Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול ישבתי מאחורה באוטו שלי )פעם ראשונה ) ומאחורה קלטתי שהריפוד גג שלי ממש מלוכלך ואפילו שחור בכמה מקומות יש המלצה לחומר או דרך מסוימת לנקות אותו ?

פורסם

אני לא זוכר את שם המוצר אבל יש בקבוק אדום אם ראש מטאטא ספוגי שאני משתמש בו ועושה עבודה טובה. מוכרים בכל סופר במחיר סביר.

כשאגיע הביתה אם אזכור ארשום לך את שם המוצר.

פורסם
אני לא זוכר את שם המוצר אבל יש בקבוק אדום אם ראש מטאטא ספוגי שאני משתמש בו ועושה עבודה טובה. מוכרים בכל סופר במחיר סביר.

כשאגיע הביתה אם אזכור ארשום לך את שם המוצר.

אתה מחלל פה את הפורום עם ההמלצה הזאת .

פות"ש,

תשתמש בחומרי לניקוי כללי בדילול נמוך.1/10 - 1/20.

מברשת עם שערות עדינות ולטפוח בעדינות . דיפון הגג נהרס בקלות וגם הדבק שם נרטב ונהרס.

אני מרבה להשתמש עם חומר לניקוי כללי מדולל ואפילו מגבון בעדינות אם אין מברשת.

Meguiars all purpose clean

Chemical guys all cllean

יש גם את ה apc של שופרסל,דובר שהוא חזק לשים לב!

במידה והתקציב מאוד נמוך אז אני מניח שחומר לניקוי בדים יכול לעזור.

פורסם
אתה מחלל פה את הפורום עם ההמלצה הזאת .

.

כי נתתי לו המלצה קלה ונגישה לשימוש מתוך ניסיון איתו?

המוצר הזה הסיר כל סימן לכלוך שהיה לי על בד הרכב בגג, לא גרם לנזק או לסימנים בשלושה רכבים שהיו לי.

צא מהקופסה.

פורסם

ניקוי ריפוד גג זה נראה פשוט וזה באמת ככה. אבל יש סוגים של רכבים שברגע שריפוד בתקרה מריח טיפה רטיבות או פשוט נופל. צריך להיזהר!!!

פורסם
כי נתתי לו המלצה קלה ונגישה לשימוש מתוך ניסיון איתו?

המוצר הזה הסיר כל סימן לכלוך שהיה לי על בד הרכב בגג, לא גרם לנזק או לסימנים בשלושה רכבים שהיו לי.

צא מהקופסה.

זה לא היה בכוונה להעליב ;) יותר בקטע של כל הדברים הייעודים לדייטילינג.

מניסיון שלי בריפודים שהיו לי ברכבים (בהירים לא שחורים) רק בעדינות ורוך .

בטח שלא מברשת שמולבשת על ספריי.

פורסם

Non taken (;

ראוי לציין שהמברשת הזו בנויה מספוג מלבני ומסביבו שורה דקה של שערות רכות יחסית

פורסם

כנראה ש car4fun התכוון לחומר ניקוי בשם קרבונה. הוא מעולה לשטיחי הרכב פחות לגג. אם הגג במצב קטסטרופה אז אכן הקרבונה יעשה אחלה עבודה. בכל זאת מדובר בחומר חזק ויש לעיין בהוראות מאחור.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה בדיוק המוצר!

הגג שלי מעולם לא היה קטסטרופה ברכב רק איזורים שונים בהם רואים לכלוך. אצלי בכל אופן מריחה של החומר נקודתית , המתנה כדקה וניגוב בעזרת מטלית מ״פ לחה הביאה לתוצאות משביעות רצון ללא נזק ולו ברמת הסיב.

• תוכן חדש...