים מזדקנים בצפון אמריקה (ומאוד-מאוד מבוקשים בשוק).

הקפדה כזאת על איכות הייתה הסיבה שהמתחרים משטוטגארט היו מסוגלים לבנות דברים כמו המרצדס W123 שחרשה ועדיין חורשת את כל העולם, שסחבה עליה בלבנון טונה של שיריון, 4 לוחמים ועוד נהג חוליגן ולמרות התעללות ארוכת שנים עדיין נסעה חלק ואפילו גג השמש (!) פעל חלק ולא דלף.

דרך משובשת וכמה קפיצות? פחח, בשביל לעצור רכב גרמני מאותם שנים היה צריך מטען קלע.

ד"א - ככל הנראה ה-DSG6 תוכננה לפי רוח הנדסת-היתר הטווטונית המקורית. אבל שהגיע הזמן לתכנן ולבנות את ה-DSG7 רואי החשבון התערבו והתוצאות בהתאם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ככה גרמנים (אמיתיים - VAG, מרצדס, BMW, פורשה) בדקו את המכוניות שלהם. לפחות ככה הם עשו פעם.

בגלל זה האנגלים זנחו את האוסטינים שלהם ועברו בהמוניהם לגולף. לכן טרנספורטרים בני 30 ויותר עדיין נושאים עליהם היפים מזדקנים בצפון אמריקה (ומאוד-מאוד מבוקשים בשוק).

הקפדה כזאת על איכות הייתה הסיבה שהמתחרים משטוטגארט היו מסוגלים לבנות דברים כמו המרצדס W123 שחרשה ועדיין חורשת את כל העולם, שסחבה עליה בלבנון טונה של שיריון, 4 לוחמים ועוד נהג חוליגן ולמרות התעללות ארוכת שנים עדיין נסעה חלק ואפילו גג השמש (!) פעל חלק ולא דלף.

דרך משובשת וכמה קפיצות? פחח, בשביל לעצור רכב גרמני מאותם שנים היה צריך מטען קלע.

ד"א - ככל הנראה ה-DSG6 תוכננה לפי רוח הנדסת-היתר הטווטונית המקורית. אבל שהגיע הזמן לתכנן ולבנות את ה-DSG7 רואי החשבון התערבו והתוצאות בהתאם.

יצא לי לראות בסדנא מסויימת מקדחות שולחניות עתיקות. החברות שייצרו אותן פשטו את הרגל מזמן, מהסיבה שהמקדחות האלה פשוט ממשיכות לעבוד עד היום ולא היה צורך להחליף או לתקן אותן.

עבור יצרני הרכבים, מכוניות חד פעמיות זה מעולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

... הקפדה כזאת על איכות הייתה הסיבה שהמתחרים משטוטגארט היו מסוגלים לבנות דברים כמו המרצדס W123 שחרשה ועדיין חורשת את כל העולם, שסחבה עליה בלבנון טונה של שיריון, 4 לוחמים ועוד נהג חוליגן ולמרות התעללות ארוכת שנים עדיין נסעה חלק ואפילו גג השמש (!) פעל חלק ולא דלף.

איזה זכרונות העלת לי עכשיו :-)

• תוכן חדש...