Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

הראוטר מחובר בחדר שלי, ממנו יוצאים 2 כבלים, אחד למחשב שלי ואחד לחדר של אחי.

החדר של אחי נמצא בצד השני של הבית ודרך הקיר עובר כבל באורך 10 מטר עד למחשב שלו. בחדר קיים מחשב נייד נוסף של אח נוסף שגולש על אינטרנט אלחוטי.

קניתי מגביר קליטה שיגביר לו את הגלישה בגלל המרחק, והוא עשה את עבודתו נאמנה במשך שנתיים, עכשיו התחיל לעשות בעיות.

השאלה שלי היא, האם אפשר לחבר דרך הכבל רשת שמחובר למחשב השני את המחשב הנייד? ע"י מפצל או משהו כזה? כי להעביר עוד כבל דרך החריץ הקיים זה יהיה בעייתי.

תודה!

פורסם (נערך)

כן. קופסה קטנה שנקראת מתג (switch), מתחברת מצד אחד לכבל הרשת (וכן למקור מתח בקיר), ויש בה מספר יציאות שאותן מחברים למחשבים דרך כבלי רשת. עניין של 40-50 ש"ח ליחידה בסיסית (10/100 מס"ש) בכל חנות לציוד מחשבים, וכמובן שצריך גם כבלי רשת קצרים כדי לחבר את המתג למחשבים עצמם. גם אין עניין של הגדרה - את כתובות ה-IP ממשיך לנהל הנתב הקיים.

וד"א - א יש צורך - אתה יכול גם לשרשר מתגים. אצלי משורשרים שניים אחרי הנתב, היה צריך להיות גם שלישי אבל יש איזו בעיה עם הכבל שמושחל בקיר אז בינתיים אחד המחשבים מסתפק בחיבור אלחוטי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל על הכסף שאתה מוציא על ״מגבירי קליטה״ למיניהם. ראוטר אלחוטי פשוט ב-100 ומשהו ₪ יעשה את העבודה בקלות. יהיו לך גם רשת אלחוטית בחדר השני וגם 4 חיבורי רשת נוספים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אופציה אחרת היא במידה והכבל הוא שמונה גידים אז ליצור ממנו שני נקודות שכל נקודה משתמשת בארבע גידים.

פורסם (נערך)

צביקה - יש לי ראוטר אלחוטי, הבעיה היא שבחדר המרוחק הקליטה לא טובה, או 2 קווים או קו אחד. בעזרת המגביר קליטה הזה היה לו 4 קווים באופן תמידי עד שאחרי שנתיים התחיל לעשות בעיות.

אם הבנתי נכון, הסוויץ הזה אני שם אותו בחדר המרוחק, אליו אני מחבר את הכבל רשת הארוך שיוצא מהחדר שלי ואז מהסוויץ עצמו אני מוציא 2 כבלים קצרים למחשבים שבחדר המרוחק?

תודה.

עריכה:

http://www.ebay.com/itm/5-Port-TP-LINK-Fast-Ethernet-Switch-Free-Shipping-/321372941370?pt=US_Network_Switches&hash=item4ad351ec3a

תופס?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

סתם יש לי נטייה לחפש הכל דרך איביי בגלל שהמידע והמחיר זמין בצורה נוחה יותר מאשר באתרים בארץ.

בכל מקרה הזמנתי כבר אחד מחנות פוטופילם בעלות של 48 ש"ח כולל משלוח.

תודה!

פורסם

אם תרצה אמסור לך אחד מתנה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...